Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Expert od Samotnych mam

Dlaczego samotne mamy z dzieckiem nie szukają sobie obcokrajowców?

Polecane posty

Gość musze wam powiedziec ze
"Lars Ulrich* polaczki muszą na kimś wyładować szereg frustracji " Dokladnie, frustracja i kosmiczne kompleksy :p

" Znasz jakiegoś prawiczka który ma "zaj**istą" laskę?" znałam ale spieprzył wszystko swoją dupowatością

Gość Cośkówna
Skoro polacy są biedni i stać ich tylko na jedno dziecko to co się dziwicie że większość mężczyzn chciałoby mieć swoje????

Gość musze wam powiedziec ze
Samotny Romantyk; Znam kilku, ktorzy nie moga opedzic sie od dziewczyn, ale oni sa pewni siebie, i co najwazniejsze, nie uzalaja sie wiecznie, ze sa prawiczkami i przez to gorsi. Maja optymistyczne, wesole podejscie do zycia i tym przyciagaja kobiety :p

Gość smieszy mnie wypowiedz
goscia co to jest za różnica wdowa,rozwódka, czy panna z dzieckiem??? Jestem panną z dzieckiem, ale niczym się nie różnię od rozwódki czy wdowy. Mieszkałam z moim eks ponad dwa lata, chciał ślubu, ale to ja nie chciałam i dobrze, bo musiałabym się rozwodzić, a dzięki temu mam czyste papiery i w tym roku wychodzę za mąż za prawdziwego meżczyznę, a nie nic nie wartego dupka.

Lars Ulrich*- Tylko że ja nie jestem Polakiem, jestem Niemcem.

Gość Edyta z Limanowej
zgwałcił mnie murzyn

Gość .....sssss
W Polsce ciezko jest sie samemu utrzymac (wzgledy fibanslwe) a co dopiero jak sie wezmie matke z dzieckiem (nie mam nic dl tych osob) . Wiadomo,ze utrzymanie dziecka kosztuje, a bardzo czesto matki nie pracuja bo musza zajmowac sie dziecmi. Za granica nie ma tego problemu poniewaz kazdego stac na utrzymanie sir chocby na minimalnym poziomie ale jednak. Takze panstwo daje nawet wpozadku pieniadze na dziecko wiec nie jest tak trudno. W Polsce to niestety kaza kobietom rodzic a poem wypinja na nia dupe zeby sobie sama radzila. Taka prawda niestety :/.

no właśnie,u mnie w Finlandii prawie każdy singiel pow. 25 rz ma dziecko a standartowa tzw rodzina sklada sie z kobiety i faceta, ich wspolnych dzieci, dzieci kazdego z nich z poprzedniego zwiazku oraz rodzicow dzieci z poprzedniego zwiazku (bo musz miec kontakt np dajac ojcu na weekend lub biorąc na weekend), ew. dzieci z jeszcze poprzedniego zwiazku i ich rodzieców.tylko pozazdrościć tak licznej rodziny tak szczerze jak jakis singiel pow.30nie ma dziecka to jest podejrzany, bo to oznacza ze nie moze , nie lubi, nie chce lub nikt go nie chcial.na pytanie czemu nie masz dzieci odpoiwiedz bo nie mam meza jest dla nich calkiem niezrozumiala, dla nich rodzina, dziecko czy milosc to zupelnie niepowiazane ze soba rzeczy

Gość .....sssss
Niestety w polsce sie to nie przyjmie poniewaz tutaj samotne matki sa wedlug spolecznosci gorsze nawet od menela:/. Nie wazne jest to ze np jej maz czy partner mial wypadek,zmarl albo odszedl do innej. Ma dziecko to kurwiszcze i tyle :/. Katolicki narod pelen zrozumienia :/

Lars Ulrich*- Szamatą jest ta, jak się rucha po kimś. Ty byś chciał używać po kimś naprzykład szczotkę do zębów? Jeden ją wyrucha jak sukę, będzie się jej spuszczał na twarz, walił w anala i robił rzeczy takie że głowa mała, a inny frajer po nim ma taką utrzymywać i używać. Pocałował byś kobietę w twarz, wiedząc że inni się na jej twarz spuszczali?

Tak To ciekawe że każdy chce dziewicy, a jednocześnie każdy by ruchał co tylko ma jakiś otwór ;) troche to śmieszne, ale generalnie rozumie :p Teraz pytanie dlaczego jak facet z kimś sypia to ruchacz?

Takie rzeczy tylko na kafe bo w realu nikt tak sie nie wypowiada jak tu :) znam różne pary i różnych samotnych ludzi i nikt tak nie kipi zawiścią jak tutaj :D Polaczki...

@zielona_ to co pokazałaś to patologia właśnie, patologia to nie jest bieda, patologia to dziwne układy, sprzeczne z naturą. Potem brat z siostrą ślub bierze, bo okazuje się że nie są z sobą spokrewnieni. Chciała byś żyć w takiej patologi, że nawet nie wiedziałą byś kto z 5 twoich ojców, jest twoim biologicznym ojcem a kto twoją biologiczną matką, twoje okrese dzieciństwa polegały by na wyliczaniu w którym wieku, która matka cię wychowywała. Patologia na całego, tam gdzie piją, to też kobiety mają po 7 dzieci i każde z innym ojcem, same się potem gubią, bo co dziecko to inny "tatuś".

Lars Ulrich* Jak byś mnie w realu nazwał polakiem, to stracił byś zęby. A twoi znajomi to frajerzy, brudasy co są w stanie ruchać szmatę, oni nawet by dziwkę pewnie poruchali. Gdybyśmy byli tacy jak twoii znajomi, to byśmy po burdelach chodzili, a jakoś nie mamy na to ochoty.

Klasyfikacja społeczna wg szacunku: 1. celebryta 2. milioner 3. dziewica 4. normalna kobieta 5. bandzior 6. ruchacz 7. jeleń 8. normalny facet 9. samotna matka 10. prawiczek

Gość G.A.K.,polaczku, idz
zerznac matke-zarazona dajke, bo sie zwlec z wyrka nie moze bez jakiegos kutasa w dupie, a akurat okoliczni zule spia po wczorajszym melanzu :classic_cool: nie zapomnij sie jej spuscic na ryj, wiesz dobrze jak to lubi. wszyscy wiemy :D

patologia, z tym ze u ludzi o wysokim standarcie zycia i nizszym standarcie moralnym, skoro oni sa z tego dumni ze mają taką kolekcję dzieci.taka mentalnosc i norma, dla luteranów żaden grzech poza tym, im więcej dzieci tym lepiej, nieważne jak

Dla mnie jesteś polaczkiem :p a nie Polakiem to różnica nie mała. Nie wiem po co wy sie tak spinacie. Sprawie związków większości z was nigdy nie dotyczyły i dotycznyć nie będą z waszej winy to oczywiste, wiec lepiej zając sie czymś pożytecznym

dajcie BSA chwile, poszedl przetrzepac niemieckiej mamusi torbe :D troche sie zejdzie, zanim pokona odor rybny,zanim wsadzi swojego robaczka, zanim sie spusci i wytrze mamusi buzke, co najmniej z 15 min :P

Lars Ulrich*- ciebie też związki nie dotyczą, sponsoring to nie związek... pójście na dziwki to też nie związek!!!

o, juz jest folksdojczowy smiec, odpad zgnilych ledzwi kurwy jak bylo?