Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Expert od Samotnych mam

Dlaczego samotne mamy z dzieckiem nie szukają sobie obcokrajowców?

Polecane posty

Gość falkowska ewka
To moj to zupelny jelen jak mam rozumiec, wzial mnie z 2 dzieci, hahaah i to dorastajacymi, , macicie jakies myslenie zakapleksione, kobiety z dziecmi mja alimanty!!!!!!!jak jauz tak rozumujemy to dla mnie gorszy koles z alimentami bo wynosi z domu kase na swoje dzieci a na nasze dzieci kasa przychodzi jak juz:) ehhhhh podstawowka tu siedzi

Gość a tak a propos
Szokujący poziom wypowiedzi wieKszosci, i nie dlatego ,ze samotne matki , ojcowie czy inny kolor skory, tylko dlatego , ze brak szacunku dla drugiegoi czlowieka, przy braku jakiejkolwiek wiedzy na temat losów , zycia innych , mowienie o dziecku bachor, bo akurat nie tego pana tylko innego , jest rownie obrzydliwy. Osoba o nicku GAK , obywatelstwo to nie narodowosc, i skad tyle jadu w TOBIE , czyzby z niemieckich korzeni moze?? szanuj ludzi i traktuj jakbys chcial byc traktowany. Wychowanie dziecka jako samotny rodzic to duza odpowiedzialnosc i mnostwo wyrzeczen, a niektorzy by wnet kamienowali samotne matki, trochę empatii oraz pochylenia sie nad innym clzowiekiem nikomu nie szkodzi.

Gość jakbym poznał jakąś dobrą
jxfdgfhnjytgjytkytttuui No właśnie NORMALNY!!! Nie bede opiswyac tu historii swojego zycia...bo róznie ludziom uklada sie los...i to nie zawsze kobieta jest ta winna ,puszczalska.... 3 No to widać jakich facetów wybieracie :P

falkowska ewka- Zakompleksionych facetów, którzy nie umieją być sami to nie brakuje, wiec to cię uratowało.

a tak a propos- Nie odróżnisz dwóch rzeczy, co innego pomoc samotnej matce, a co innego związek z samotną matką. Kiedyś z kumplem za darmo żeście domek wyremontowali samotnej matce, bo szkoda nam było nam dzieci, które nawet łazienki i ogrzewania nie mieli. Wiec zrobiliśmy im łazienkę i dwa piece. Ale w życiu bym się z taką kobietą nie związał, bo to poniżenie dla faceta. Co innego pomóc samotnej matce a co innego z taką sie związać.

BSA Ciekawe, że w III Rzeszy, były domy dla niezamężnych kobiet, odpowiadających wzorcom aryjskim, które były zapładniane przez żołnierzy SS, aby stworzyć liczną "Rasę Panów " Czy według Ciebie, te kobiety to tez były takie puszczalskie itp.? W końcu miały dzieci bez ślubu.

taka sobie jedna pchła- To były czasy wojny, wiec logiczne było że ludzie byli na wojnie, a kobiety musiały rodzić aby naród przetrwał. Dzięki temu Niemcy nie wyginęli. Wtedy była inna sytuacja.

Gość aryjczycy to nic wiecej
jak urojenie Adolfa x Ze względu na fakt, że Niemcy jako naród charakterystycznie nie odpowiada typowi nordyckiemu (jasne włosy, niebieskie oczy), przedstawiciele nazistowskiego aparatu propagandy z Adolfem Hitlerem zaczęli określać rasę niemiecką jako czystą rasę "aryjską". x zatem naziści tylko tak siebie nazywai

BSA oczywiście, mój przykład miał posłużyć temu, ze wrzucasz wszystkich do jednego wora ( zresztą często Ci się to zdarza), Samotną matka może być np. wdowa, czy dziewczyna zgwałcona, nie wszystkie są samotne, bo puściły się na dyskotece. Czy zatem lepiej jest być z dziewczyną bezdzietna, która będzie się puszczać z każdym za Twoimi plecami, tylko dlatego, że nie ma dzieci? Nie wiem co jest większym wstydem dla faceta, jak to ładnie ująłeś.

taka sobie jedna pchła- Dziecko z gwałtu powinno iść do adopcji, wdowa to powinna sobie brać gościa po 40, nawet jak ma 25. Obce dziecko zawsze będzie facetowi przypominać, że inny ostro ruchał jego kobietę.

Gość hoppppppppppppppp
heheh WomanInTheFog vel pchla wlazla na bsa :D x

Gość jxfdgfhnjytgjytkytttuui
taka sobie jedna pchła Jak kobieta nie ma dziecka, a miało ja przed mężczyzną 50-ciu, to jest lepiej? Wtedy facet nie będzie myślał, że ktoś przed nim miał ta kobietę? Dobrze napisane!!!

Gość Bzdziag
G.A.K to jakis frustrat I tyle. Taki polski Muslim Europy. Poglady jak Arab. Mam nadzieje, ze trafi mu sie najwiekszy kurwiszon w miescie....ale bez dziecka. Ale bedzie ubaw. Dobrze, ze juz w PL nie mieszkam, bo rozumowanie facetow jest zalamujace. Zeby chociaz cos soba wiekszosc reprezentowala, ale tutaj widac ze brodzik intelektualny ze spranym mozgiem. ....aha, to ze Twoja matka lubi jak jej ktos sie spuszcza na twarz, rznie ja analnie I oralnie, to nie znaczy, ze kazda to lubi I to robi. Jak widac wszystko wynosi sie z domu.

