Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolllllll zeba help

trutka w zebie- okropny bol

Polecane posty

Gość bolllllll zeba help
Czy w takich gabinetach zacofanych gdzie stosuje sie trucizne itp ile mniej wiecej trwa pozniejsze leczenie? Kazdy kanal na osobnej wizycie czy wszystkie na jednej?

U mnie jest tak. 1 wizyta zatruwanie 2 wizyta czyszczenie kanałów 3 wizyta wypełnienie kanałów 4 wizyta plomba Ale moja lekarka chyba za wiele wizyt na to poświęca. Kiedyś chodziłam do innej i kończyło się to na dwóch :)

Gość bolllllll zeba help
mam nadzieje, ze u mnie na 4 sie zamknie i ze nie bedzie wiecej. lekarka nie mowila zeby zdjecie zrobic, ale ja zrobie. to najlepiej takie zwykle ?

Nie ma za co Dziś może Cię ćmić ale nie będzie to takie uciążliwe jak wczoraj :) Jak ja się czuję? Dobrze :P nie miałam zatruwanego :D

Gość bolllllll zeba help
pytalam sie ogolnie :)

Gość bolllllll zeba help
jeszcze mam pytanie, jesli sie okaze ze kanal jest jakis pokrzywiony wtedy tylko leczenie pod mikroskopem musi byc?

Gość bolllllll zeba help
jest bez zatruwania, ale zeby tak bylo trzeba miec tysiaka w kieszeni na 1 zabka :)

Gość bolllllll zeba help
dzis ten zabek, ktory byl truty boli. glownie po nocy gdy zaciskam zeby, czyli boli na nacisk czy to normalne? dzis tez obudzilam sie z bolem prawej gornej szostki, pewnie tez bedzie leczona kanalowo ;( w piatek z nia ide do lekarza. Czy jesli zab boli od czasu do czasu, takze i w nocy mozna jakims cudem kanalowego uniknac?

Gość bolllllll zeba help
moze ktos poradzic?

Ból może promieniować. Ja tak mialam jak leczylam dolna 6 to przy okazji bolała mnie też górna (a była wyleczone miesiąc wcześniej i nic sie w niej nie działo) Przy okazji bolalo jeszcze ucho i węzły chłonne, a na końcu doszla szyja.

Gość bolllllll zeba help
a kiedy wiadomo, ze bedzie zgorzel?

Gość bolllllll zeba help
jak dlugo jeszcze bedzie bolec?;(

Gość Frau Ząbek
Cześc dziewczyny, nie wiem kiedy ostatnio tak wyłam z bolu.. wczoraj mialam wizyte u dentysty, mieszkam a w Niemczech na stałe, wiec robilam to w bardzo dobrym( mam nadzieje, takwygladal i tak polecali) gabinecie. Nie czułam nic podczas "grzebania" mi w buzi, patrzyłam w sufit i liczyłam Panu doktorowi włosy na czubku głowy :D ale to, co przyszło wieczorem, gdy zeszło znieczulenie myslalam, ze umre z bolu, wyłam, kładałm sie na pogłodze, tulilam koce, chodzilam po domu, nie moglamsie polozyć bo blało jeszcze bardziej, to bylo cos niewyobrazalnego!!!!!!!! czy a naszych czasach, nie mozna jakoś inaczej tego robić???!!!! truta była siódemka. Wzielam silne leki, ale nic nie dawalo, dopiero ketonal mi pomogł..i o 3 nad ranem zasnełam, oczywiscie na siedząco.. jakas masakra to była... Jak długo mozna chodzić z trutką? mam za miesiąc ślub.. i chcialabym normlanie funkcjonować. Lepiej zrobic ztym przed czy po? doradzcie.

Gość Ból
Miałem dziś zakladan trutke i czy mogę mu zemby

Gość gość
Witam bardzo mnie bolal zomb poszlam do dentysty wyrwala mi ner z zemba i nalozyla otrutke nie moge nic cieplego pic ani zimniego prubowalam wszystko i nic nie pomoga w nocy nie moge spac prosze o szybkom odpowiedz

Gość Trutka w zębie

Mam pytanie czy wyciąganie trutki z zęba boli, proszę o szybką odpowiedź