Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dat fatass

ile schudnę na takiej diecie? musze schudnąc jak najszybciej

Polecane posty

Gość dat fatass

potrzebuje szybko schudnac w miesiac..jak myslicie, lepiej byc na diecie 500kcal przez caly czasczy na 1 fazie SB? na glodowce nie dam rady.. ;( prosze o rady jak najszybciej schudnac. i jakie cwiczenia robic by spalic tluszcz i w zadnym wypadku nie powiekszyc miesni!! jesli ktos ma pisac ze to niezdrowe itp, to niech da sobie spokoj bo o tym wiem i nie obchodzi mniezdrowie tylko to zeby schudnac. najlepiej 10kg. prosze o propozycje diet, bardzo mi zalezy!!

Gość Olcia Dubicka
Uważaj bo może się okazać że zamiast spalać tłuszcz Twój organizm zacznie go jeszcze więcej odkładać. Przy takiej ilości kalorii dziennie jest to bardzo możliwe. A jeśli chcesz szybko schudnąć to tylko z tabletkami. Diety to długoterminowe odchudzanie. Ja dopiero w połączeniu zdrowej żywności z tabletkami Forever Slim zauważyłam zmiany w swoim ciele ;) Dostałam pierwsze opakowanie od kobiety której opiekuję się dziećmi a można je też kupić na allegro ;) U mnie rewelacyjny wynik w porównaniu z samą dietą, 18 kilogramów w 2 miesiące ;)

Gość znam taka jak ty
tez chciala szybko zeby sie wbic w sukienke na impreze, jeszcze mi dogadywala ze jem za duzo weglowodanow, z tym ze ja waze teraz 57 kg a ona chyba z 90, wzrost ten sam

Gość znam taka jak ty
tzn ona schudla w 2 tyg 15 kg, a ja w 2 miesiace 3 kg, ale rownie szybko przytyla, a ja schudlam powoli jeszcze troche i jak na razie po kilku juz latach nie przybylo