Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Oto jak spędziłam dzisiejszy dzień :)

Polecane posty

Jedzenie -06:00 - 10 kanapek z szynką i pomidorem -06:15 - 2 kilo jabłek -06:30 - 2 kilo bananów -07:10 - 1 kilo mandarynek -07:30 - 2 kilo truskawek -07:45 - 1 kilo winogron -08:00 - Serek homegenizowany truskawkowy, jogrut dano bananowo-truskawkowy 08:30 - Hamburger, Chesburger, Kebab, Tortilla 09:00 - Pizza z serem,szynką i pieczarkami 09:15 - Jajecznica z boczkiem z 35 jaj 10:00 - 35 pączków, 40 drożdżówek z czekoladą i 10 kanapek z nutellą 11:30 - Zupa ogórkowa, zupa pieczarkowa z makaronem, żurek z grzybami i ziemniakami, zupa pomidorowa z ryżem 11:40 - kotlet schabowy,ziemniaki, kapusta zasmażana 12:00 - devolay, frytki i surówki polane sosem chili 13:00 - 28 czekolad (milka, alpen gold-orzechowe) 14:00 - 3 jajka na miękko 15:00 - Wątróbke polaną sosem unclu bench słodko-kwaśnym,pikantnym, później wątróbke z cebulką 16:00 - Tort tiramisu, czarny las, jadzia, 3bit, ambasador, ciasto wiśniowe - ciasta kupione w cukierniach 17:00 - Snickersy, knopersy, princesse, góralki - po 5 sztuk każdego, jescze chyba po drodze obejrzałam pamiętniki z wakacji 18:50 - Oglądałam w internecie lokatorów, sąsiadów, luz marie, posłańca szczęścia, fiorelle, trędowatą, graczyków, rodzine zastępczą i kiepskich. Wypiłam przy tym 4 tigery, 2 cole i 4 opowania chipsów lays paprykowych. 19:30 - 4 parówki, 2 kanapki z masłem 20:00 - Merci oraz cukierki lodowe 21:00 - Bita śmietana z lodami, sosem oraz owocami 22:00 - Wypiłam 20 herbat i 2 kawy. Oprócz tego dzisiaj za cały dzień wypiłam tigery,cole, 2,5 litra spritu oraz te herbatki. 23:00-do chwili obecnej gram w milionerów i podjadam czekoladki :) oraz siedzę na fb, nk, kafe, o2 itd :)

Bez kitu, jesteś tylko tandetną mitomanką, pewnie wpierdalasz chleb ze smalcem i marzy ci się takie jedzenie. Żalisz się że nie masz pieniędzy a tylko na dzisiejsze jedzenie dla siebie wydałabyś grubo ponad 200 zł. I tak niemal codziennie usiłujesz pisać tu że tyle wpierdalasz.

Gość gdybyś tyle zeżarła
to byś już nie żyła.

Gość gosc84
To może być prawda tylko wtedy, jeśli masz żołądek wielkości szamba przeciętnego niemca. No i kto Ci sponsoruje tyle żarcia ?