Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

mężczyźni nie doceniają dobrych kobiet

Polecane posty

Gość eistein vs. Sokrates
lub popielewicz

Gość eistein vs. Sokrates
przyszłość to nie kobieta a boski promień

Fiku, faceci, mądrzy dojrzali faceci, uwielbiają takie kobiety. Ale oprócz tego ma być zadbana, kreatywna, nie uzależniona od faceta, nie zdesperowana, świadoma własnej wartości. Tak samo kobiety lubią dobrych facetów - tylko, że nie nudnych i niezaradnych. Jeśli nie masz powodzenia, to nie dlatego, że jesteś wierna, kochająca i szanująca, tylko, że masz inne cechy, które im się nie podobają...

Gość faceci zawsze wybieraja
łatwe, to na poczatek, przy ktorych nie musza sie nameczyc za duzo i bron boze nie za spokojne, poukladane, bo musza miec z nia duzo rozkrywki, emocji, problemow i tym samym adrenaliny. dobre w ich slowniku to "dajace dupy po dobroci" reszta musi byc do okielznania, ciagle musi im dozowac cisnienie kobieta, bo porzadna jest dla faceta NUDNA, a facet nie znosi nudy

Gość faceci zawsze wybieraja
ot to cala prawda fiku mikuu, faceci nie szukaja spokoju w swoim spokojnym samotnym zyciu tylko adrenalizny, emocji, rozrywki jaka ma im zapewnic kobieta, logika fiku, logika.

faceci zapewne tak wybierają... natomiast mężczyżni, doświadczeni... w ten sposób nie potraktują kobiety, szukają uczuć, ciepła i zrozumienia, chcąc trafić na taką samą kobietę... mężczyzna nie boi się uczuć kiedy powstaną, odpowie swej kobiecie na każde wołanie, bedzie jej oparciem... ogniem w ostrej zimie...

Gość z fiku jest to samo co
z toba zabcia czy z maciusiem. tzn osoby malo ciekawe bez znajomych. Ktorych nikt nie zaprasza czy to na koncert do kina czy napiwo. Z braku innych mozliwosci siedzicie na kafe by pieprzyc co wam na jezyk przyjdzie by zabic tym czas proste. Spojzmy na darkera odkad znalazl sobie robote i pewnie inne zajecia coraz rzadziej wpada by napisac jak to ciepri z powodu jakiejs laski ktory rzekomo mial 10 lat temu. Idz za jego przykladem....

Mam wielu znajomych i jestem zapraszany w wiele miejsc, bo jestem osoba ciekawa. Dzis bylem juz na pilce i w kosciele, a dzien sie jeszcze nie skonczyl. Ps. strzelilem gola:)🖐️

Cordolan, mężczyźni po przejściach, którzy dostali od złej baby po tyłku, teraz na stare lata marzą o dobrej kobiecie - tacy nei dla mnie

"z toba zabcia czy z maciusiem. tzn osoby malo ciekawe bez znajomych. Ktorych nikt nie zaprasza czy to na koncert do kina czy napiwo" ­ tak oczywiście orendż, a ty z powodu swego wielce ciekawego życia siedzisz i czytasz wszystkie nasze posty :D ­ jeszcze napisz, że ciebie tu nie ma i że piszesz z florydy, buahahah :D

Gość enhdffngh
"Zapraszam na mój top... chętnie Cię poznam" fiku nie jest zainteresowana 40letnimi rozwodnikami." x x x zaba, cordolan dobry jest juz dzisiaj czytam na kolejnym watku jak zaprasza do siebie na meila albo na swoj watek :D:D:D:D

Czarna Izabello - znowu to uogólnianie, dla Ciebie dobra kobieta = ślamazara uwieszona faceta. Za dużo poradników, za mało rozumku.

no zauważyłam, że koleś jest zdesperowany ma maksa. gdzie się nie wejdzie tam on. musi wyglądać strasznie. ­ dobra, pogoda jest ładna, idę robić przegryw spacerowy ;)🖐️

enh....itd jeśli komuś proponuję rozmowe na maila to dlatego by nie pisać o rzeczach ważnych tam gdzie niedojrzałe pomarańcze wypisują głupoty... i myślę, że o tym mogą napisać tylko Ci którzy coś o tym wiedzą...

@cordolan: chciec poznac to nic zlego. Moj wujek jest po 3 rozwodach i teraz ma narzeczona. Na fejsie ma w status zwiazku: "zareczony":)

zgadzam się, ale ktoś kto się CIĄGLE rozwodzi (lub zmienia partnerów jak Ty) nie umie podejmować sensownych decyzji

Gość Bozena M
doceniaja doceniaja :). I jak juz trafi swoj na swego to trzymaja sie razem tyle lat. :) Dlaczego? Bo jest im zwyczajnie dobrze razem. :) To po co zmieniac. Cos nam odpowiada. Moze takie ciepelko? Moze normalnosc? Kto to wie. Kazdy czlowiek jest inny, niepowtarzalny. Dzisiaj taki zwyczajny dzionek. Mam nadzieje, ze bez niespodzianek. Pozdrawiam wszystkich czytajacych i piszacych serdecznie. Szczesc Boze Kochani :).