Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamakac, perkaaa

Chyba za bardzo sie przejmuję

Polecane posty

Gość Mamakac, perkaaa

Zawsze jak przychodze z moim synkiem ze spaceru do domu i zdejmuje mu buciki i ma zimne nóżki to ręce mi opadają. On jeszcze nie chodzi więc siedzi w wózku . Np dzisiaj ubrałam go wydaje mi się ze ciepło a on miał normalnie loodowate nóżki jak mu zdjęłam buciki (miał ocieplane buciki i czasami nakrywałam go kocykiem) mimio to mial zimne nóżki. na dworze bylo słonecznie i ok 15 stopni nie wiem co jest nie tak.

Gość hghghg
To niemowle? Jak tak, to ma jeszcze nieuregulowane krążenie i nie ma się czym martwić. Rób tak: smaruj mu nóżki wazeliną i lekko rozgrzej w dłoniach a potem nałóż rajstopki a na nie wełniane skarpety i dopiero ocieplane buciki. Gwarantuję ci że nóżki będą cieplutkie.

Gość princessaofpersia
a buciki są z jakiego tworzywa? naturalna skórka czy jakis ekoskórzany badziew? bo jesli nie sa z naturalnych materialow to stópka sie poci, a ze jest w bezruchu to potem oziębia i nozki w efekcie sa zimne

Gość Mamakac, perkaaa
synek ma 14 m-cy czasami ma ciepłe nóżki a czasami właśnie nie ma nadzieje ze mi nie zmarzł

Gość Gruszka w kropki
temperaturę niemowlaka sprawdza się na karku dziecka..nie na nóżkach, ani rączkach tym bardziej.

Gość Mamakac, perkaaa
kurcze no właśnie buciki są sztuczne też tak myślalam ze moze mu sie spoci nózka a później wyziębia

Gość ,,,,,........
.....

Gość princessaofpersia
no to chyba zagadka rozwiazana buty z ekoskóry dla dziecka to porazka, noga nie oddycha, poci sie....lepiej dołozyc troche i kupic buty porzadne ze skóry, zamszu lub nubuku

Gość rododendronka
gruszka w kropki, a co ma piernik do wiatraka-ty tez mozesz miec lodowate nogi mimo ze ogolnie nie jest ci jakos wybitnie zimno:O