Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KATERINKA87

POMYŁKA ???????????????????????????????

Polecane posty

Gość KATERINKA87

Witam, po niezabezpieczonym stosunku, ktory mial miejce prawdopodobnie podczas owulacji po 12 h przyjelam ESCAPELLE. Miesiac po tym stosunku wykonalam badanie beta hcg, ale gdy przyszlam po wynik okazalo sie, ze ze stresu zabralam obydwie kartki, jedna z naklejka z kodem, ktory nakleja sie na probowke i z moimi danymi, druga kartka z moimi danymi i zleceniem. Pani w laboratorium zdziwila sie, ze taka sytuacja zaistniala po czym poszla do laboratorium sprawdzic i podobno byla tylko moja probowka z krwia bez naklejki i kazala przyjsc po wynik za dwie godziny. Przyszlam po dwoch godzinach wynik byl negatywny. Nie za bardzo uwierzylam, ze nie zaszla pomylka, dlatego po tygodniu powtorzylam test w tym samym laboratorium, wynik wyszedl negatywny. Poniewaz jestem panikara, po dwoch tygodniach od drugiego testu beta hcg wykonalam trzeci, ale juz w innym laboratorium, wynik znowu negatywny. Zdaje sobie sprawe, ze moga wystapic pomylki i bledy laboratoryjne, dlatego czy na 100 % moge wykluczyc ciaze, mimo, ze mam regularne miesiaczki, tylko dokucza mi wiele "ciazowych objawow" takich jak nudnosci, bole zoladka, zaparcia lub biegunka itp. ( dodam, ze dwa razy zmienilam od tego czasu tabletki antykoncepcyjne). Pozdrawiam i proszę o odpowiedz.

Gość martaizanmm
150% nie jestes w ciąży!!!!!!!!!