Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paradiseee

Dobija mnie brak faceta

Polecane posty

Gość Nirvanaaa
Ghhfghfgh wybacz że byłam bezpośrednia ale czasem tak mam:-P a to czemu nie umiesz trafić na normalną dziewczynę?

Gość Labrett
A po co ten Nowy nick? No coś w tym stylu Fieodora:-)

Gość nakrętka od butelki
ja mam skończone 21 i też nie mam i nie miałam. zawsze dowalaja się ci co ich nie chce a jak mi się szalenie ktoś podoba to mnie olewa. tak jest teraz. poznałam faceta na imprezie. był mna zauroczony. jaka to piękna jestem, znalazł na nk, pisał i pisał, aż nie wiem \czemu nagle się znudził i przestał się odzywać. ostatnio napisałam to napisał ze jest strasznie zapracowany i moze napisał mi 3 sms i na tym sie skonczyło. pewnie sam sie nie odezwie bo od pewnego czasu już tego nie robi (2 tyg). ajjj życie:O

Gość ghhfghfgh
Nie wiem czemu jakbym wiedzial to bym sie nie pakował w takie znajomosci, Bylemjuz na paru randkach ale totalna kaszana,

na sile nie szukaj, bo to mija sie z celem :] ja bym chciała cofnac sie do momentu, gdzie jeszcze bylam nieswiadoma tego jacy faceci są :P jestem w Twoim wieku a mam wrazenie ze juz nic mnie nie czeka, bo wszystko poznalam. Takze glowa do gory:)

Gość Labrett
Nakrętka miałam podobnie, oni sami nie wiedzą czego chcą i tak kombinują.

Gość ghhfghfgh
jak jestes zainteresowana to napisz mi na mail bigandhugeman@wp.pl

Gość Labrett
Ghhfghfgh a co było nie tak z tymi dziewczynami z którymi się umawiałeś?

Gość nakrętka od butelki
niewiem może, ale strasznie mi sie podoba:( a teraz mnie olewa, a to tak boli. zwłaszcza ze sam się starał na poczatku. GDybyście były na moim miejscu to pisałysbyście do niego jak się nie bedzie długo odzywał? bo na poczatku chciał się spotkać a teraz niewiem;( może zapytać o co mu chodzi?

Gość Luuuuuuuuuuuu
Ja mam 20 lat. Popisałabym sobie z jakimś normalnym facetem

Gość monissia24
michał3 seks jest przereklamowany i tyle a w rzeczywistości to nic specjalnego.

Gość ghhfghfgh
labret charakter mialy wredny, caly czas mowily o sobie glupio sie zachowywaly naciagaly mnie na kase szkoda gadac nie podobały mi sie ;/ zadufane w sobie lalki ;/

''michał3 seks jest przereklamowany i tyle a w rzeczywistości to nic specjalnego'' Piszesz tak bo jesteś dobrze zaspakajana przez faceta. W przeciwnym wypadku stawiałabyś go na pierwszym miejscu.

Gość Labrett
Nakrętka myśle że możesz napisać, zapytać co słychać i wyjdzie co jest grane.

Gość Labrett
Fieodora nie mam pojęcia ale to naprawdę dobijające. Ghhfghfgh to dziwne że same takie wybierałeś, rozumiem że przed randką zachowywały się w miarę normalnie? michał3 co Ty tu w ogóle robisz?

Gość nakrętka od butelki
labret ale ostatnio już pisalam pierwsza 2 razy a on mnie zlewa. No takie mam wrazenie. A na dodatek jest troche wstydliwy i nie mówi wprost (no mam takie wrażenie;/)

Gość tralalilalila
Nakrętka, to masakra jest, wiem, cały dzień się męczysz żeby nie napisać, a za smsa od niego dałabyś parę dni życia :D My dziewczyny już tak mamy. A potem interpretacja najgłupszego smsa na tysiąc sposobów, wspólnie z kumpelami haha, co autor miał na myśli ?? Ja w takiej sytuacji jak już pękłam po paru tygodniach, to zapytałam niby o informacje jakąś, czy wie od której coś jest otwarte i dałam głowę że po jego odpowiedzi się zorientuję czy ma mnie w d*. No i miał. Napisał "nie mam zielonego pojęcia" xD xD takie sytuacje są smieszne z perspektywy czasu, ale swoje trzeba przecierpieć

Gość ghhfghfgh
tak wydawały sie normalne ;/

Gość Nirvanaaa
Michał3 Ty jesteś jakiś nienormalny, tylko dupy Ci w głowie i dymanie.. Nie wiem weź Ty może idź się na szybkości zaspokoj i może Ci ulży a nie tak tylko najeżdzasz na każdego. Tyle ode mnie. Dziękuje dobranoc:-D

Gość nakrętka od butelki
ale ja raczej nie mam o co zapytać, bo mieszka za daleko, nie mamy raczej wspólnych zdjęć, chyba ze ta dyskoteka gdzie się poznaliśmy. Ale przecież nie zapytam o nią;/

Gość Labrett
Nakrętka w tej sytuacji daj sobie spokój i już nie pisz, ja bym nie pisała, może on się odezwie jak zamilkniesz na dłużej a jeśli nie to wszystko jasne.

Gość nakrętka od butelki
haha miało być miejsc nie zdjęc :D

Gość nakrętka od butelki
labret chyba masz rację, ja juz swoje zrobiłam, jak bedzie chciał to się odezwie a jak nie to nie. nie warto sie narzucać.

Gość gfggfgfdf
Ania, mam prawie 28 lat i również dziewica. Nigdy nie miałam chłopaka ani się nie całowałam. Wcale nie jestem brzydka, wręcz przeciwnie bo wszyscy mówią, że bardzo ładna ze mnie kobieta. Co z tego skoro do żadnego faceta nie pasuję z charakteru:(

Gość Labrett
Nakrętka tak mi się wydaje na pewno ja bym tak zrobiła. Aniu czy brak faceta jakoś Ci bardzo doskwiera?

Gość gfggfgfdf
Trochę mi doskwiera ale jeszcze bardziej boli mnie to że może już do końca życia będę sama. Wszystko byłoby o.k. gdybym tylko wiedziała że kiedyś będę mieć swoją drugą połówkę, nie ważne czy za 2 czy 5 lat bylebym tylko miała pewność że kiedyś się z kimś zwiążę. Wtedy gotowa byłabym czekać cierpliwie. Ta niewiadoma jednak jest najgorsza tym bardziej że mam 28 lat.

Gość Labrett
Spokojnie na pewno kogoś spotkasz to tylko kwestia czasu i nie mówię tego tylko po to żeby Cię pusto pocieszyć bo też czasem miewam takie wątpliwości. Ale w końcu ktoś się pojawi wart naszej uwagi i uczucia i myślę że lepiej poczekać niż związć się z kimś kto nie będzie nas szanował, traktował przedmiotowo a na koniec porzucił bo to jednak nie to. A próbowałaś przez internet kogoś poznać czy tylko w realu?

Gość gfggfgfdf
Nie zawieram znajomości przez internet. Za bardzo się boję. Masz rację - lepiej poczekać niż związać się z kimś nieodpowiednim. Powiem nawet więcej: lepiej być samą do końca życia niż być w związku z kimś kto nie będzie cię szanował. Często przecież dochodzi do rozwodów gdyż ludzie na skutek niedopasowania wolą się rozejść i być sami niż męczyć się ze sobą.