Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastka77777

wesele a mały dzidzius

Polecane posty

Gość nastka77777

mamy miesieczne dzieko czy slub i wesele to dobry pomysł

Gość nastka77777
maz chce jechac a ja sie wacham. czy jest sens 2h w auie w jedna strone, nocleg u tesciowej ;-( bez łazienki malutkie mieszkanie.....dzieko karmie piersia. CO ROBIC WESELE JUZ ZA MIESIAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nastka77777
??????????????WESELE ZA M-C KARMIE PIERSIA.......CZY DZIECKO NIE JEST ZA MAŁEz????????????? NOLEG U TESIOWEJ BEZ ŁAZIENKI MALUTKIE MIESZKANKO....2H W JEDNA STRONE CZY JEST SENS JECHAC

Gość oczywiście że dobry!
Przecież na sylwestra, na całonocną imprezę również dzidziusia ciągniesz ze sobą.

Gość a powiedz mi
To zależy czyje to wesele jest kogos bliskiego?

Gość omomomommmomm
Mówisz tak jakby to było tysiąc kilometrów.. Jest sens, dlaczego? Zresztą mozna wrócić do domu. Przecież 2h jazdy to nie jest duzo.

Gość nastka77777
KUZYN MOJEGO MĘŻA...

przeciez miesieczne dziecko nawet glowki do gory nie podnosi. wiec co bedziesz robic na weselu? siedziec bez przerwy z dzieckiem na rekach? moja szwagierka ma ta sama sytuacje, a nawet lepsz bo wesele na miejscu a nie ida. bo jaki sens? taki niemowlak spi caly czas i potrzebuje spokoju a nie glosnej muzyki i krzykow.

autorko jako matka to sama powinnas wiedziec co dobre dla twojego dziecka. ale uwierz mi ze tylko sie wymeczycie i nie bedziecie sie dobrze bawic.

Gość trushi
"maz chce jechac a ja sie wacham. czy jest sens 2h w auie w jedna strone, nocleg u tesciowej ;-(" wąchasz się? a gdzie, pod pachami? nie bardzo wiem jak to ma ci pomóc rozwiązać ten problem...

Gość herrr
wg mnie miesięczne dziecko na głośnej imprezie pełnej pijanych ludzi to kiepski pomysł. No i będziesz musiała wyjść koło 21-22. A jak zachce Ci się tańczyć to kto Ci popilnuje maleństwa? Pijany wujek czy kelnerka?

Gość candymam
a nie możesz wynająć opiekunki na ten jeden wieczór? to nie jest wielki koszt, a dzieciak pewnie nawet nie zauważy, że was nie ma...

Co za retoryczne pytanie? Z maleńkim dzieckiem chcesz jechać na wesele? Chyba Ci rozum odebrało! Widzę że nie dorosłaś do roli matki.Szczerze żal mi Ciebie!😠

Gość izabelka67363833
Majac tak male dziecko na zadne wesele bym sie nie wybierala, nawet gdyby bylo w moim rodzinnym miescie. Maz chce na wesele? ale to zapewne nie on bedzie potem siedziec z niemowlakiem tylko ty, a on sie bedzie bawil w najlepsze. wolne zarty. powiedz mu ze jak ma dziecko takie malenkie to siedzi w domu i tyle.