Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona-nieznajoma tu nikomu

samotną być.

Polecane posty

muszę się wyżalić. mam 24 prawie 25 lat, pracę jako taką, skończone studia i....nic. nic się nie dzieje w moim życiu. wstaję, jadę do pracy, wracam, jem obiad, czasami jakieś zakupy, co drugi dzień fitness, tv i idę spać. wszyscy znajomi mają już swoje 'życie'. większość koleżanek powychodziła już za mąż, mają dzieci i ułożone życie. masakra. do jakiegoś czasu mi to odpowiadało, właśnie do jakiegoś. przychodzi weekend i najzwyczajniej w świecie nie mam co ze sobą zrobić.... nawet nie mam co robić na majówkę, chociaż mam wolne. ot, takie to smutne...

Gość darek1aere
nie masz faceta ? dlaczego ?

nie wiem. nikogo nie spotkałam. a może nikt mnie nie chce? gdybym wiedziała czemu nie mam - próbowałbym coś z tym zrobić. a może nie mam gdzie go poznać...

Gość mikkkkki
ja też nikogo nie mam, też mi z tym smutno i źle. Ale staram się zagospodarować sama sobie czas. Na majówkę jadę do Krakowa - sama :)

Gość darek1aere
aby ktoś Cię chciał, musisz Ty kogoś chcieć Co robiłaś na studiach , że nikogo nie poznałaś ?

staram się wykorzystywać czas. to nie jest tak, że codziennie nie mam co ze sobą zrobić, ale tak jak napisałam, przychodzi weekend, w szczególności wieczory i co robić?

studiowałam zaocznie, większość mężczyzn była zajęta. a z drugiej strony nie jestem jakąś pięknością, więc może po prosty nikt nie zwrócil na mnie uwagi

Gość darek1aere
mieszkasz sama czy z rodzicami ?

Gość darek1aere
odwieczna prawda głosi, że kobiety nie dzielimy na ładne i brzydkie ale na mądre i głupie...

Gość darek1aere
nie wiem czy ludzie oceniają Ciebie ładną czy nie , ale to nie jest istotą sprawy. Rób swoje, a reszta sama przyjdzie...

Gość darek1aere
jesteście ? czy sam do siebie piszę ?

tak - mieszkam z rodzicami. głupia chyba nie jestem - nie mnie jednak to oceniać

Gość Tenderik
Chcesz znaleźć faceta na Kafe? Toż my tu sami frustraci i dewianci. :-)

Gość darek1aere
jest 0,53 podam e-maila , napisz, jutro odpiszę 123123o@op.pl pozdrawiam dobranoc

nigdzie nie napisałam, że chcę znaleźć faceta - w szczególności na kafe :)

Gość PITREK
Ale znaleźć kogoś na pewno chcesz ?

jak każdy, kto jest samotny.

Gość Tenderik
Jesteś samotna. Jesteś na Kafe. Tak mi się skojarzyło. :-) Z jakiej części kraju jesteś?

Gość PITREK
ja też chciałbym kogoś poznać ale jakoś mi nie wychodzi po moim ostatnim związku

Gość jesteś jeszcze bardzo młoda
spokojnie jesteś bardzo młoda nie myśl że gdybyś miała męża i bachory i brak kasy to byłąbyś szczęśliwa !!!!! głupoty nagadał ci stare sfrustrowane baby że bycie z facetem daje szczeście gówno daje bycie z facetem wiem co mówię DOCEŃ TO ŻE JESTEŚ SAMA MASZ CZAS NA FITNES NA CZYTANIE KSIĄŻEK NA JAKIEŚ DAlsze kształcenie kursy na spotkanie z koleżanką doceń to co masz ten czas który teraz masz drugiego już nie będziesz miał [ tak jak w poosence ...]

czasami doceniam to, że jestem samotna. to nie jest tak, że caly czas się nudzę i nie wiem co dalej, ale tak jak wspomniałam - przychodzi weekend, jeden, drugi, trzeci itd... i co ja mam robić? przecież nie będę wiecznie siedziała przed kompem, czytała książki czy oglądala tv. głupio też by wygladalo, gdybym się do kogoś wprosiła.... jestem z zachodniej części Polski :)

Wiesz może jeszcze znajdziesz kogoś??!! Czasem miłość z uczuciami przychodzi w najmniej nieoczekiwanym momencie. Trzeba tylko w to wierzyć. Ja w Weekendy jak mam zły dzień jadę sobie do Sauny wypocząć i się wyciszyć. Bardzo mi to pomaga.

Gość grrrrrrrrrryyy
ja mam dokładnie taką samą sytuacje, i też nie wiem dlaczego jestem sama :( i niestety coraz bardziej mi to przeszkadza ale nie potrafie tego zmienić a bardzo bym chciała

Gość karanczesku
Facet jako antidotum na brak zajęć? - dodasz 2 godziny dziennie rozmów, godzinę na sex, to i tak zostanie Tobie sporo czasu, a jak trafisz na jakiegoś niemowę albo szybkokończącego - to będzie jeszcze gorzej.

co do sauny - też tam bywam :) zapewniam, że generalnie wymyślam sobie różne rozrywki, ale wiadomo w pojedynkę to i tak nie to samo - co z kimś :) może kogoś spotkam, nie mówię, że nie .. tylko póki co na nic takiego się nie zanosi, a siedzenie w domu w weekendy raczej nie sprzyja poznawaniu ludzi :) problem polega na tym, że chętnie bym cos porobiła, ale tak jak pisałam wcześniej, wszystkie praktycznie koleżanki zajęte - narzeczeni, mężowie, dzieci itp...itd. a jak już się znajdzie ktoś 'do towarzystwa' to zazwyczaj się tej osobie nie chce nic robić, bo ma ona dzień wolny i woli poleniuchować ot, co:P

Gość josephf
a podobasz ise sobie? jaka jestes z urody?

Gość hej autorko
onanieznajoma chetnie sie z toba zapoznam mam podobny dylemat jak ty :_) napisz na bigandhugeman@wp.pl bigandhugeman@wp.pl

Nieznajoma Nikomu a Skąd jesteś? Ja z Górnego Śląska z okolic Będzina. A do Sauny uczęszczam do Term Rzymskich bądź wo Nemo

Gość wolnysamotny./.
ja mam ten sam problem jetsem 25 letnim facetem i ciegle tylko praca - dom