Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

mężczyźni nie doceniają dobrych kobiet

Polecane posty

macieju daltego tez pytalem czy mocno placzesz jak masz placic w lokalu

"i kutasie pryszczaty poznaje cie wlasnie taka dziewczyna po wezu w kieszeni" No jesli, ktos utozsamia randke z braniem korzysci finansowych, to pewnie tak. Ja utozsamiam randke z fajnym spedzeniem czasu, z ciekawa rozmowa, ze smiechem i radoscia.

Macius co nie wyklucza smacznego jedzanie przy tych wlasnie superlatywach randki :)

@Salut: oczywiscie, 2,3,4 randka jak najbardziej. Z tym, ze dziewczyna tez by mogla cos zaproponowac na kolejnych spotkaniach.

co do biegania po deszczu to prawda. Kiedyś latem było piękne, powoli zachodzące słońce i nagle zaczęła padać taka mżawka - mój chłopak się zerwał i powiedział, że biegniemy na dwór. To było świetne :)

Gość wstyd i hańba
"ale w srodku lata wole to, niz kisic sie w jakims lokalu" X Ale bzdury pitolisz, jak na dworxze jest upal 35 stopni a w klimatyzowanym lokalu 19 to kazesz dziewczynie gotowac sie w upal :/ Jeszcze napisz ze w Poznaniu nie ma klimatyzowanych lokali i osmiesz sie do konca :D

Gość motherswill
kobiety nie doceniają dobrych mężczyzn-lustro

@wstyd i hanba: no coz, ja w taka pogode wole sobie posiedziec w ogrodkach w Rynku pod parasolami niz byc w srodku. Zalezy kto co lubi.

Bylem na moment zobaczyc jak sie ma kurcze pieczone i przy okazji zajrzalem do lodowki, a tam w zamrazalniku mam kielbase z dzika i przypomnial mi sie wierszyk: "dzik jest dziki, dzik jest zly, dzik ma bardzo wielkie kly, kto spotyka w lesie dzika, ten na drzewo zaraz zmyka";) hehe

Gość Zuzanna Amelia & 21
Czesc maciek. Za bobem nie przepadam. Wole fasole. Jakie specjalne skladniki ma bob ?

Lech prowadzi juz 2:1. Z tej okazji zamiast 2 piw kupie sobie 3, zeby kurcze pieczone sie dobrze strawilo.

Gość durny temat
akie specjalne skladniki ma bob ?" 1 :Dno i zuza zayebala jak zwykle:D

Czesc Zuzanna. Ja z kolei nie przepadam za fasola, choc moze zrobie w przyszlym miesiacu zupe fasolowa (czy jak niektorzy mawiaja fasolkowa czy fasolinkowa). Niestety nie wiem jakie ma skladniki, ale jest to warzywo straczkowe i wzdymajace.

Zuzanna: podaje przepis na bob z wody. Skladniki: 80 deko bobu luskanego, 5 deko masla. Wykonanie: swiezy, mlody bob luskany oplukac, zalac wrzaca woda, ugotowac. Gdy jest miekki - osolic, odcedzic, wylozyc. Osobno podac maslo.

Gość bhkmn
i kazda bobke bobu smarujesz rowno maselkiem:D

Gość Zuzanna Amelia & 21
Dzieki. Moze sprobuje. Ja ostatnio robilam tak zwany slodko kwasny sos tajlandzki. nawet niezle wyszedl.

Zuzanna jak nie sprobujesz, to sie pogniewam🖐️ Nie przepadam za sosem s-k, bo nie lubie slodkich rzeczy w daniach obiadowych.

@bhkmn: biore bob do reki i przejezdzam nim po masle, a nastepnie wkladam bo buzi. As simply as it is:)🖐️

Zuzanna na moim topicu kulinarnym w dziale kuchnia napisalem kilka dni temu przepis na zupe-krem z brokulow. Kolezanka powiedziala mi, ze jak sie je ta zupe raz w tygodniu, to nie zachoruje sie na raka.

Do fiku mikuuu "Jesteś doceniana bo nei masz rozumku, faceci lubią takie głupiutkie" XXX tak jest niestety,smutne to,ale prawdziwe:(

A tu masz przepis na paste z bobu i szpinaku, ktora mozesz smarowac bulki: Skladniki: 500 g bobu 500 g szpinaku (mrożonego lub świeżego) 3-4 ząbki czosnku 4 łyżki serka mascarpone (opcjonalnie) 1-2 łyżki kaszy manny (opcjonalnie) sól kminek pieprz ziołowy olej do smażenia Wykonanie: Bób ugotować i obrać ze skórek. Szpinak podsmażyć, wymieszać ze zmiażdżonym czosnkiem i smażyć na patelni jeszcze przez 1 min. Masę połączyć z ugotowanym bobem, serkiem i kaszą. Dodać przyprawy (szczególnie kminek, pieprz ziołowy i sól). Całość zmiksować. Ostudzić. Podawać z pieczywem razowym.

Gość Zuzanna Amelia & 21
Maciek - podaj przepis na cos z ryb.

@Kaha: mysle, ze troche generalizujesz. Mnie kreca bardzo inteligentne laski. Inteligencja to afrodyzjak.

Do Salut. "aha czyli hod-dog i panna ma byc szczesliwa" XXX Hahaha.to słyszałam od jednego faceta,że najlepszą i najfajniejszą pierwszą randką jest?zaproszenie zapiekanki w Realu:]Bądź innej ekskluzywnej restauracji marketowej:)