Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez...silna

Czy one naprawde zawsze wracają?? to jest jakaś masakra:-(

Polecane posty

Gość seee28
Dziewczyny nie starszcie :o Ja mialam pare niedlugich zwiazkow i o bylych nie mysle, a jestem z facetem ktory mial 6 letni zwiazek :( Nn o niej w ogole nic nie mowi dlatego nie czuje zazdrosci chociaz zdaje sobie sprawe ze w jego sercu i glowie tyle wspolnych lat bycia i mieszkania ze soba zostana. Ona z kims jest ale boje sie ze gdy ze soba zerwa albo beda mieli kryzys to ona zacznie pisac jakies glupoty do mojego :( On mnie kocha, na wakacjach mi sie oswiadczyl i wiem ze chce byc ze mna, ale nie chce zeby ona obudzila w nim jakies durne wspomnienia i sentymenty

Gość z doświadczenia
see28 - z doświadczenia wiem ze jak ona do niego napisze to on oszaleje na jej punkcie tak juz poprostu jest z długoletnimi byłymi

Gość see28
nawet jesli rozstali sie bo uczucie sie wypalilo i byli dla siebie jak znajomi?

Gość gość
to prawda. one zawsze wracaja. po prostu jak jestes z kims tyle lat to wiadomo, ze laczylo was silne uczucie. ja sama zarzekalam sie ze nigdy nie wroce do mojej pierwszej milosci i wrocilam. po dlugim czasie po 2,5 roku,ale wrocilam. my zawsze wracamy.

Gość gość
Co za bzdura, nie zawsze. Ja nie wracam sama do żadnych byłych, oni sami czasem do mnie wracali, ale tuż po rozstaniu i gdy jeszcze się z nikim innym nie związali. Po co miałabym sama wracać do kogoś, kogo sama zostawiłam po tym, jak dobrze to przemyślałam? Nie podejmuję pochopnych decyzji.

Gość gość
jak ma sie 40 lat to sie mysli, ale jak ma sie 20 to sie nie mysli, zostawia takiego faceta, a potem wracamy. Moj mial jakies przelotne bzykane panienki, ale przez lata nie mial zadnej dziewczyny. bylam jego pierwsza i jestem jego ostatnia, tylko mnie kochal, stety czy niestety.

Gość gość
Wybacz, ja miałam tylko 19 lat, gdy zostawiłam moją pierwszą wielką miłość i do niego wrócić nie chciałam, bo jak już mówiłam, nie podejmuję pochopnie ważnych, życiowych decyzji. On chciał do mnie wrócić, ale ja do niego nie. Gdyby wszystko było dobrze, to bym go nie zostawiała. Od tego czasu minęło wiele lat i nadal nie chciałabym do niego wrócić, z tych samych powodów.

Gość gość
widac nie kochalas go i pewnie bylas z nim krotko.