Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

mężczyźni nie doceniają dobrych kobiet

Polecane posty

@FM: z tego co zauwazylem, to Zaba ma bardzo duze powodzenie. Nawet ja bylbym zainteresowany, gdyby nie kilka przeciwnosci losu, ale kto wie co bedzie w przyszlosci.

@Salut: no dobra, sorry za zamieszanie:P Pisala ze chodzi na randki, duzo facetow na kafeterii robilo do niej podchody itp.

Macius pisac to ja se moge, ze jestem nawet krolawa angielska wierzysz mi?

@Salut: w to nie, bo ona chyba nie zna polskiego, ale jesli cos jest prawdopodobne, to dlaczego mialbym Ci nie wierzyc? Przeciez chyba nie mialbys zadnego interesu, zeby mnie klamac. Wiec jesli Zaba mowi, ze randkuje, to ja jej wierze.

Gość macius ma bardzo niski
iloraz inteligencji wiec nie zdzwilbym sie ze jest skory ci wierzyc na slowo :classic_cool:

Gość mnie kafe uswiadomilo
ze istnieja ludzie na swiecie ktorzy sa bardzo chorzy na ulicach sie takich nie spotyka , chyba musza byc izolowani od normalnego spoleczenstwa.

@mnie kafe: ludzi z kafe spotykasz codziennie w pracy/szkole, warzywniaku, u fryzjera czy w empiku.

Macius naiwny z ciebie gosc,lykasz wszytko jak cieple kluchy niedawno czytalem gdzies ,ze owa zaba lubi podawac sie za faceta 40-letniego zdradzajaego zone :D

Gość jesli chodzi o zabe
to jestem w stanie uwierzyc ze ona to on.. jak na laske to zbyt dobrze rozumie psychike prawiczkow... moze sam nim jest czy cus :P

@Salut: a moze tylko udaje czasami naiwnego, zeby uspic czyjas czujnosc? Wez tez pod uwage taka mozliwosc. Nie oceniaj ludzi po pozorach i powierzchownosci:) Nie wiem za kogo podaje sie Zaba, ale rozmawialismy wiele razy i nie podawala sie za 40letniego faceta.

a ja jestm w stanie uwirzyc ze fiku,macius i te wszystkie prawiczki razem wziete to projekty,i co ? to tylko kafe ,barnie cos do siebie to jest czysta glupota :)

@FM: wiekszosc moich rad, o ile nie wszystkie sa trafne i celne. Prawie kazdy Ci to powie. Jakbys mnie sluchala, to juz dawno bys sie wygrzebala z dolka.

Gdybyś chociaż wiedziała, co cytujesz, byłoby dobrze ;) nigdzie nie pisałam, że dobra to przeciwieństwo tego opisu. To powinno być jego uzupełnienie. Trochę tępa jesteś, prawda? Taka nie za kumata? :)

@Salut: ja nie demonizuje kafe, po prostu forum, na ktorym pisza sobie rozni ludzie. Aha i pamietaj, ze za kazdym "projektem" stoi jakis czlowiek. Poza tym o projekcie mozna mowic, kiedy ktos pisze rzeczy nieprawdopodobne, a ja nie zauwazylem, zeby Fiku czy Zaba pisaly rzeczy nieprawdopodobne. Co do Fiku mialem watpliwosci, ale tak, tacy ludzie tez istnieja.

rada zacznij pasjonować sie gotowaniem, to żadna rada, jak mojemu brunetowi nei będą smakowac moje schabowe czy klopsy to pójdziemy na bardziej wyszukany obiad do restauracji albo sam coś ugotuje

Moim zdaniem Zaba to atrakcyjna kobieta, swietnie znajaca sie na gotowaniu, znajaca jezyki obce, oczytana, inteligentna i sprawiedliwa.

o matku Macius faktycznie ty lepiej gotuj a jak nie to jak tak skory jestes radzic innym to ja ci poradze szydelkuj chlopaku :D

@FM: jak nie beda mu smakowac Twoje klopsy, to zacznij je udoskonalac, bo inaczej pojdzie na klopsy do kochanki. Nie badz naiwna.