Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shock-wave

Zaplątny w sieci internetu.

Polecane posty

Mojo konto na blogspocie jest sprzężone z kontem na Google+, YouTube i Gmail. Linki do mojej wpisów na Blogspot publikuję na Facebook'u i Google+. Oprócz tego blog na blogspocie reklamuję na Twitterze, oraz na moim starym koncie na MySpace. Mam też konto na Naszej Klasie. Czy tego nie jest za dużo ?

Gość eMax
a ja się pytam grzecznie , kto Ciebie sponsoruje ?

Nikt mnie nie sponsoruje. Plus jest taki, że mogą o sobie powiedzieć, że jestem Politologiem całkowicie niezależnym. Minus jest taki, że grozi mi schronisko dla bezdomnych. Nie mam pracy.

Gość no patologia do kwadratu
zgubiłam się w internecie, weszłam i nie potrafię wyjść:O

Swoją drogą, kryzys w Strefie Euro dotarł w końcu do Niemiec. W Poniedziałek strajkować będzie 33 tysiące pracowników Lufthansy - anulowano prawie wszystkie zaplanowane loty. Personel Lufthansy domaga się 5% podwyżki płac. Dotychczas to Polacy - tradycyjnie - koczowali na lotniskach całego świata. W tym roku dołączą do nich Niemcy :)

Gość eMax
nie jesteś żadnym politologiem i to jest pewne, nigdy nie studiowałeś na żadnej uczelni w Lublinie , nie ma nigdzie śladu o Twoich znajomych ze studiów, a jeżeli kupiłeś dyplom na bazarze to jest to karalne pochodzisz z zabitej dechami wsi za Przemyślem , nigdzie nie byłeś i góówno widziałeś , zaliczyłeś tylko szkołę podstawową koleś !

No właśnie ja też mam takie wrażenie... nie potrafię się odnaleźć w świecie poza internetem. Bo i co w realu miałbym robić ? Nie mam pracy, nie mam dziewczyny, nie mam dokąd pójść... Starzy każą mi się usamodzielnić, a ja nie wiem co robić.

eMax, skąd ty masz takie informacje ? Mieszkam w Stalowej Woli, naprawdę studiowałem, i mam tytuł Licencjata z politologii.

Gość eMax
naprawdę to Kopernik była Kobietą , koleś ! a w tej chwili to którą masz grupę inwalidzką , drugą ?