Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie nie tak tak

Mam wszystkich a jestem sam

Polecane posty

Gość Nie nie tak tak

Czasem mysle sobie ze samotnosc to najwiekszy problem wspolczesnego swiata Coraz wiecej ludzi poznaje ale coraz maniej mam przyjaciol praktycznie nie mam ich wcale Nie ma nikogo przed kim moge sie wygadac ... Kiedys byla to moja zona a teraz w ciezkich chwilach a takie w malzenstwie sie zdazaja potrafi wykozystac moja szczerosc lub wysmiac moje slabosci ,moja matka to przekupa zaraz wszystkim rozpowie ,moj ojciec zyje w przekonaniu ze moja matka go zdradza I nic wiecej go nie interesuje , dzieci za male, dziadek nie slyszy babcia nie zyje rodzenstwa nie mam ... Nikogo nie obchodzi co sie ze mna dzieje ...

Gość egtdgbftxcbhc
znam ten ból, na ulicy mija mnie tyle ludzi a ja nie mam przyjaciół. Mam jedną koleżankę, inny powiedzieli by że przyjaciółkę bo spędzamy razem sporo czasu, lubimy się ale czy można nazwać przyjaciółką kogoś komu nie zdradza się swoich tajemnic,problemów?? nie wiem czy komuś by wygadała, być może ale mam wrażenie że ona się cieszy jak innym się nie powodzi. Czuje się samotna

Gość mnie też nie obchodzi
co się z tobą dzieje. Pracuj nad relacjami, zmieniaj, naprawiaj, pogłębiaj. Są tacy co nie maja własnej rodziny, tobie jest lepiej.

Gość są takie głupie pindy
co włamują się komuś na fb, myślą że tam jest całe życie danej osoby a widzą może 1/1000000 i budują sobie na tej podstawie wyobrażenie o niej. Jesteś w błędzie i zadław się swoim wścibstwem.

Gość Do egt
Na ulicy mija cie wiele osob to jest jakas szansa ja po ulicach chodze srednio raz na dwa lata I Od wielu lat przebywam w kregu tych samych osob ..nie jestem w wiezieniu ale nowi ludzie w okolo mnie sa tacy sami jak byli starzy ... najbardziej bym chcial zeby moja zona byla moim przyjacielem ale teraz nie Wiem jak to zrobic

Gość bo dla nich
całe życie to fejsbuk i myślą, że dla wszystkich tak samo.

Gość Co sie Ze mna dzieje ?
Chce powiedziec co czuje nie narazejac sie na to ze zostanie to wykozystane Przeciw mnie Budowanie relacji to proste I to juz bylo ale nie Wiem jak te relacje utrzymac na poziomie na jakim powstaja

Gość Nie nie tak tak
Nie mam wprawy w pisaniu na forach (do egt ) I (co sie ze mna dzieje?) to ja napisalem

Gość to na pewno kara
za wyrządzone komuś zło.

Gość Nie nie tak tak
Do mnie tez nie obchodzi ....to ze jest mi Lepiej niz komus innemu to wcale nie znaczy ze jest mi dobrze

a dlaczego ma być ci dobrze??? Ludzie mają dużo poważniejsze problemy niż "Żona mnie nie rozumie".

Gość Nie nie tak tak
Do: to na pewno kara .... Karaniem za zlo I nagradzaniem za dobro zajma sie na sadzie ostatecznym ale ty podnosisz kamien I walisz we mnie nic o mnie nie wiedzac ... Ok nasatawiam drugi policzek

och och skrzywdzona niewinność, przypraw sobie aureolę i zgłoś sam siebie do procesu beatyfikacyjnego.

Gość Nie nie tak tak
Do mnie tez nie obchodzi .....ja nie mowie ze moj problem jest najwazniejszy ale jest ...nie masz pomyslu jak mi pomoc to zejdz ze mnie Jakies kompleksy z ciebie wychodza masz problemy z ktorymi sobie nie potrafisz poradzic sorry ... Mozesz byc w klopotach million razy powazniejszych niz moje przykro mi szczerze ale dla czego mnie atakujesz nic ci nie zrobilem

ale to ty zgłaszasz problemy (błahe!) z którymi nie możesz sobie poradzić, masz pretensje i użalasz się jak jakaś ciapa. Pozbądź sie tego egocentryzmu, cały świat nie jest po to żeby rozwiązywać twoje problemy.

Gość Nie nie tak tak
Do mnie tez nie obchidzi .... Nie zwrocolem sie do ciebie o pomoc to Ty mnie zaczepiasz ty budujesz egocentryzm poniesz nie posiadasz wlasnej orbity wskakujesz na moja ....otrzywiscie jakie kolwiek autorskie dzialanie jest egocentryzmem .Ale w tobie jadu I nienawisci mam nadzieje ze to sie zmieni ide spac ale pomodle sie rano za ciebie w kosciele tylko tak moge ci pomoc zycze ci dobrej niedzieli

Może chcesz się zamienić, gwarantuję ci że nie uniósłbyś tego co mnie spotyka, juz sobie wyobrażam jakie sceny byś odstawiał na różnych forach, a cokolwiek złego mi wymodlisz, będę cię za to przeklinać.