Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam98

pomocy (ja plus Marcin)

Polecane posty

Gość Adam98

proszę was o pomoc. Mam skończone 15 lat. Wczoraj pojechałem z kolega z klasy na rower. To mój najlepszy kumpel . Lepszego nigdy nie miałem, nigdy miał nie bedę. Ja nie wiem czy ja kiedykolwiek juz będę:( otóz wczoraj po kilku godzinach szaleństw pojechalismy za miasto. Zatrzymalismy sie na takiej łące pod lasem. Było ciepło a że słońce pieknie grzało to ściagnąłem koszulkę. Wtedy Marcin połozył się obok mnie. Zaczął niby dla zabawy głaskac mnie po brzuchu. Dotykał moich sutków. Trawą jeździł po szyi. Nie wiem dlaczego ale mnie to podnieciło. Mój sprzęt urósł. Marci zapytał czy dla wygłupu moze go dotknąć. Nie sprzeciwiłem się. Wziął go do reki. I mnie się to bardzo spodobało:( potem zaczał mi go walić i zla mi go na brzuch. Marcin wstał wyciagnął swoj sprzet stanął nade mną i ja mu zrobiłem loda. Wracając do domu nie odezwalismy się słowem. Dziś nie poszedłem do szkoły. On pisze do mnie smsy ale ja nie odpisuje. napisał że przyjedzie do mnie po lekcjach. Boje się. Ale nie jego ale samego siebie. Boje się że znów bedę chciał cos takiego powtórzyc. Boje się ze moje obawy sie sprawdzą. że jestem gejem. Bo do dziewczyn nigdy nic nie czułem a to co zrobiłem z Marcinem bardzo mi sie spodobało. Czy mogę sie z tego leczyć?? pomóżcie mi. Błagam!!

Gość Domorosły czubkolog
Wydaje mi się że to głupie prowo, ale jeśli to prawda... - tak - bardzo możliwe że jesteś gejem. Lekko Ci nie będzie, ale też nikomu nie jest łatwo na tym świecie. - z kumplem pogadac w końcu musisz, zalecana jest szczerość. Jeśli nei jesteś siebie pewny, to najlepiej weź po prostu na wstrzymanie. Z czasem Ci się potrzeby i pragnienia wyklarują. Choć myślę, że gdybyś było hetero, to w wieku 15 lat, już byś się oglądał za panienkami. - Homoseksualizmu się nie leczy. To nie jest choroba. Wszystko w temacie.

Przejmująca historia :D W normalnej sytuacji poradziłbym, abyś założył na szyję pętlę i skoczył 💤 Szybka śmierć przez powieszenie jest adekwatna do łajna jakie obciągałeś:O Widzę jednak dla ciebie światło w tunelu, nie będziesz miał dzieci, nie zajeebią cię za pedalstwo :D

Gość kejti-melua
amstaf@ człowieku lecz się Ty!! młody potrzebuje pomocy a Ty wyskakujesz z takim tekstem!

Pomarańczo to nie teleranek :D mówię jak jest, nie przewiduję dla niego świetlanej przyszłości, żylaki odbytu bywają uciążliwe :O Chyba, że z kolegą poprzestaną na obciąganiu :D Nie wiem jak ich ojcowie na to zareagują, obstawiam, że będą się trzymać za rozporki :D