Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zofia49

Niezręczna sytuacja u córki w mieszkaniu.

Polecane posty

Gość Zofia49

Głupio mi się przyznać. Moja córka ma dziś wolne od pracy. Upiekłam ciasto i chciałam do niej przyjść. Zięciu miał być w pracy. Stałam przed drzwiami nikt nie otwierał, córka nie odbierała telefonu. Córka w tamtym miesiącu była z zięciem na wyjeździe w góry weekendzie i dała mi klucze, żebym wpadła i podlała kwiatki, a że zapomniałam jej oddać to otworzyłam sobie i chciałam zostawić ciasto i wyjść, byłam święcie przekonana, że nikogo w domu nie ma. Weszłam chichy, śmiechy no, ale chciałam zostawić to ciasto i wyjść. Sypialnie mają na piętrze, a na parterze kuchcie wiec chciałam szybko to załatwić.Ale zięć zbiegł na parter i zobaczyłam go w samych slipkach, a zaraz córka ze szła w bieliźnie erotycznej. Przeprosiłam i wyszłam. Córka jest na mnie obrażona, a ja nie wiem jak się do nich teraz zachować. Naprawdę nie chce wiedzieć co się dzieje u nich w sypialni. Pewnie będziecie zaraz mnie atakować, że to prawo, ale proszę nie róbcie tego, bo ja mam problem i nie wiem jak z niego wyjść.

Gość GroundSharker
@Pewnie będziecie zaraz mnie atakować, że to prawo, jakie prawo, o czym ty mówisz?

Bosz... a nie możesz podejść na luzie? W sumie to na żadnym BDSM ich nie nakryłaś. Zadzwoń do córki, przeproś, powiedz że śmiesznie wyszło i wsio!

Gość Zofia49
Na tym forum oskarżają, że się komuś nudzi i że prawo.

Równie dobrze to ty mogła byś atakować córke. Najlepiej zachowuj się naturalnie jak gdyby nigdy nic. PRzecież nic się niestało takiego

Gość zwyczajnie
trzeba było nie wchodzić, bo to że masz klucze to nic nie znaczy i nieważne też że chciałaś tylko ciasto zostawić. Klucze dostałaś w innym celu i dlatego nie pozostaje Ci nic innego jak zadzwonić i przeprosić za tą głupią sytuacje i szybko oddać klucz.

Gość GroundSharker
Musisz zainstalować ukrytą KAMERE u nich w mieszkaniu (w pokoju) masz klucze więc nie będzie trudno, odtworzysz sobie nagranie i będziesz wiedziała co się dzieje, a jeśli robi jej krzywdę a ona się boi? ci powiedzieć ? musisz to sprawdzić. To dla bezpieczeństwa córki.

Gość Zofia49
Nigdy w życiu nie wejdę do nich do mieszkania. Mam nauczkę.

Gość hefhehc
wiesz co gdyby moja mama mi tak wparowala to ja mysle ze napewno by mnie i meza przeprosila nawet telefonicznie i poprostu poeiedziala prawde jak bylo. wiec zadzwon do corki i powiedz ze poprostu chcialas zostawic ciasto i pzrepros za to ze otworzylas sobie dom.... mysle ze poprostu obroc to w zart a za tydzien wszyscy sie bedziecie z tego smiali...

Gość zwyczajnie
trzeba przeprosić i szybko zapomnieć :)

Gość onabezogona29
Racja postaraj się obrócić to w żart.

Gość Zofia49
Jakbym wiedziała, że jest z mężem to bym nawet nie pomyślała o tym, żeby ją odwiedzić. Jak weszłam i usłyszałam chichy, śmiechy to od razu chciałam się wycofać, ale chyba słyszeli, że ktoś jest na parterze, bo zieńciu zaraz zbiegł z góry.

Gość Zofia49
Tylko jak obrócić to w żart wogóle da się?

Gość dfgrh
a czemu jej sie ladujesz na chate nie proszona? stara rura

Gość fdsdfyghjg
q

przeproś córkę, nic takiego się nie stało. takie igraszki to rzecz ludzka. cieszę się, że moja mama nie ma kluczy do mojego mieszkania

Gość Zofia49
Nie ,,ładuje jej się na chatę''.

Gość Zofia49
Było dobrze po 14 jak przyjechałam do niej. Do głowy mi nie przyszło.

no ja się domyślam, że nie przyszło ci do głowy, ale skoro córka miała wolne to chciała skorzystać i mieć czas dla siebie męża :)

Gość monika2425
A ty nie wiesz że sex w małżeństwie jest normalny. A dzieci mają?

Gość Zofia49
Nie mają dzieci. Dzwonię do niej, a ona nie odbiera. Wszystko było by dobrze gdyby nie ta bielizna u córki, bo zięciu w normalnych slipkach, a córka w bieliźnie erotycznej i jej słowa jak schodziła, jeszcze nie wiedziała że ja jestem.

Gość nnjkssrr
ee myślałam że przyłapałaś ich na gorącym lub nago a w bieliźnie? phi przeprosiłaś i wystarczy, nie ma co się kajać, a na przyszłość masz nauczkę

Gość nnjkssrr
to dobrze ze córka w bieliźnie erotycznej a nie zięciu:D

Gość naucz się wreszcieeeeeee
PROWO! od prowokacji! prOOOOOOOOOOOOOOOOOOwo! nie prawo!

Gość dfgdfghhyjf
ja też biegam po domu w bieliźnie erotycznej.

Kobito ładna pogoda jest to na spacer idź :D:D:D Nie ma co się tak martwić. Seks jest dla ludzi. Bielizna dla ludzi. A że ich zobaczyłaś w BIELIŹNIE to też mi tragedia :D

Gość Zofia49
Ja to co róż dowiaduje się o córce coś nowego. A to kajdanki, a to bielizna erotyczna, stringi. Nie zamierzam sie wtrącać w jej życie. I nie chce wiedzieć co się dzieje w sypialni.