Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ważne kto30

Czy każdy facet dopuści się w końcu zdrady?

Polecane posty

Gość nie ważne kto30

Jakie jest prawdopodobieństwo, że jednak nie zdradzi?

Duże. Ludzie to nie zwierzęta przecież. Potrafią się kontrolować.

Gość smutna254
Kiedyś twierdziłam, że nie każdy i gotowa byłam bić się za tą myśl. Jednak teraz przez moje doświadczenia dochodzę do wniosku, że prędzej czy później każdy facet dopuści się zdrady. A zmiana wynikła stąd, że miałam faceta, którego kochałam i wierzyłam, że nigdy mnie nie zdradzi a później wyszło na jaw, że chodzi po stronach takich jak zapach-kobiety.net i spotyka się jeszcze z kobietami ogłaszającymi się na tym portalu.

Gość KNKJNM,
a jakie jest prawdopodobieństwo, że Ty nie zdradzisz? Nie masz pewności co do niego i co do siebie, nigdy nie wiadomo, jak Ci codzienność spowszednieje to nie wiesz co będzie. Co jak co mężczyźni nie lubią zrzędzących bab, krzykaczek i awanturnic, po pracy chcą zwyczajnie świętego spokoju, chcą ich kobiety chętnej zawsze na seks i bezpruderyjnej. Oj ciężka przed Tobą droga, ciężka:) Ale swoją drogą po co zadręczać się czymś takim, po co wbijać sobie szpilę? po prostu zyj, bądź sobą i nie zadręczaj się takimi myślami

nie każdy, ale to zależy od osoby więc na forum nie bardzo możemy ocenić konkretny przypadek.

Gość jest tak i koniec, nie boję si
Nie chciałabym być zdradzona. Facet który deklaruje mi swoją miłość i powtarza setkę razy dziennie, że mnie kocha, nie wspomnę o czynach i ja ufająca mu bezgranicznie i kochająca... no nie wyobrażam sobie zostać zdradzoną, a jak już ma mnie zdradzać, to niech robi to tak abym o tym nie wiedziała ani nawet nie miała cienia przypuszczeń, że może dokonać tego haniebnego czynu, bo jest on dla mnie drogą w jedną stronę.

Gość KNKJNM,
Jeżeli kochasz i jesteś kochana, to tym bardziej nie dywaguj nad wyimaginowanymi sytuacjami bo się dziewczyno wykończysz:)