Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przygodny seks-weryfikacja

Przygodny seks weryfikuje atrakcyjnosc fizyczna faceta

Polecane posty

Gość Przygodny seks-weryfikacja

Kobieta moze uprawiac przygodny seks tylko z facetem atrakcyjnym fizycznie. Facet przecietny musi kobiete zdobywac, a ona go odkryc i sie w nim zakochac. Przystojniak z ta sama kobieta pojdzie do lozka od razu

Gość ggeges
i vice versa. Facet raczej zabiega o seks z atrakcyjną fizycznie kobietą ;) a na żonę wybierze niekoniecznie atrakcyjną ale za to gospodarną,gotującą ułożoną z drugiej strony kazdy ma inny gust i charakter,nie jest powiedziane ze kazdy przystojny i kazda slicznotka bedą chcieli uprawiac przygodny seks,ale na pewno będą mieli powodzenie

Gość Pablo 83
Troche upraszczasz. To zalezy jakie emocje potrafisz wzbudzic i mysli w kobiecie. Jak bedzie napalona to kazdy facet pod reka ktory bedzie chetny i umiejetnie ja prowadzic bedzie miec z nia seks. Podobnie jak z kobietami gdzie uroda i atrakcyjnosc fizyczna nie zawsze ma zwiazek z sexapealem jakim kobieta potrafi emanowac i jak szybko i mocno rozpalic faceta. Przystojniak startuje z wyzszego poziomu relacji ale nie koniecznie bedzie potrafil przechodzic na kolejne etapy tak szybko jak ten startujacy z nizszego poziomu (czyt. mniej atrakcyjny). Pozatym jesli ktos szuka przygodnego seksu potrafi latwiej wylowic z tlumu kobiety ktore sa na taki rodzaj relacji bardziej otwarte.

Gość bla bla bla ba
prawda znana stara jak swiat, a niby skad tyle samotnych matek, przystojny facet praktycznie nie musi sie staraci grac na emocjach, zazwyczaj wystarczy tylko wyglad i troche głupiej gadki, nie jest chyba tajemnica ze kobiety predzej wybacza przystojnemu niz przecietnemu facetowi, to normalne

Gość asdrtyuioiurthfasdjhgfddfghgfd
stad sie bierze tyle samotnych facetow, palme pierszenstwa maja przystojniacy, reszta to ewentulanie dla korzysci majatkowych lub wychowywac nie swoje dziecko, dlatego wielu gosci co znam godzi sie na samotne zycie, bo to lepsze niz byc tylko dodatkiem do wygodnego zycia, pzystojny facet nigdy nie ma praktycznie p[roblemow z kobietami

Gość p p p aaaaaaaa w w w
facet z powodzeniem? albo bogaty albo przystojny, doskonale to widac w zyciu

Gość dlatego ja nie wchodze w zwiaz
ja nie trace czas na kobiety sluza mi tylko do jednego dobrze mi z tym heh

Gość bla bla bla ba
sam sie oszukujesz, prawda taka ze nie miales za młodu powodzenia a teraz sie wyzywasz jak mozesz

Gość dlatego lepiej byc babiarzem
bo sie szybko zalicza panny