Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze co robic

wizyta do gina a okres

Polecane posty

Gość kurcze co robic

dziewczyny mam zagwózdke, nie wiem co zrobic. Dzis mam umowiona wizyte do gina, a w piatek dostalam okres (ktory nota bene mialam dostac jutro albo pojutrze) no i pytanie co zrobic? Na chwile obecna mam tylko malutkie plamienia, nie leci ze mnie jak z kranu,ale wiadomo,ze po południu może byc różnie. Poradzcie co zrobic, na następną wizytę znów bede musiala czekac miesiac ..

Gość po tabsy czy na badanie?
Jak po tabsy to idź,jak na badanie to ja bym odwołała,dlatego nigdy nie zapisuję się w krótkim czasie od okresu....

Gość o ile nie byłas umówiona
na cytologię, to każde inne badanie lekarz wykona

Gość kurcze co robic
nie po tabsy nie ide, od 4 mc boli mnie podbrzusze wiec stwierdzilam,ze dłużej czekac nie bede aż mi "samo przejdzie". Bylam umówiona na normalną wizytę, ale w takiej sytuacji nigdy nie byłam, nie wiem jak mam się zachować :)

no to juz Ci napisałam

Gość boli ja od 4 miesiecy a nie
Przed okresem.naucz sie czytac.

napisała, że ją boli od 4 miesiecy, nie napisała czy przed czy po, czy może w trakcie, zresztą każda normalna i dbajaca o swoje zdrowie kobieta idzie do lekarza kiedy ja coś niepokoi

Gość 090-0
ja bym nie poszła, nie wyobrażam sobie badania w czasie miesiączki, dla mnie byłoby to mega niekomfortowe, co bedziesz z podpaską po gabinecie biegać a może zamierzasz zachlapać krwią podłogę w gabinecie??? kurcze jak można mieć taki dylemat w ogóle?