Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slim GREEN-ka

slim GREEN-CUDO?

Polecane posty

Gość slim GREEN-ka

Witam,próbował już ktoś tego specyfiku ? podobno działa cuda,jak na razie nie znalazłam złych opini na ten temat,chciałabym aby wypowiedziała się jakaś osoba która przeszła kurację z tym suplementem i czy stosowała przy tym dietę i ćwiczenia czy nie;)

Gość slim GREEN-ka
i co?dziewczyny odezwijcie się;)

Gość szczupla na lato
ja go stosuje nie dlugo prawie 2 mce jestem zadowolona bo mi pomaga w odchudzaniu

Gość slim GREEN-ka
;)a cwiczysz przy tym lub stosujesz diete?

Gość slim GREEN-ka
ooo widzę że na innym pościecie mi odpisałaś,ja podobnie jak ty odstawilam gazowane i słodkie-jem częściej ale mniej no i biorę slim green...ale dopiero 3 dzień.Fajnie że ostatni posiłek jesz o 16-ja nie potrafiłabym tyle wytrzymać....;(.a zjakiej wagi startowałaś?i ile teraz ważysz?

Gość slim GREEN-ka
No właśnie ciężko;)dopiero 4 dzień ,tak się ograniczam....tzn nie jem słodkiego,przekąsek typu chipsy,nie pije gazowanego ale pije dużo wody i zielonej herbaty.startowałam z wagą 75 przy wzroście 168. dziś jak się ważyłam to waga nadal nie drgnęła ciągle 75....nie wiem czy uda mi się coś zrzucić ;( co do posiłków też sie ograniczam-całkowicie odstawiłam biały chleb(jem pro-body wysoko białkowy),na obiadek 2 ziemniaczki góra! Nie stosuję już żadnej diety typu dukan czy liczenie kalori bo zawsze mi wraca z nawiązką. Mam nadzieję że coś sie ruszy w ciągu tego tygodnia... Zaczęłam biegać i robić brzuszki (narazie tylko po 20-;)) odezwę się niebawem zobaczymy;)

Gość szczupla na lato
trzymam za ciebie kciuki powodzenia kochana:):)*:*:* damy rade buziaki

Gość poco
Slim Green(kawa zielona +zielona herbata) jest zmieniony na wersję SlimTrio . Ten wcześniejszy produkt trudno jest kupić gdyż jest nieprodukowany ale w niektórych aptekach mają ostatnie sztuki .Udało mi się kupić SlimGreen w aptece Królewskiej w której jest jeszcze trochę tego suplementu na stanie .

Gość gość
słuchaj ja stosowałam go przez 2 miesiące i schudłam 5 kilogramów,odstawiłam tylko słodycze i chipsy.wiec polecam jak najbardziej ;)

Gość WandaToruń
nie wiem, ja biorę slimgreen (9,5kg) + do tego kupiłam sobie zwykły zestaw witamin bo jednak dużo mniej jem, a nie chcę potem mieć jakiś problemów. Tylko, że zaznaczam ja nie chudnę tylko od tej zielonej kawy, ale całkowicie zmieniłam swój sposób żywienia. Ale teraz dopiero czuję, że żyję.

Gość iwonek32
Stosuję slimgreen trio od miesiąca i mogę polecić. biorę 1 tabletkę dziennie rano i zmniejszył mi ochotę na słodycze i czekoladę. Trochę schudłam w biodrach i na twarzy. Gorzej bo piersi tez chyba mi chudną ;(

Gość Ullkja
czy ja wiem, czy to cudo? Trzeba go brać przynajmniej 2 tygodnie żeby zaczął działać, ale faktycznie trochę schudłam. Za mało mam cierpliwości żeby tyle czekać ;( wolałabym mieć efekty od razu.

Gość orzeszzek
każdy by tak chciał. Ale to tylko suplement, a nie cudowny środek na wszystko. Odchudzanie można przyśpieszyć jedząc więcej warzyw, ćwicząc. Zdrowiej też chudnąć pomału, masz wtedy mniejsze ryzyko efektu jojo i skóra lepiej się przyzwyczaja. Jak zastosowałam 3 lata temu drakońską dietę - 800kcal schudłam 15kg, ale za to mam teraz takie rozstępy i taką skórę na brzuchu, że tragedia. Powiedziałam sobie nigdy więcej takich pomysłów. Teraz staram się zdrowo odżywiać, ćwiczyć dwa razy w tygodniu w tym besen, brać slimgreen i przeciętnie wychodzi mi 1kg na tydzień. Ale za to bez efektu jojo i rozstępów.

Gość cofeeeheaven
żadne cudo, ale normalny suplement. nie wierzę w cuda ;) Kupiłam go w zeszłym roku przed latem i schudłam 5kg. Potem go odstawiłam, bo brakło mi motywacji do dalszego odchudzanie. Przez jesień i zimą pofolgowałam, ale nie tak strasznie - przytyłam półtora kilograma. Teraz znowu go zamówiłam i biorę trzeci tydzień. Na razie 4 kg, ale nie szaleję, bo znając siebie nie wiem czy nie pójdę znowu w długą... z czekoladą i makaronem.

Gość Jaimojkot
Ja stosowałam slimgreen trio i efekty na chwile obecna są bardzo zadawalające. Noszę już 40 zamiast 42. Nie zamierzam próbować niczego innego, bo trudno trafić na coś, co działa.