Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia21lattttttttttttt

żona kolegi wydzwania do mnie

Polecane posty

Witam, On pewnego czasu spotykam się z pewnym facetem, nie uprawiamy sexu, nie całujemy się ale wyznał , że się we mnie zakochał... ja powiedziałam mu że nie, ale utrzymuję to znajomość bo zawsze mogę na niego liczyć, wszystko dla mnie robi. Dzis do niego zadzwoniłam ale nie odebral, nagle oddzwania ale do telefonu mówi jakas babka a on w tle; daj mi ten telefon wiec się rozlaczylam. teraz ciagle dzwoni i dzwoni, w sumie to wydzwaniają dwa numery jeden jego a drugi jakiś nieznany

Gość herrr
powiedz jakiemuś facetowi, żeby odebrał

Gość s89
I po co ci to? Lubisz wykorzystywać facetów? Mam nadzieję, że ta kobieta cię namierzy i wytarga za kudły.:classic_cool:

nie laczy nas nic, przynajmniej z mojej strony, nie chce mu zrujnować małżeństwa bo ta kobieta może ton roznie odebrać

bo ma zone i dzieci matole

spadaj

Gość kto do kogo wydzwania
żona kolegi wydzwania do ciebie, a nie odwrotnie przypadkiem? Coś się żonatego czepiła i udajesz że nic się nie dzieje, bo jeszcze mu dupy nie dałaś? Ale kontakt z nim utrzymujesz i w razie czego popuścisz szpary. Oby cię ta żona dopadła nie przez telefon i kudły powyrywała! Wysłuchujesz jego gadek o zakochaniu? O ty tępa pipo jedna. Oby to była prowokacja. On szuka sobie dziurska na boku, wstawia gadki o zakochaniu, a ty udajesz, ze nic się nie dzieje. Jak byś była porządna to nie utrzymywała byś z nim kontaktu, taka cała prawda, a to, że jeszcze mu nie dałaś, to żaden argument, bo go zaczepiasz i udajesz koleżankę, a łomot się tobie i jemu należy za chęć zdrady.

A do mnie wydzwania żonaty kolega, mam już go szczerze dość i ciągle powtarzam by spadał do żony, mój facet chce mu spuścić łomot, bo nie dość, że mi prawi komplementy, wczoraj zadzwonił o 22... Babki lepiej swoich mężów pilnujcie! ;)

Gość BUJAJ SIĘ!!!!
Na miejscu tej babki, nie dzwoniłabym do ciebie,ale bym ci wpierdolila żebyś nie brała sie za cudzych mężów.Zrobiłabym to bardzo dokladnie że chirurg by cię nie złożył wywłoko jebana! SPADAJ ztego forum, bo cie odszukam!😡

Najlepiej to daj sobie z nim spokój!! No chyba że też coś do niego czujesz. Wówczas musisz z nim porozmawiać i wyjaśnić czy chce być z tobą czy z tamtą,