Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka słowianka

Nie ukrywam, że mam słowiańską duszę...

Polecane posty

tak, mam być na 15stą w sobotę ... właśnie sprawdzałem pogodę, nigdy w tym regionie nie byłem i pojęcia nie mam jakie ciuchy zabrać a wygląda że temperatura ma być między 18-24 stopnie ale zachmurzone i lekkie opady :( Ściągnąłem sobie niedawno do obejrzenia "Pod słonecznym niebem Toskanii" :)

wysoka wilgotnosc lekka bryza i ciepełko ;) nie bez powodu po 11 tej zycie zamiera :D

...widzę że masz doświadczenia więc może jakieś rady ? mamy być w Vado 6 km od morza kilkadziesiąt kilometrów na południe od Pizy

:) co tu doradzac ;) znam region Viareggio nad mozem Liguryjskim moj facet pracował tam przy renowacji promów pływajacych na Korsyke i Sardynie :) w porcie mozna sobie wykupic taki fajny wypad na Koryskę...choc tam po za samym rejsem za wiele nie masz atrakcji ;) Jedno pewne najpiekniejszy region Włoch

i stwierdzam że to bylo juz spory czas temu:O ciekawe czy dzis jest tam równie pieknie?:)

aaa i najpiekniejsze plaże są przeważnie płatne😭

hahahah dzięki, czy nadal tak pięknie nie będę mógł powiedzieć bo porównania miał nie będę, co do płatnych plaż i w ogóle wydatków, wychodzę z założenia że skoro jest okazja gdzieś być i może się to nie powtórzyć to mogę wpaść na debet :) ...po latach doszedłem do wniosku że lepiej inwestować w przeżycia niż dobra doczesne :)))))

:) jak odchowam piskleta tez mam takie szalencze plany:classic_cool:

hahaha szaleństwem bym tego nie nazwał, ale rajzenfiber już dzisiaj od rana czuję :) moje panny już wyfrunęły, mieszkanie przebudowane na funkcjonalne dla 2 osób więc teraz można troszkę pozwiedzać

Mnie to ciągnie w dzikie regiony :P np podróż koleją transyberyjską:P Huculszczyna na Ukrainie ;)

fajnie ... mnie się marzą szałasy ze szklaną podłogą na Malediwach :) ale w tym przypadku konto nie przetrzymałoby debetu :)

czesc słodki :classic_cool:🖐️ z rodzaju czekoladowych czy owocowych?😴

przypuszczam że wina trochę nabędziemy bo zakwaterowanie mamy w agroturystyce, ludzie zajmują się produkcją wina i oliwy :) więc towar będzie z pierwszej ręki ... o ile na co dzień w domu popijam piwko to na czas wyjazdu spodziewam się odwyku na winie :)

mat i na zone uwazaj :P wiesz ilu tam napalonych samców?:D:D:D

hahahah ...hmmm jakoś nie widzę siebie w roli psa ogrodnika, i chyba za długo jesteśmy razem aby trzeba było kogoś pilnować, poza tym jak sądzę jedziemy większą paką więc pewnie luzem nikt chadzał nie będzie :P

"chyba juz za długo ze sobą jestesmy" rutyna bywa zgubna, lecisz na manowce i spoczywasz na laurach 😴 spróbuj chociaż troche poudawac zazdrosnego:P

hmmm ciekawe czy twardziel ukrywa zazdrośc czy raczej ją okazuje?:P

[zgłoś do usunięcia] cukierek29 v34 kooorewsko mietowy xxx z mietusami w ustach sie fajnie loda robi 😴

witam o poranku 🖐️ matuzalem0325 - zazdrość nieco mnie zżera - polecam odwiedzić Livorno - miasto portowe w długą promenadą - szału może nie ma ale fajny klimat - w jego pobliży słynny włoski kapitan wywalił olbrzymi wycieczkowiec. natomiast jazda obowiązkowa to oczywiście: Florencja, Siena, Lucca i z takich urokliwych miasteczek toskańskich: Montalcino i Montepulciano. Rada dla kierowców - nie trzeba korzystać tam z autostrad (płatnych) spokojnie można korzystać z dróg ekspresowych i lokalnych. Udanego urlopu :)