Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xasxasxaxsaxs

co o tym myslicie tak obiektywnie?

Polecane posty

Gość xasxasxaxsaxs

dzisiaj miałam męczący dzien ,a mój facet ,ktory do mnie przyjechał chce ogladac film ,ktory trwa do 1.30 ... ja przy filmie nie usne ,a jestem bardzo zmeczona. kto komu powinien ustapić?

Gość xasxasxaxsaxs
i on ogolnie ma taki nawyk ,że w nocu mu sie nie chce spac i by np ogladał filmy , a ja czasami moge cos dluzej obejrzec ,ale nie cały czas. i o taka bzdure sie kłocimy bo ja chce juz wylaczyc ,a on nie ...

Gość mirta8887
przespij się w innym pokoju

Gość xasxasxaxsaxs
mam jeden pokój w wynajmowanym mieszkaniu bo studiuje

Gość xasxasxaxsaxs
bo to wyglada tak ,że on jakbym mu nie wyłaczyła tv to by ogladal np do 3 czy 4 ... a jak po paru mowie zeby wylaczył to on mowi ,ze mu zrzedze ... zaraz powiecie ,ze nie mam innych problemów ,ale on mysli tylko o sobie tak jak w wielu sprawach... np ja sie rano spiesze ,a on żąda żebym mu podała śniadanie itd

Gość mikkkkki
masz chłopaka egoistę. Ja myślę tak - jest u Ciebie, w Twoim pokoju - to on ma się dostosować, jeśli jesteś zmęczona. A jeśli ja bym się śpieszyła, a facet żądał by śniadania - to chyba ze śmiechu bym spadła z krzesła. Księciunio nie ma rączek ;D Wytresuj dziada, bo skończysz jako służąca

Gość xasxasxaxsaxs
własnie sie nie daje ,ale to sie zawsze konczy klótnią... bo ma być tak jak on chce...