Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usune ciaze

Aborcj- trudny temat, ale nie mam wyjscia

Polecane posty

Gość korekkarolek
no wlasnie iaww - ile ty masz lat?

Gość iaww
Ciebie chyba jeszcze nie nauczyło współczucia dla plemników... I jego właściciela...

Gość iaww
ich właściciela...

Gość korekkarolek
28- to chyba potrzyw.....

Gość iaww
Pytałeś, ile mam lat... 28 to odpowiedź na to pytanie. Coś niejasne?

Gość olei olej olej
iaww - nie chce cie martwic ale ja tez nie znam faceta który by nie lubił seksu oralnego :) ale szukaj szukaj może znajdziesz.

Gość Korekkarolek
Oooo, to ty stara panna zostaniesz z mnostwem smierdzacych kotow. Skoro w tym wieku ty jeszcze nikogo nie masz i pewnie nigdy nie mialas....no ale z takimi pogladami to nie dziwne....ah zapomnialem - masz wiare....moze powinnas pomyslec o zakonie?

Gość o bogu iaww
A komórkom jego naskórka też mam współczuć? Bo oprócz innych funkcji w organizmie to ciągle są TYLKO komórki - mają błonę komórkową, jądro, mitochondria i parę innych elementów, ale nie słyszałam nigdy, żeby miały duszę, uczucia czy wolną wolę...

Gość o bogu iaww
I wybacz iaww, współczuc to ją mogę tobie.. tego, jak bardzo uprzedzeniami i bzdurami więzisz siebie i ograniczasz..

iaww to pewnie jakiś forumowy troll, którego zadaniem jest wkurzać wszystkich i podtrzymywać wybrane tematy bo nie spadły. Ten jest do zaknięcia. Laska usunęła ciążę, więc chyba nie ma o czym gadać.

Gość pewnie!
A pewnie, pewnie iaww. Strasznie zacofana jesteś! ;) Czemu to nie chcesz się puszczać, żyć na kocią łapę, ulegać tym wszytkim wynaturzeniom w bliskości z drugim człowiekiem ? Czemu nie bierzesz przykładu ze swoich szanownych adwersarzy, którzy pojęcia nie mają o ludzkiej godności, szmacą się na potęgę, ale za to jacy postępowi! Jacy prounijni!!! Nie daj sobie wmówić, że to ateiści, jeżeli nawet, to "z odzysku". Ateistów nie obchodzi religia, nie wojują z nią. Ci, którzy tak po Tobie jadą, to zwyczajne cienkie bolki...:P Nie sprostali wymaganiom, więc negują zasady. Tak, tak...żeby być prawdziwym katolikiem, to poza pewnym "wybraństwem", trzeba mieć jeszcze kręgosłup moralny, cieniasy zwiewają i wmawiają sobie, że Boga nie ma a ci, którzy Go doświadczają to zwykłe oszołomy. Nie wytłumaczysz ślepemu co to są kolory...szkoda czasu. To takie moralne prostytutki. Za ułudę wolności sprzedają swoje człowieczeństwo, zabijają i namawiają do zabijania...Co mówi lekarz, kobiecie która idzie potwierdzić swoją ciążę, jeśli rozmowa zejdzie na tego co ją zapłodnił? Czy nie przypadkiem "ojciec dziecka"? Nie "twórca zygoty" ani "zlepku komórek" tylko DZIECKA!!! Ale opętanemu złem nie przetłumaczysz. Ja osobiście jestem z Ciebie dumna, bo to oznacza, że jest nas więcej, że trwamy, mimo tego, że świat zszedł na psy...w tym miejscu przepraszam wszystkie psy...hehehe:P

Gość iaww
Raczej nie będę mieć kotów, bo mam na nie alergię:) Są mężczyźnie, którzy szanują siebie i kobiety, którzy chcą być szanowymi i, dla których liczy się miłość, więc istnieje szansa, że będę miała dobrego męża:) Komórki naskórka to nie to samo, co sperma-raczej nie zawierają plemników:)