Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulka21

Jaki kolor wlosow

Polecane posty

Hej dziewczyny ogolnie jestem blondynka ale ostatnio kilka lat maluje wlosy na czarno juz mi sie znudzil ten kolor ,mozecie mi doradzic jaki kolor wybrac jaki by pasowal?

Gość zielony knotek
daj fote swoich włosów i jakich chcesz bo inaczej nikt ci nie doradzi trzeba zobaczyć

Gość narzekalnia
zapomnij o blondzie, przynajmniej na pocatek z czarnego bardzo trudno zejsc, muszisz zrobic kilkakrotna dekokoryzacje i sadze ze najepiej bedzie ci w karamelu, poniej ewentualnie lekkie pasemka, ale nie calkiem blond. Moze troche czerwieni, lub calkiem naturalny kolor. P.S. w carnym nie jest ci do twarzy i mysle e blond tez nie bedzie dobrym kolorem dla ciebie.

Gość narzekalnia
sory za bledy, nowa klawiatura sie prosi o zakup :P

Gość fsd21x
z czarnego ciężko zejść na blond, ja bym spróbowała z rudym lub czerwienią, ładnie podkreśli oczy

juz wiele razy z czarnego robilam jasny kilka razy umylam glowe szamponem przeciwlupiezowym i pozniej do fryzjera sciagac farbe z wlosow i bylo super , tym razem tez musze cos zrobic bo czarny mnie postarza i juz mi sie znudzil

Gość Lililoli
Ja cię widzę w jasnym brązie albo brąz z cieniutkimi pasemkami takimi miodowymi. Czarny przytłacza Cię i Twoją twarz.