Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale kłamcy tu siedza

na jakiej diecie jesteście ? ankieta

Polecane posty

1. Ile masz lat ? 2. ile ważysz ? 3. ile masz wzrostu ? 4. ile chcesz ważyć ? 5. na jakiej diecie jestes ? 6. co jesz w ciągu dnia ? 7. jesteś uzalezniona/y od slodyczy ? 8. jak radzisz sobie z napadami glodu ? 9. ile schudlas i w jakim czasie ? 10. jaka jest najwazniejsza zasada twojego odchudzania? 11. co ćwiczysz ? 12. ile razy w tyg ? 13. które częsci ciała są twoją zmorą?

14. czy wspomagasz się tabletkami i suplementami ? 15. jaką z popularnych diet stosowałaś (i którą polecasz najbardziej a którą najmniej )

Gość khiyugb
16. Dobrze się czujesz? Idz może pobiegać...

1. Ile masz lat ? 19 2. ile ważysz ? 65 3. ile masz wzrostu ? 172 4. ile chcesz ważyć ? 60 5. na jakiej diecie jestes ? narazie staram się jeść mniej i zdrowiej 6. co jesz w ciągu dnia ? kanapki z ciemnym pieczywem, mieso z warzywami i ryzem, jogurty, kefiry 7. jesteś uzalezniona/y od slodyczy ? chyba tak 8. jak radzisz sobie z napadami glodu ? nie radze sobie 9. ile schudlas i w jakim czasie ? --nie dotyczy-- 10. jaka jest najwazniejsza zasada twojego odchudzania? nie jesc po 18 11. co ćwiczysz ? biegam 12. ile razy w tyg ? 2-3 13. które częsci ciała są twoją zmorą? brzuch i uda 14. czy wspomagasz się tabletkami i suplementami ? nie 15. jaką z popularnych diet stosowałaś (i którą polecasz najbardziej a którą najmniej ) nie znam

Gość iikka
Nie ma co się oszukiwać, najpopularniejszym suplementem jest therm line i chyba najskuteczniejszym ze wszystkich jakie wypróbowałam.

iikka przy jakiej diecie stosowałaś ten suplement i jak on pomagał ?

1. 34 2. teraz 58 3. 170 4. 62 5. ciasteczkowej 6. jogurty z jabłkami - jestem uzależniona... ryby i owoce. I od jakiegoś czasu ciastka owsiane ;) 7. nie wiem :D 8. nie chce mi się jeść 9. 4kg w 10 dni :( 10. Ja chcę przytyć!!! 11. Biegam, jeżdżę na rowerze, podnoszę cięźary 12. Jak mi się chce 13. Za duże cycki i biodra Czy dieta musi być odchudzająca? Tak serio to się staram zdrowo jeść i już.

Gość andrjuszkaa
Jestem na swojej diecie, jem w sumie wszystko tyle, że mniejsze porcje, wspomagam się suplementem TL forte, dużo ćwiczę, piję dużo wody i chudnę.

Gość the new
Jestem na zdrowej, zroznicowanej diecie, opartej na warzywach, owocach, rybach , mesie. Do teg duzo sie ruszam i pije niemal wylacznie wode :) pozdrawiam!

Gość the new
aaa i nie jest to dieta odchudzajaca, moim celem jest zdrowie :)

Gość gość
Ja jestem na diecie 1500 kcal , posiłki przywozi mi ta firma http://eatfit24.pl/ . Już mam -5 kg w cztery tygodnie. Fajna sprawa, bo jem tylko to, co mi dostarczą, nie podjadam i są efekty!