Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka słowianka

Nie ukrywam, że mam słowiańską duszę...

Polecane posty

v34 ostatnio tzn dziś o 7am zjadłem jakąś odżywke bialkową z kreatyna hmb i dużo innych dopalaczy :)dobra muszę się skupić bo zaraz będę przemawial a jeszcze nie wiem o czym ;)

Gość dążysz do jednego i
dlatego założyłaś temat na erotycznym :-O Chyba ze to projekt :-O

Gość wiosna przyszła
wiosna przyszła, a ja mam depresje, pieprzony stupor. Nic nie idzie jak trzeba, czarnowidztwo powoduje samospełniającą się przepowiednię.

wiosna usmiechnij się ,weź głęboki oddech i miej wszystko nacczubku choooja :) co ma być to będzie ,każdy dzień to nowa przygoda ;) ja uwielbiam adventures !!!!

v34 - na Ciebie zawsze można liczyć :) cięta riposta za każdym razem :) osobiście nie znam, ale pewnie - zgodnie z moją filozofią - jakiś by się znalazł :) :P

zapytałam bo ja tez jeszcze na takiego nie trafiłam :classic_cool::P:D

umawiasz sie z kobietami na Mszę i chodzisz na mitinngi dla kanibali....nie wiem czy się cieszyć czy płakać:classic_cool:

Gość wiosna przyszła
co czarnego widzę? Wszystko co mnie otacza, znajomych którzy odzywają się tylko gdy czegoś potrzebują, długi, brak pieniędzy i perspektywy na nie, przepływający przez palce czas spędzony na patrzeniu się w sufit, ludzi którzy umawiają się na pilne dla mnie prace, ale olewający mnie, ten kogo widzę w lustrze, przedłużacz na którym można się powiesić... sporo tego

a jest coś co Cię np cieszy? co sprawia ze czujesz sie szczesliwa?

hehe w sumie sam nie wiem, dlatego napisałem,żebyś się nie obraziła ;)-żartuje -oczywiście-cieszyć !!! jest very dobrze a będzie jeszcze lepiej ;)

Przedłużacz może się zerwać :O Tzo będzie jeśli urwie się wtyczka? A Ty zlecisz na ziemie, obijając sobie lico? 💤 Pomyśl jaka kompromitacja będzie w oczach bliskich :P Chciała skoczyć, ale nawet tego nie potrafiła :O Spierrtolisz sobie wizerunek na który pracowałaś przez tyle lat, jednym przedłużaczem, który kupiłaś u chińczyków :O

Cukierek, przeciągasz to nasze spotkanie a mnie przydałoby się zarazić od Ciebie tym optymistycznym podejściem do życia - nawet jeśli udawanym, w amerykańskim stylu...Zostaje mi tylko co??Music! Czy ja kiedyś pojmę te pomarańcze? Jak to mówi kolega Pendzior - Nosz Qrwa - czy to taki problem sprawdzić, czyj głos jest w słuchawce?

... jak napisałem ja również osobiście takiego nie znam, ale wierzę że dałoby się takiego znaleźć .... bez względu na jego motywację :P

słodka slowianko :) przyjedź do londynu i spotkamy się jutro :) nie da się udawać czegoś przez 38 lat :) zmiany są wbudowane w cykl życia,lubię zmiany tylko nigdy nie spadam poniżej pewnego standardu:)

Gość dobry jesteś
szczęśliwY jeśli już;) Szczeście jest jak marchewka na wędce, widzisz je, jest tuż przed tobą, ale im szybciej do niego biegniesz tym w głębszym bagnie się pogrążam. A ono jest tuż tuż przed tobą

cukierek i upadki dają człowiekowi pewne doświadczenia :classic_cool: uczą pokory :P

dobry jesteś szczęśliwY jeśli już Szczeście jest jak marchewka na wędce, widzisz je, jest tuż przed tobą, ale im szybciej do niego biegniesz tym w głębszym bagnie się pogrążam. A ono jest tuż tuż przed tobą xxx moje jest nawet we mnie :classic_cool: i nigdzie mi nie ucieka...przyszło wtedy kiedy przestałam sie za nim uganiać:D:D

Witam;-) wiosno -- może czas bardziej zwrócić się w kierunku tych znajomych, którzy są tego warci? Długi, pieniądze - jedyne lekarstwo - praca. Tak, wiem, że trudno, ale dla chcącego... Narzekanie, patrzenie w sufit oddala od życia. A jeśli naprawdę podejrzewasz depresję, należy udać się do specjalisty, gdyż depresja to nie chwilowe obniżenie nastroju, a choroba.

v34 dokładnie :)kiedy człowiek sięgnie dna i spojrzy w niebo,zaczyna dostrzegać co miał a czego nie doceniał! ja przeżyłem fajny kawał życia,obdzielilby kilku innych,dawno temu zrozumialem ,że jestem tu tylko gościem i tylko przez chwilę -nie mam czasu na depresje :)

Czemu nie popadłam w depresje pomimo wszelkiego rodzaju tąpnięc, bankructwa, zawirowań?? Bo nie ma w moim wewnetrznym słowniku słowa "depresja" mogę miec zły dzień ale nigdy depresje:P Potrafię przekierunkowywac swoje mysli i koncentrowac je na tym z czego na tu i teraz mogę sie cieszyc. To czesto wyprowadza mnie dość łagodną stroną z powaznego zyciowego zakrętu...jutro jest kolejny dzień i tylko ode mnie zalezy w jaki sposób go przezyje

siedzę sobie na camden town, jem kanapkę z kurczakiem popijam czarną kawą bez cukru :)i właśnie dostalem mandat 60Ł za źle parkowanie :)ale naprawdę jest mi dobrze, :) v34-witam w klubie -już Cię znam ;)

v34 - czytając Twoje wypowiedzi często zastanawiam się nad tym co przeżyłem, jak reagowałem, i jedna z refleksji która mnie nachodzi to , że jesteś wyjątkowo zdyscyplinowaną jednostką :) ... normalnie wręcz cyborg :)

mat---> to nie prwada....mam cała game róznych emocji, doswiadczeń uczuć...tylko nie wykorzystuje tego przeciwko sobie :)