Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja bym najpierw zapytała

Ile was kosztowało oszklenie/zabudowa balkonu?

Polecane posty

Gość zabudowa balkonu
www.zabudowabalkonu.info Polecam!!!!!

Gość moorelkowaa
Zabudowa balkonu super sprawa. A cena zalezy od tego jaki system wybierzesz i jak duzy jest to balkon. Ja skorzystalam najpierw z darmowej wyceny, a potem zdecydowalam sie na system ramowy. Firma ktora sie tym zajmowala to Allux Zabudowy. Fajna sprawa, bo kurzu mniej, halasu mniej, a do tego jak trzeba to umyc to sie po prostu wyciaga, ot tak! :)

Gość gość
U mnie koszt zabudowy balkonu nie był jakiś wygórowany, bo wspólnie z mężem zdecydowaliśmy się na stalową balustradę. Myślę, że to całkiem praktyczne rozwiązanie i zdecydowanie najtrwalsze z dostępnych. Balustrada została wykuta na nasze zamówienie. Odpowiednio ją zaimpregnowaliśmy i wszystko świetnie ze sobą się komponuje. Zamówiliśmy coś takiego u http://www.szyma-metalex.pl/

Gość zabudowa
www.zabudowabalkonu.info

Gość zabudowa balkonu
www.zabudowabalkonu.info 503 503 416

Gość guzikla
to zawsze sa indywidualne wyceny. najlepiej napisz albo zadzwoń do jakiejś sprawdzonej firmy, żeby Ci dziadostwa nie zrobili. u mnie Alumar robił balustrady, fajna profesjonalna firma. no a wiem ze robią też zabudowy to możesz poszukać ich w necie i sprawdzić cene.

Zabudowa zależy oczywiście od metrażu ja za swoją zapłaciłam 1400 zł ale mam malutki niespełna 2 metrowy balkonik.Robiłam zabudowę z polecenia od koleżanki,która płaciła coś ok.2000 ale ma większy balkon.Pocam Pana do kontaktu gdzie robiłam swoja zabudowę.Grzeczny sympatyczny gość.501-536-363.

Gość xxnikoxx
Czy zna ktoś jakąś sprawdzoną firmę z Gdańska? Czy jest potrzebne pozwolenie spółdzielni na zabudowę balkonu?

Gość gość
na prade z tymi cenami bywa roznie ja ręczę za Alumark, cudowni fachowcy zadzwon zapytaj o ceny

Gość gość
Jeśli chodzi o dobudowę barierek, to zdecydowanie polecam http://seroczynski.info.pl/ - to znakomity zakład metalowy. Zrobili mi bardzo ładną balustradę, nie mogę narzekać.

Gość karolina344
Można też sprawdzić ofertę tej firmy http://www.glassmania.pl/balkony.html . Warto sobie tam zerknąć i poczytać. Najlepiej decydować się na szklane zabudowy, ponieważ wyglądają one naprawdę rewelacyjnie i są praktyczne.

Gość gość
Bardzo ładne balustrady widziałam na stronie firmy www.balustrady-skrzypinski.pl. Nie wiem czy robią zewnętrzne ale bardzo mi się spodobały.

Gość Kasia85wawa
Zabudowa balkonu szczególnie bezramowa to bardzo dobry i praktyczny wybór na cały rok. Dobre ceny w Warszawie na tego typu usługi oferuje Dekoratornia http://dekoracje-okien.com/oferta/zabudowa-balkonu-bezramowa-warszawa/ Solidna i nowoczesna szklana konstrukcja w moim domu została wykonana na czas i dodatkowo dostałam jeszcze zniżkę na ładne rolety do kuchni i łazienki. Znajomi są pod wrażeniem, bo mieszkanie w okresie zimowym prezentuje się teraz bardziej okazale jak nigdy wcześniej i jest więcej widocznej przestrzeni. Polecam szczególnie tym wszystkim, którzy mają w okolicy duży hałas – dobrze wykonana zabudowa nie tylko wyciszy, ale również zapewni więcej prywatności.

