Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niejestemszczesliwa

Czy to początki depresji?

Polecane posty

Gość niejestemszczesliwa

Mam 25 lat, nie pracuję, ucze sie zaocznie jeszcze. Rzecz w tym, że.. nic mi się nie chce. Nie myję się, jem raz dziennie, cały czas bym spała, źle się czuję, boli mnie głowa, całymi dniami bym siedziała w domu najchetniej - spiac albo na internecie. Nie che mi sie dbac o siebie, o wyglad, ciało, nie chce mi się uczyc czegokolwiek. Czuje się jak wrak człowieka. zawsze interesowałam się jakimiś motywacyjnymi ksiazkami, filmikami, obejrzałam i przeczytałam na ten temat mnóstwo a mnie się po prostu nie chce zyć chyba. Nie mam celu, boje się ludzi, wstaje i codziennie to samo. Powinnam szukac pracy, mówię innym, że szukam, ale tego nie robię bo... boję się. Z kazdym kolejnym dniem pograzam się w marazmie, wyjscie z domu to dla mnie katorga. Czy wizyta u psychiatry to dobry pomysł?

Gość może wpierw spróbuj uderzyć
do psychologa? x ogólnie mam podobnie, tyle że jestem już po studiach i mam pracę, byle jaką ale mam. ale też nie chce mi się o siebie dbać ani robić czegokolwiek, a rozwijać, snuć jakieś plany to już w ogóle

Gość hghgf
mozesz podac gg?

Gość niejestemszczesliwa
Nie chce podawac gg. chodzę na psychoterapię Dorosłego dziecka alkoholika. Mam kontakt z psychologiem, ale jakoś nie czuję poprawy. Potrezbuję jakichś leków przeciwlękowych żeby wyjśc i zaczac szukac pracy :(

Gość hghgf
moj nr:45400801

Gość sonia1231232
jabys podala gg to bym ci pomogla, bo wiem jak z tego wyjsc, jesli ci zalezy.