Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może masz .....

Pogada ktoś ? Mam doła :/

Polecane posty

Gość może masz .....

Mam doła, ale jak podam powód, to zostanę zlinczowana :( Mam męża, dziecko, a zakochałam się w innym facecie. To trwa już kilka lat, tzn ta miłość. Wiem, że nie jestem mu obojętna. Szanuję męża, bo gdyby było inaczej, nie miała bym problemu :( Teraz lato idzie, znów wspólne interesy męża i XX się zacieśnią, a co za tym idzie będę go częściej widywała ... Mam doła, bo miałam go dziś choć przez chwilę zobaczyć, ale sprawy ułożyły się inaczej. Ech, jak to piszę i czytam to wierzyć mi się nie chce że o ja mam taki problem. To tak głupio brzmi i wygląda, ale jest i nie umiem sobie z tym poradzić.

Gość i vice
żałosne

Gość afronele
a czy ten facet o tym wie, czy wrecz tez jest w tobie zakochany?

Gość może masz .....
Głupi by był, jakby nie wiedział. Oboje widzimy swoje zachowanie. .. :(

Gość Zuzanna Amelia & 20
Moze zacznij od tego ze przestan go sobie wyobrazac To mozna zrobic. Wymien elementy wyobrazni na kogos innego . To moze byc ktokolwiek. Albo cokolwiek.

Gość może masz .....
Myślisz, że nie próbowałam? Była taki czas, że powiedziałam DOŚĆ !!! Odcięłam się całkowicie. Jak mąż chciał, żebym pojechała do XX w interesach, wykręcałam się jak mogłam. I kiedy już wydawało mi się, że jest ok, on przyjechał... wystarczyło kilka spojrzeń, uśmiechów, jakieś niedopowiedziane słowa i po mnie. Czuję się tak, jak bym znalazła kogoś, na kogo czekałam całe życie.