Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

mężczyźni nie doceniają dobrych kobiet

Polecane posty

Fiku Miku, a skąd Ty niby wiesz, co ja miałam na myśli? A co do rozumku... nie mam problemów w relacjach z facetami i jestem doceniana... w przeciwieństwie do Ciebie.

cytuję: "Fiku, faceci, mądrzy dojrzali faceci, uwielbiają takie kobiety. Ale oprócz tego ma być zadbana, kreatywna, nie uzależniona od faceta, nie zdesperowana, świadoma własnej wartości." Zakładasz że dobra to taka jak w opisie powyżej. Stąd wiem słoneczko :)

Gotowanie nie jest wylacznie od lubienia. Lubic to mozna plywac, albo grac na trabce. Pewne rzeczy trzeba po prostu robic, bo sa zwyklymi czynnosciami niezbednymi do egzystencji. Ktos moze powiedziec, ze nie lubi oddychac i co z tego?

Ale Iza przynajmniej slyszy dzwony, a Ty nie slyszysz dzwonow. Jak po dzwonach dotrze do kosciola, to odnajdzie rozwiazanie zagadki. Ty poki co nie slyszysz nawet dzwonow.

Fiku. Tolkien żył we własnym świecie, ale mu przy najmniej za to płacili. A ty gdzie znajdziesz popyt na swoją denną urojoną rzeczywistość?;p Zejdź w końcu na ziemię, bo marną przyszłość ci wróżę... :o

O szok ktoś mnie lubi :D :D Mnie rozwalają takie tematy. Co chwilę jakiś facet pisze, że kobiety lubią tylko bad boyów, a laska, że faceci nie cenią dobrych kobiet. A to nie prawda. Tylko poza byciem dobrym, trzeba być ciekawym i umieć kogoś przyciągnąć. A desperacja odpycha. I tyle tylko.

cytuję po raz kolejny:"nie uzależniona od faceta, nie zdesperowana, świadoma własnej wartości.", według Ciebei dobra to przeciwieństwo tej z opisu. P.S.: Inteligencją to ty nei grzeszysz

Maciusiu, dzięki że mnei oświeciłeś, bo ja przez całe swoje życie nic nei jadłam, dobrze mieć takeigo światłego Maciusia

@CI: ja Cie lubie i pozdrawiam. @FM: bierz przyklad z Zaby w tym zakresie, Zaba swietnie gotuje i na powodzenie nie narzeka, wielu by za nia skoczylo w ogien.

żaba nie ma żadnego powodzenia, jedynie u takich pokróju Kalibana, a to ja juz wolę być starą panną niż mieć takei powodzenie :O

@FM: udzielam Ci dobrych rad, gdyz darze Cie sympatia, jako starszy kolega, znajomy czy po prostu zyczliwy czlowiek.

Gość najgorsze w tym jest
to, że faceci co innego piszą na internecie, co innego myślą i co innego robią. Tylko tacy faceci są czegoś warci, którzy rozumieją, że nie można mieć wszystkiego... NIE MA ludzi idealnych. Chyba nie ma kobiety, która nie bywa zadziorna. Jeśli kobieta jest często zadziorna, a facetowi to imponuje, bo ciągle "coś się dzieje" to niech taki chłop liczy się z tym, że za jakiś czas będzie nieźle tym umęczony- no chyba, że ma siły na użeranie się w nieskończoność i ciągłe odbijanie piłeczki. Co kto lubi i ile adrenaliny potrzebuje ;p. Jednym już samo życie dostarcza wystarczająco dużo emocji, a w związku szukają spokoju i wyciszenia. Inni na odwrót. Grunt to trafić na osobę, która ma podobne do nas potrzeby. Nie da się udawać kogoś kim się nie jest przez dłuższy czas... nie dość , że to męczące to jeszcze frustrujące.