Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Kto lubi czuć promienie słońca na intymnych częściach ciała?

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot

Na łonie, na pośladkach, na stopach, łydkach, piersiach, pachach, krzyżu, brzuchu?:( Dziewczyny? Co powiecie na to? Położyć się nago, rozkraczyć nogi tak żeby słońce docierało do pochwy i niech promienie pieszczą narządy wewnętrzne?:( Czy można by osiągnąć orgazm samymi pieszczotami słonecznymi? Jak myślicie? Może już doznałaś czegoś takiego? :(

Gość ona na pomarańczce
Boję się wystawiać pizdą:( No dobra, wcale się nie boję :D:D Ludzki, to cudowne uczucie być smyraną przez promienie słońca :D:D:D Czy tobie się zdarza wystawiać jądra do słońca? położyć penisa na brzuchu i opalać jądra?

Gość ludzki przedmiot
Ona pytam właśnie, bo sam lubię jak słońce liże mi jądra. Lubię jak promyki opatulają pośladki. Jak całego mnie "smyra" właśnie.:(

Cześć Ludzki. Własnie po to są plaże naturystów. Dla tych, którzy lubią swoje nagie ciała na promienie słoneczne wystawiać. Pochwa w słońcu? To już sprawa ma się inaczej, należy wargi odchylić, wręcz ścianki pochwy mocno rozszerzyć. A czy tak się robi na plaży to nie wiem. Można na łące czy choćby balkonie. I czy promienie pobudzają te okolice? Gdy palcami je czy ją pieścisz, jeszcze uprzednio te palce ślinisz, podniecenie jest. A czy ty chciałbyś penisa tak podniecić? I opalić główkę? Bolało? Jak sądzisz Ludzki?

Ludzki🖐️ chciałbyś być promieniem słońca? Smagać językiem cipki, pośladki, piersi i te, no..."narządy wewnętrzne" kobiet które leniwie przeciągają swoje ciała leżąc na plaży?

Gość ona na pomarańczce
Nie przebiję się przez czarnych :( Szkoda Ludzki, chciałabym kiedyś z Tobą na osobności pogadać Nie wiem czy to możliwe:( Zaczniesz mnie teraz ignorować, bo jest bó i dark :( No trudno, miłego dnia :D🖐️

Gość fDX
Wolałbym bym być facetem takim jakim jestem niż jakimś promieniem słonca bo więcej potrafie zrobić. Ja tam nielubie jak słónce mi jebie w jaja albo w inne miejsca. Ale lubie jak laski mają opalone te miejsca. Takie białe nieopaone np. cycki na tle opaonej skóry wygląda niesmacznie.

Gość ludzki przedmiot
Cześć Bó.:( O to mi Bó chodziło, żeby rozewrzeć nogi ku słońcu. Tak żeby przynajmniej łechtaczka czuła ciepło promyków całujących ją.:( Prze opalaniem trzeba jeszcze nasmarować tkanki biologiczne to oczywiste.:( Nie bolało, wręcz przeciwnie, bardzo przyjemnie. Z pomocą palców, dłoni bez problemu osiągam orgazm. Cześć Dark.:( Tak Dark, chyba każdy by tak chciał?:( Nie chciałabyś leżeć na miękkich jądrach, skakać z penisa na penisa, wtulać się?:( Powoli będę ulatywał się dziewczyny, chmury zbliżają się.:(

Gość ludzki przedmiot
kocham cię a kochanie moje:) o rozstania:) i powroty:) przepraszam:( chciałem sobie chwilę pośpiewać :(

Gość ludzki przedmiot
Ona ze mną możesz wszystko robić, nawet na osobności pogadać, nawet szczerze. Jestem przedmiotem.:( FDx słońce nie "jebie".:( Miłego dnia.:( Miłego dnia każdemu.:( To pójdę już.:( Do widzenia.:(

Gość ludzki przedmiot
O sole mijo.😭

Właściwie to ja siebie lubię i nie chciałabym być kimś albo czymś innym. A już na pewno czymś, co skacze z penisa na penisa i wtula się we wszystkie.:( Czy Ty masz Ludzki jakąś alergię na mnie?

Gość ludzki przedmiot
bo kocham Cię jak Irlandię :(🖐️

Gość ludzki przedmiot
Nie ciebie dar:( Kocham siebie :D🖐️

Gość ludzki przedmiot
Dziękuję nowy:(🖐️ Brakowało mi tu Ciebie:(