Gość gość
witam. polecam www.zabudowabalkonu.info

Gość milelna3
Wszystko zależne jest od wielkości tarasu oraz od projektu. Nie ma jednej ceny. Tutaj http://alkonsystem.eu/zabudowy-tarasow/ można sobie zobaczyć jak to wygląda. Jeśli firma wam będzie odpowiadała, to można poprosić o wycenę.

Gość gość
Szukamy osób do dodatkowych testów (Naszą technologie dostaniecie za DARMO). Mimo, że sami już bardzo duże pieniążki zarobiliśmy, to chcemy program rozwijać dalej i udostępniać go dalej tylko w przyszłości będzie on za opłatą. Więcej na HTTP://MGR24.PL

Gość SandraGosc
Jeśli ktoś jest z Łodzi lub okolic to polecam firmę Stolar-Bud z ul. Pabianickiej (nie pamiętam numeru). Zabudowałam balkon 3 lata temu i nie mam żadnych uwag. Na wiosnę zamierzam zabudować taras, wraz z zadaszeniem u teściów i na pewno zdecydujemy się na tą firmę. Na plus: jakość, cena i terminowość, na minus: długość oczekiwania na wycenę (3 dni, ale podobno to ze względu na ilość wycen). W każdym bądź razie polecam. :)

Gość gość
Nie są to duże koszta zwlaszcza jak wiesz gdzie kupić konkretne materiały. Ja kupowałem na http://tanietarasy.pl deski kompozytowe i wyszło za nie całkiem nieduzo

Gość monaz
A ja mam prośbę o informację od osób, które już mają zabudowane balkony. Mam balkon od zachodniej strony i w lato po południu strasznie mocno nagrzewa się balkon i mieszkanie. Mam obawy ,czy po zabudowie nie będzie jeszcze gorzej. Teraz można w lato zrobić przeciąg, a jak zabudujemy to " dół "będzie osłonięty panelami pcv a u góry odsunięte będzie tylko jedno okno (z siatką zabezpieczającą przeciw kotu). Jak to wygląda u Was? Zauważyliście że jest goręcej podczas upałów niż było przed zabudową? Pozdrawiam Monika

Gość Radosław Grudziński
U mnie zabudowę wykonywała firma alufusion olecko. To już drugi balkon jaki montowali w rodzinie. Pierwszy (u rodziców żony) w systemie ramowym użytkowany jest już ponad rok, w tym roku zabudowywali mi balkon w systemie bezramowym. W obu przypadkach czas oczekiwania był dosyć długi bo ok. 5 tygodni. Panowie terminowo przyjechali na miejsce po czym w ciągu jednego dnia zamontowali balkon. Generalnie nie mamy zastrzeżeń do wykonania, monterzy posprzątali po sobie, umyli okna. Na razie wszystko spisuje się bez zarzutu. Miłym zaskoczeniem był telefon przedstawiciela po ok 2 miesiącach z zapytaniem jak się spisuje zabudowa, rzadko spotykana sprawa w dzisiejszych czasach.

Gość LauraL
Dwa tygodnie temu i Ja stałam się posiadaczką zabudowy balkonowej! Wykonała mi ją firma http://zabudowabalkonu.info/ i naprawdę byłam zaskoczona jakością montażu. Mój balkon nie należy do najrówniejszych a wszystkie szczeliny zostały obrobione nie tylko sylikonem ale również aluminiowymi kątownikami. Panowie po sobie dokładnie posprzątali oraz wytłumaczyli jak dbać o zabudowę. Zdecydowanie polecam !

Gość Gość

Ostatnio zrobił mi Pan taką wycenę ,szer ok 1,50,długość ok 5m,no i cena za miliony,ramowa ok 14 tyś,bezramowe 17tys