Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idę dzis na randkę

idę dziś na randkę - pomocy!!!!

Polecane posty

Gość idę dzis na randkę

Pisałam wczoraj na FB z chłopakiem, którego poznałam w pracy.. W trakcie rozmowy napisał, że ostatnio była u niego siostra i zabrał ją na zakupy i na obiad i zapytał mnie kiedy ja pójdę z nim na obiad.. Jak zmieniłam temat to potem znów się przypomniał i poprosił o nr.. Zgodziłam się na niedzielę czyli jutro, bo dziś on pracował.. Dziś napisał do mnie czy możemy z jutrzejszego obiadu zrobić dziś kolację i czy coś porabiam ok 22.. Jak myślicie czy powinnam zaproponować, że zapłacę za siebie przy rachunku? Uważam, że wypadałoby, ale z drugiej strony to chyba on mnie zaprosił. Doradźcie.

Gość ciekawwwwska
możesz zaproponować że sama zapłacisz ale moim zdaniem to źle wygląda - on Cię zaprasza pamiętam swoje randki jak proponowałam że sama za siebie zapłącę i wzrok, facetów z którymi na randki chadzałam - bezcenny bardzo zmieszany

Gość idę dzis na randkę
no właśnie nie chcę żeby źle wyszło ale z drugiej strony myślę, że znów jak nie zaproponuję to może on jednak to źle odbierze? Niby płaci ten co zaprasza ja nie wyskoczyłam z tym obiadem i kolacją tylko on, ale teraz nie wiem mamy spotkać się o 22:30 na mieście..

Gość idę dzis na randkę
byłam z ostatnim facetem 7 lat to moja pierwsza randka od czasu kiedy się rozstaliśmy nie wiem jak się zachować :/

Gość idę dzis na randkę
czy ktoś jeszcze podpowie jak wyglądały wasze randki czy proponowałyście że zapłacicie za siebie? Jak to odbierał facet? Helllllppppppppppppp

Gość stylish29
to on powiniem zaplacic. oczywiscie mozesz zaproponowac ze za siebie zaplacisz, on powiniem nalegac ze zaplaci i zaplacic. tak zachowuja sie 100% mezczyzni. jesli pozwoli ci zaplacic to znaczy ze nie jest 100% facetem i wiecej sie z nim nie umawiaj.

Gość przeem
on płaci, ale Ty mu się miło rewanżujesz. np. zapraszasz go na noc.

Gość idę dzis na randkę
@przeem on płaci, ale Ty mu się miło rewanżujesz. np. zapraszasz go na noc. x x na pewno nie zapraszam... Muszę sie zacząć szykować piszcie piszcie przeczytam moze jeszcze przed wyjściem

Gość Szopen
tylko dobrze umyj cipkę

Gość przeem
żartowałem ;P miłej zabawy,,, a on jak jest dobrze wychowany przez mamusie to sam pokryje wszelkie koszta. pozdrawiam

Gość nie dość że cie zaprasza
na ostatnią chwile to jeszcze chcesz za to płacić ? Zdesperowana jakaś jesteś ? :P

Gość idę dzis na randkę
w sumie to się ucieszyłam że przełożył na dziś bo nie mogłam sie doczekać jutra :D Niedługo wychodzę :) Dzięki za popowiedzi Życzcie mi udanej randki :D

Gość nie dość że cie zaprasza
udanej randki !!

Gość do niedawna
udanej randki! masz sukienke;)? moze ci on pozyczy ze swojej szafy ajak on zaprasza on płaci, :)

Gość idę dzis na randkę
lecę spóźnie się ehhh :/

Gość hjhuhb
Ty zapłać, a ile on ma lat?