Gość dsffre
taka sobie jedna pchła Jak kobieta nie ma dziecka, a miało ja przed mężczyzną 50-ciu, to jest lepiej? Wtedy facet nie będzie myślał, że ktoś przed nim miał ta kobietę? 3 Ale też dajesz nam wybór - puszczalska co wpadła albo puszczalska co nie wpadła. Trudno zrozumieć, że chcemy kobiety, która się szanuje i ma głowę na karku?

dsffre Czemu puszczalska co wpadła? Dałam przykłady niepuszczalskich, co mają dzieci. Jeśli wiążesz się z kobietą co nie jest dziewica, to skąd wiesz, czy się puszczała czy nie? To Ty nie rozumiesz co napisałam, że nie można wrzucać wszystkich do jednego wora, czy to posiadających dzieci, czy tez nie. Nigdy nie wiesz na kogo trafisz, i czy dana kobieta miała tylu partnerów co Ci mówi, nawet jeśli sprawia wrażenie najporządniejszej na świecie. Zresztą skoro mężczyzna wymaga porządnej, to czy sam nie powinien dawać przykład i być porządnym?

Gość Zuzuuuuuu
No coz.....kobiety szanuja sie tak, jak faceci. Kiedy faceci zaczna sie szanowac, kobiety tez zaczna......

Gość Bzdziag
Nie ma co dyskutowac z polskimi Muslimami Europy. Kazdy kraj wyznaniowy produkuje takich pajacow. Sami by rzneli co popadnie, a potem takie scierwo szuka dziewic....

Gość sdefeddere
Zuzuuuuuu No coz.....kobiety szanuja sie tak, jak faceci. Kiedy faceci zaczna sie szanowac, kobiety tez zaczna...... 4 Z facetów, którzy się szanują się naśmiewacie i uważacie ich za kogoś gorszego.

Gość Zuzuuuuuu
Hmmmm. Ja tam sie z nikogo nie nasmiewam. Moj ex chlopak wstydzil sie przyznac, ze mial w zyciu tylko 4 dziewczyny, bo myslal, ze to obciach. Nie Wiem skad to meskie rozumowanie, ze trzeba przeleciec tabuny kobiet, zeby czuc sie samcem Alfa. Jak dziewczyna sie wysmiewa, to swiadczy o niej.....rowniez. Nie Wiem w jakim Ty sie towarzystwie obracasz. Zycie seksualne to prywatna I intymna sprawa.

Gość vslfkmb
też bym kręciła nosem bo to nienormalne że facet co ma 30 lat nie umie być w związku o seksie nawet nie wspomne, a po drugie to mega puste mowić kobiecie o takich rzeczach którą sie poznało niedawno

Gość fcdfg
vslfkmb też bym kręciła nosem bo to nienormalne że facet co ma 30 lat nie umie być w związku o seksie nawet nie wspomne, 4 Czyli trzeba się na siłę z kimś wiązać do kogo nic nie czujemy i uprawiać z nim seks? Tak to robią kobiety. Facet jak nic nie czuje to nie wchodzi w związek. A jak uznaje seks tylko w związku to logiczne, że będzie prawiczkiem. No chyba, że oczekujesz, że każdy chłopak mając 18 lat i będąc prawiczkiem obowiązkowo musi skorzystać z usług prostytutki?

Gość a tak a propos
do G.A.K Byc moze, nie rozumiem, to fakt , nie kazdy posiada dar rozumienia wszystkiego, ale dla mnie, czlowiek jest czlowiekiem , co ma za znaczenie, czy kobieta jest samotna matka czy nie , czy przez to jest innym człowiekiem?? innym znaczy gorszym w tym przypadku??, co w przypadku jezeli to jest samotny ojciec?? tez niefajny zapewne. i co jest ponizajacego w tym dla faceta???? tego juz nie rozumiem w ogóle, choc moze chodzi o spermę takiego osobnika a nie innego?? lub , ze ktos przed kims tam wlozyl kutasa czy jak?? i jest ewidentny dowod w postaci malego człowieka?? bo jak wklada tam wielu ale nie ma dziecka to jest ok??, to prawie jak bol istnienia facetow. dla mnie to smieszne i zalosne jednoczesnie no i mowi , o tym , ze faceci nie wszyscy ale duza czesc traktuja kobiety jak wlasnosc, przedmiot. poza tym wszystkim, zycie weryfikuje poglądy niejednokrotnie i mozna sie latwo wyjebać samemu na takim mysleniu

15 latka + 25 letni facet = dziwactwo, pedofilia, zboczenie 20 latka + 30 letni facet = gość miał fuksa 25 latka + 35 letni facet = norma 30 latka + 40 letni facet = po co mu taka stara?

Gość gość
Żaden Arab jesli nie jest ulomny albo zdesperowany nie wezmie sobie Polki z przychowkiem. I to nie Polacy sa zacofani tylko jak to wieksza czesc osob tutaj sugeruje. Tak naprawde to kazda nacja mysli tak samo jedyna roznica w innych krajach ze na dzieci z takich zwiazkow łożą podatnicy i tacy tatusiowie maja gdzies jej przychowek byleby sobie zaliczyc. Takie zwiazki w innych krajach sa zupelnie bez zadnych wiezi jak (lub jesli) tylko pojawia sie lepsza partia to poszlyby w odstawke. Ale prawda jest taka ze partnerzy takich zwiazkow to osoby z nizin spolecznych malo atrakcyjne lub podeszle wiekiem. Wiec przestanmy tworzyc mity o wspanialosci Anglikow Francuzów Wlochow i Arabow to takie same nacje jak Polacy.