Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Expert od Samotnych mam

Dlaczego samotne mamy z dzieckiem nie szukają sobie obcokrajowców?

Polecane posty

Gość Expert od Samotnych mam

Bo żaden facet na zachodzie czy południu nie zamierza łożyć na cudze dziecko. Dlaczego wiec tylko polakom wypominacie takie rozumowanie?

Gość gygygygyygu
Wlasnie powiem Ci autorze, ze za granica takie zwiazki sa norma. Tylko w Polsce jest rozumowanie, jakie jest :p No ale my przeciez 100 lat za murzynamui, wiec co sie dziwic :p

Gość bo polak to facet z honorem
a branie sobie puszczalską na partnerkę to skaza na honorze

Bo tu chodzi o kase :p zawistnego polaczka nikt nie chce przecież, no i upatrzył sobie "samotne mamy" żeby kogoś gnębić ;)

Gość wreeeedota
już ten idiotyzm mnie osłabia...kolejny wątek debila któy nauczył się klikac na klawiaturze :(

Gość Gusta da younga
samotne matki nie chcą obcokrajowców bo wiedzą że oni będą bili i upokarzali ich pierwsze dziecko

Gość fdsgfddf
Jak macie córki to możemy się wami zająć

Gość gygygygyygu
"bo polak to facet z honorem a branie sobie puszczalską na partnerkę to skaza na honorze" Bo polak to niedojrzaly chlopczyk brudas i smierdziuch, ktory zyje sobie w swoim zascianku 100 lat za murzynami i nie ma pojecia jak rozwinieci sa jego rowiesnicy za granica.

Jak komuś to przeszkadza to po co zakładać taki temat i obrażać takie kobiety? Nie wasz problem. To samo się tyczy multum innych tematów o prawiczkach, arabach, nienawiści do obcych, kobiet i Bóg wie czego jeszcze...

Gość gygygygyygu
Bo polaczki to taki narod, nietolerancyjny i zakompleksiony, ktory nie ma na celu nic innego, niz tylko obrazac innych i im dokopac :p

Gość esdfrdgrdrw
Bo polak to niedojrzaly chlopczyk 3 Niedojrzałe to kobiety, które zostają samotnymi matkami. Skoro się laska puszcza to tak to się kończy i co w tym dziwnego, że takich faceci nie chcą?

gygygygyygu- Nie wiedziałem że "nowoczesność" to dziś samotna matka i związek z samotną matką :D, jak tak wygląda nowoczesność, to ja dziękuję, wolę być staroświecki :classic_cool:

Gość fgrtyu765
nazwijmy rzeczy po imieniu . samotne matki to w przeszłości puszczalskie w 99% 1% to rozwódki i wdowy

Gość jxfdgfhnjytgjytkytttuui
hmmm to wcyhodzi na to ,że każda samotna matka to puszczalska??????????/dziwne rozumowanie..................

ja bylam samotna matka...ale nie byłam w tych 99% bo sie nie puszczalam-bylam z chlopakiem ponad 2 lata...hmmm w 1% też nie byłam,.bo wdowa ani rozwódka tez nie bylam...........

Jeszcze lepsza nowoczesność, to puszczanie się z murzynem i to bez prezerwatywy, tak jak "nowoczesne polki" w Warszawie, które puszczały się z Samuelem Moll, były bardzo nowoczesne, mimo że krótko..:P Podobnie jak łodzianka, która związała się z Arabem, który potem zrobił z niej dziwkę a na końcu ją zabił. Ta polka też była nowoczesna, z tą różnicą że ta nowoczesność krótko dla nich trwała..:classic_cool:

Gość ale temat ciekawy
Wdowę lub rozwódkę z dzieckiem spokojnie wezmę na partnerkę ale pannę z dzieckiem nie ma mowy nie jestem frajerem. Ktoś pukał ją bez zobowiązań a ja mam teraz po kimś sprzątać!

Gość Henry Jones Młodszy
Nie w każdym kraju samotna matka jest gnojona. Anglicy, Holendrzy, Szwedzi i generalnie nacje północne nie mają nic przeciwko dzieciom innych ojców. Agresja do cudzego potomstwa propagowana jest głównie w takich krajach jak włochy, hiszpania oraz kraje arabskie. W niemczech sytuacja jest jeszcze dziwniejsza, bo sami niemcy nie mają nic przeciwko wiązaniu się z kobietami z dziećmi, natomiast te dzieci, zwłaszcza jesli są innej narodowości niż niemiecka często są dyskryminowane w szkole i pomawiane przez sąsiadów.

jxfdgfhnjytgjytkytttuui_gdybyś była z chlopakiem dwa lata, to byś dziś była jego żoną. On cię po prostu ruchał a ty myślałaś że ruchanie to bycie z kimś... Niestety tak to jest z tą obecną "nowoczesnością".

Gość musze wam powiedziec ze
Kafetera swoje a zycie swoje, wyjdzcie na ulice, poznajcie ludzi, a zorientujecie sie, ze rzeczywistosc jest calkiem inna, niz sie tu podaje :) Tu kobieta z dzieckiem zawsze bedzie sama, w otoczeniu mam kilka takich ktore znalazly partnerow. Tu facet nizszy od dziewczyny zawsze bedzie sam, w otoczeniu mam kilku facetow bedacych w dlugich zwioazkach z wyzszymi od siebie kobietami. Tu facet bez bryki i grubego portfela zawsze bedzie sam, w otoczeniu pelno facetow, ktorzy bogactwem nie grzesza, a maja zajebiste laski. Moze by tak zamiast uczyc sie zasad i prawd zyciowych na forum intermnetowym, zabrac sie wsrod ludzi i zobaczyc jak jest naprawde? Bo to forum nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia.Bye :D

Gość -0=09opil;
jxfdgfhnjytgjytkytttuui ja bylam samotna matka...ale nie byłam w tych 99% bo sie nie puszczalam-bylam z chlopakiem ponad 2 lata 4 Podziękuj innym kobietom, że taki obraz samotnej matki budują

Gość hgjfed
G.A.K jxfdgfhnjytgjytkytttuui_gdybyś była z chlopakiem dwa lata, to byś dziś była jego żoną. On cię po prostu ruchał a ty myślałaś że ruchanie to bycie z kimś... Niestety tak to jest z tą obecną "nowoczesnością". 3 Dokładnie tak. po 2 latach to normalny facet by się jakoś zdeklarował choćby przez zaręczyny.

G.A.K nie odbierlam tego w ten sposob ,ale oki...poza tym ,jest wiele zwiazkow ,gdzie jest dziecko ,a ślub nie jest im do nieczego potrzebny....a ja za puszczalska sie nie uwazam...bo nie uprawialam seksu z niewiadomo iloma mężycznami....myslalam,ze to ten jedyny...ale widac zycie potrafi zweryfikowac nasze oczekwiania...no coż...ale teraz jestem szcześliwa mężatka :)mam wspanialego męża ,który traktuje moja hmmmm teraz nasza córke:)jak prawdziwy ojciec :)

G.A.K jxfdgfhnjytgjytkytttuui_gdybyś była z chlopakiem dwa lata, to byś dziś była jego żoną. On cię po prostu ruchał a ty myślałaś że ruchanie to bycie z kimś... Niestety tak to jest z tą obecną "nowoczesnością". 3 Dokładnie tak. po 2 latach to normalny facet by się jakoś zdeklarował choćby przez zaręczyny. No właśnie NORMALNY!!! Nie bede opiswyac tu historii swojego zycia...bo róznie ludziom uklada sie los...i to nie zawsze kobieta jest ta winna ,puszczalska....