Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moniaaa3

seks

Polecane posty

Witam! Mam problem z chłopakiem. A mianowicie prawie codziennie mam ochotę na seks, on natomiast rzadko kiedy. Tłumaczy się tym, że jest za leniwy i nie chce mu się mnie rozbierać i prowadzić gry wstępnej. Mówi też, że to przez to, że wciąż się o coś czepiam. Co mam zrobić żeby znów miał na to tak często ochotę jak kiedyś ? A wspomnę, że kiedyś robiliśmy to niemalże codziennie, a różne zabawy i igraszki kilka razy dziennie. Od kilku miesięcy jest tak jak teraz. Kobiety, mężczyźni, proszę o rady.

Gość fDX
O jaaaaa, niewierze. Autoro zmieniaj partnera póki się da. On już taki będzie zawsze. A jest masa facetów co mogła by to z tobą robić cały dzień. np. ja :)

Cały dzień to za dużo. Na dzień dzisiejszy robimy to 2-4 razy w miesiącu. Jest to dla mnie za rzadko w porównaniu z tym co było kiedyś. Przecież go nie zostawię, kocham go i wierze że to się zmieni, ale chciałam się poradzić.

Gość fDX
No to moze spróbuj się modlić :) Być może z czasem się zmieni. W sumie zależy to tez od ciebie. Ale po mojemu jak byś go kręciła to by chciał. Chyba że rzeczywiście ma kryzys jakiś.

Modlenie się nic nie da ty bardziej, że jestem ateistką ;D W jaki sposób zależy to ode mnie ? On powiedział, że ma na mnie ochotę, że ma ochotę na seks, ale, że mu się nie chce .

Gość baska431
Może potrzebuję on jakiegoś urozmaicenia, postaraj się wprowadzić coś nowego do Waszego seksu, popatrz sobie na zapach-kobiety.net może znajdziesz coś co go nakręci i znowu będzie miał ochotę na seks. Przemyśl to sobie.

Nie wydaje mi się żeby potrzebował urozmaicenia. Problem polega w tym że jemu się niczego nie chce.

Gość teydash
hmm, to dziwne co mówisz. a możesz powiedzieć ile on ma lat i od kiedy mniej, częstotliwość stosunków tak drastycznie zmalała?

Gość teydash
to młodzieniec! jak długo jesteście razem? czy ostatnio nie ma żadnych problemów? w pracy, w domu? Jeżeli dręczy go jakiś problem, stres to w takich chwilach nie myśli się o stosunku. wytłumaczenie, że "jest zbyt leniwy" jest mało prawdopodobne...

Gość gnojek_ale_taki_prawdziwy
może pomógł by przeszczep organów płuciowych (najlepeiej od goryla)?

Jesteśmy razem 1 rok, 2 miesiące. Miał problemy z kasą i samochodem ale przejściowe i szybko to rozwiązał. Nie dręczyło go to zbyt długo. I tylko kilka razy miał taki problem. Nie wydaje mi się, że problem tkwi w ty, bo już jest dobrze od kilku tygodni, ale poprawy brak.

Gość Shock wave
skarbie zrub mu rimming, to pomoże

Gość myśleć_jak_chomik
przyprowadź mu koleżankę

Gość bvcndjkeui
Rucha na boku inną lochę

Gość myśleć_jak_chomik
dyskryminacja zwierząt ?

Moniu!! Moim zdaniem ty masz o wiele większe potrzeb niż On Zazwyczaj kobieta gotowa jest na współżycie o każdej porze i może to uprawiać sex nawet 3 razy dziennie. Natomiast Facet nie zawsze ma ochotę codziennie na sex ze względu kondycji. Wiem to po sobie miałem taką partnerkę co mogła uprawiać sex codziennie. Przez tydzień dałem radę uprawiać sex codziennie i sprawiało mi nam obojgu przyjemność i zadowolenie. Przez 5 dni było cudownie nawet 2 razy dziennie uprawialiśmy sex.Lecz z biegiem czasu organizm faceta słabnie gdyż każdy sex kończy się wytryskiem. Najzwyczajniej organizm każdego faceta z czasem nie nastarcza produkować nasienie i spadają u niego siły związanie zaspokojeniem partnerki.

Gość Shock wave
Skarbie, ale dlaczegoż by nie? rimming to cudowna sprawa i bardzo scala i cementuje związki. Moim zdaniem karzdy Skarb powinien swojemu mężczyźnie robić rimming ;-)

Rozumiem Jarek, bo kiedyś robiliśmy to strasznie często. Ale jeśli chodzi o produkowanie nasienia i siłach to nie ma problemu. A jeśli chodzi też o robienie mu loda to zawsze ma na to ochotę. Na to żebym ja go zaspakajała to ma siły ale żeby to on coś ze mną zrobił to już nie. Minetki mi nie robi już też od kilku miesięcy a kiedyś to codziennie. To się wszystko strasznie pozmieniało.

Gość Wawruszko_to
to najgorszy śmieć jaki wydała na świat kobieta w wyniku źle przeprowadzonej aborcji

Gość dobraRada33
Spróbuj go zakoczyć czymś nowym w łóżku, może jakiś gustowny strój z erotyka.fetyszernia.pl lub coś w tym stylu, może to go pobudzi :)