Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłaMamaLipiec2013

Rozstępy na piersiach w ciąży mimo stosowania balsamu

Polecane posty

Czy to częsty problem w ciąży i po? Jestem na początu 7 miesiąca i mam już rozstępy na piersiach mimo stosowania codziennie remu na rozstępy Gerbera... Nie urywam, że podłamałam się tym trochę i wstydzę się poazać mężowi.

Gość te co aborcje chcą zrobic
Ja jestem w 17 tygodniu i mam dwa rozstępy na piersiach pod spodem-tak masakrycznie mi sie powiększyly. Ogólnie jestem szczupła tylko te cycki....Na brzuchu nie mam ani jednego. wcieram mustele.I w brzuch i w piersi. Tylko mustela to koszt 90zl.

Gość alemama
ja się smaruję co 2 gi dzień zwykłą oliwką za 5 zł.za 3 tyg rodzę i skórę piękną,a dodam,że to 2-ga ciąża (pierwsza też bez rozstępów na oliwce)

Gość dhrhdhd
Napisze kolejny raz ze kremy nic nie daja,przytylam 35 kg w ciazy juz stracilam 30 i nie mam ani jednego rozstepu i obwislej skory,takie geny,jedynie celitis wiekszy,a i niczym sie nie smarowalam

Właśnie słyszałam o zwykłej oliwce, że jest najlepsza.. Chyba zamiast tego Gerbera kupię teraz oliwkę. Ale teraz to i tak chyba za pozno dla moich piersi... Na brzuchu nie mam ani jednego, tylko uda i piersi. Od oliwki odstraszał mnie zawsze fakt, że będzie tłusta na skórze i pobrudzi koszulę..

Gość u nas w cieniu
Stosowalam i oliwke i kremy dla kobiet w ciazy przeciw rozstepom-rozstepy mam.

Gość to nic nie da
Szczerze, albo się ma predyspozycje do rozstepów albo nie. Uzywanie anwet drogich kosmetyków na niewiele się da , jesli "dane" jest mieć rozstepy, tak samo jak nie ma cudownego preparatu na celluit...Ja nie używałm nic, poza normalnym balsamem i to czasami i nie miałam rozstepów mimo ciąży blixniaczejk, koleżanka miała stosunkowo mały brzuszek, od 2 mca stosowała drogie preparaty mające zapobiegać rozstepopm i co...zbiera na plastykę.

ja tez mam na piersiach mega rozstepy glownie wokol sutkow!!!!:(:(:( sa okropne mimo kremow oliwek itp, a moje piersi zawsze byly piekne, jedrne a teraz :( plakac mi sie chce...na brzuchu natomiast nie mam ani jednego, za to od dojrzewania mam ich pelno na tylku bo szybko rosłam i sa ale tam mi wbrew pozorom nie przeszkadzaja a na piersiach i owszem!:(