Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słucham rzeki marzeń

Moje szczęśliwe życie skończyło się, gdy skończyłam 19 lat. To straszne :(

Polecane posty

Moje zycie zaczęlo sypać sie w liceum...nie potrafie cieszyc sie zyciem... mam 23 lata a czuje sie na 83 ,jestem wszystkim strasznie zmęczona :(

Gość toscania24
A dlaczego tak myslisz,czy cos zlego wydarzylo sie w Twoim zyciu? nie martw sie

Gość a ja mam 29 a czuję się na 89
tak jak u Ciebie, 60 lat równo

Straciłam po maturze niemal wszystkich znajomych, kazdy poszedł w swoją strone. Niby nic strasznego ale trafiłam w zupelnie obce srodowisko, do obcego miasta, tamtych ludzi znałam od lat...a tutaj nie mam w sumie zadnej bliskiej osoby, a ci których znam na sile chcą być dorośli, dojrzali. Koniec wygłupow, żartow. Praca, kasa, studia. Tragedia :( Kiedyś potrafiłam cieszyć się z głupot, teraz nie potrafię, ludzie mnie denerwują i nudzą, ich monotonne zycie , jak roboty w fabryce :O

Gość paula345
Tez tak mam, nie mam pracy, wszedzie daleko, ciezko dojechac, do kitu to wszystko.

Gość paula345
I o ludziach mysle tak samo jak Ty, to smutne... Po szkole wszytsko sie urywa, moje najlepsze przyjaciolki siedza w Anglii. Ale poznalam chyba swoja bratnia dusze, ta dziewczyna mysli tak jak ja, wiec spokojnie otworz sie poprostu na ludzi.

Gość toscania24
troche Cie rozumiem ja akurat mieszkam w malym miasteczku,ale moja siostra z kolei mieszka w duzym mieszcie i czasem sama jestem na nia zla bo wciaz tylko narzeka a mi juz sie nie chce tego sluchac tylko praca i praca wyscig szczurow,ludzie nie maja w sobie zadnej radosci ale z drugiej strony z czego tu sie cieszyc,zycie w naszym kraju nie jest latwe,ja z kolei mam tez inny problem ktory spedza mi sen z powiek mieszkam z moim narzeczonym nie pracuje bo nie musze on dobrze zarabia,chociaz mimo wszystko ja szukam pracy,bo w domu oszalec mozna,ale ja nie o tym od kilku lat staramy sie o dzidziusia i niestety nic man z tego nie wychodzi tak sie boje ze cale zycie bedziemy sami,jeszcze nie wiem co mi jest ale boje sie ze nigdy nie zajde w ciaze:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość Pffffffff...
Poszukaj partnera i wszystko bedzie kolorowsze ;) nie bedzie ci potrzeba tabunu znajomych, ktorzy zapomna o Tobie, gdy Ty bedziesz ich najbardziej potrzebowac.