Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznego mam doła

Mam strasznego doła.

Polecane posty

Gość strasznego mam doła

On wyjechał za granicę do pracy, ja zostałam tutaj. Tęsknię 😭, chcę żeby był przy mnie :(

Gość czarnuleczka102
ale go nie ma i ne bedzie jeszcze dlugo. a lasek tam pełno....

Gość strasznego mam doła
To że nie będzie go jeszcze długo to wiem, a co do kwestii innych lasek - ufam mu :)

Gość pociesz się*
mną. Tęsknie do bólu. Od czterech miesięcy nie wiem co się ze mną dzieje, nie wiem co dzieje się wokół mnie. Wiem,że już do siebie nie wrócimy. Już nigdy nie będziemy obok siebie i dla siebie. A Ty-- musisz tylko zaczekać.

Gość strasznego mam doła
Muszę tylko zaczekać, ale nawet nie wiem ile, a z nim w tej kwestii ciężko się dogadać. Miało być trzy miesiące, później pół roku, a teraz to nie wiadomo, bo jak tam wylądował to zobaczył raj na ziemi i ciężko będzie go tutaj sprowadzić. A ja jestem w ciąży i niestety chociaż miałabym cierpieć, to mam ciężki charakter i jak On nie podejmie decyzji o powrocie tutaj do rozwiązania, to ja za niego podejmę decyzję i też nie będziemy razem.

Gość ania bez ubrania
To skoro tam taki raj to dlaczego nie pojedziesz do niego?

Gość motherswill
a ja mam doła,bo niby jest słońce,ale dni sa szare.Nie ma jej koło mnie,nagle urwała kontakt........;(

Gość grzesio2132
Nie wiem czy to pomoże, ale zajmij się czymś aby o tym nie myśleć. Ja aby zapełnić swój czas wchodzę na gorzkie-żale.pl, zawsze to jakieś zajęcie i wtedy nie myślę o innych rzeczach.