Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagódkazlasu12345

mam podejrzenia wobec męża że jest bi albo wariuje??????

Polecane posty

Gość jagódkazlasu12345

Od 2 lat mąż spotyka się z jednym kolegą mają wspólną pasję mianowicie bieganie i sporty. Nie ma w tym nic złego tylko koleś jest po rozwodzie, nie ma dzieci i nie ma żadnej laski bo rzekomo trudno mu znaleźć. Miałam przyjemność go zapoznac raz był u nas w domu- nie przypadł mi do gustu ,powiedziałam mężowi że jest jakiś dziwny ma w sobie cos z homo. Mijały miesiące, zimą kontakt mieli marny natomiast jak wiosną codziennie się z nim widywał, wydzwaniał nawet parę razy dziennie i umawiali się na te sporty. Przezyłam dziwne odczucia gdy pewnego razu w aparacie było ze 30 zdjęć jak sobie wzajemnie pstrykali( niby nic na tych fotach nie było), no ale dziwne mi się to wydało ... Powiedziałam mu o tym mało tego powiedziałam że mi sie ta znajomość nie podoba i blalala.Na moje rozterki mój mąż mi odpowiedział że jemu też się tek wydaje że on jest pedalem i że się go nawet wprost zapytał o to -on odpowiedział że nie. Ponadto mąż mówi że on jest wogóle chyba lekko rąbnięty itp. itd. Ostatnio znalazłam w koszu jego skrzynki ( nie wylogował się ) zdjęcie które mu zrobić i przesłał mu na maila( sama twarz)-po co to robi??? kasuje te zdjęcia, mało tego jak przyszedł biling telefonów to kasuje rozmowy z nim. mi mowi że on jest idiotą i może pedałem i co nie przeszkadza mu to????? Zastanaiwam się czy powinnam się niepokoić, wiem rozpisałam się ale może ktoś spojrzy na to z boku????

Gość ech.,
Na bank jest coś na rzeczy

Gość jagódkazlasu12345
Ponadto w trakcie stosunku seksualnego małżeńskiego mąż w trakcie szczytowania zwrócił się do mnie per '' Zbychu ''. :o

Gość jagódkazlasu12345
Ja mu te obciągam, ale kiedy mąż krzyczy ''po same kule!!!'' i przyciska mi łeb do swego prącia, to ja zwykle się krztuszę. ;/ Kiedyś nawet się przez to zerzygałam jak kot...

Gość jagódkazlasu12345
same dzieci chyba teraz tu siedzą ehhh Ale wracając do tematu między nami wszystko jest ok , jesli chodzi o życie seksualne to moge nawet powiedziec że jest mega udane, dlatego nie rozumiem tego wątku z tym jego kuplem tym bardziej że chyba zaden facet nie pstryka fot drugiemu bo po co to robić ???? nie wiem mam mętlik

Gość i taa
coś jest nie tak dziecinko, zdecydowanie nie wiem co Ci doradzić, oglądałam Tajemnica Brokeback Mountain daje sporo do myślenia, może i Tobie da obaj są albo gejami albo biseksualni, nie wiem jak to nazwać w każdym razie kochają się a każdy ma żonę, jeden z nich miał dziewczynę zanim się poznali, natomiast obaj Ci kolesie wzieli ślub po tym zanim się poznali miałam kiedyś chłopaka biseksualnego, także rozumiem Cię w pełni możesz czuć niepokój bo przecież Twój facet może kochać tego kolesia bardziej od Ciebie a to jest chore

Gość i taa
ile macie lat?? i od jak dawna jesteście po ślubie

Gość jagódkazlasu12345
jakoś nie mogę dopuścić takich myśli do siebie:-((( nie złapałam go na czymś obnażającym go ,te zdjęcia to takie normalne po prostu ( dla mnie nie bo facet facetowi fot chyba nie strzela), po za tym babki maja intuicje mnie jakoś nie zawodziła. Zimą nie miał z nim kontaktu, teraz ładna pogoda wspólna pasja może to tylko to a ja filmię:-(((( Ale koles ewidentnie mi nie pasuje nie umiem tego wytłumaczyć. Po za tym on na mój widok też reaguje dziwacznie udaje że mnie nie widzi nie zna.... nie wiem filmu nie oglądałam chętnie to zrobię

Gość jagódkazlasu12345
13 lat jesteśmy po slubie i jak do tej pory żadne znajomości jego z kolegami mnie nie niepokoiły tak jak teraz , chociaż zawwsze koledzy to świętość wszystko rzuci i poleci

Gość jkjha
obejrzyj koniecznie, bardzo fajny film powiem Ci, że Twój mąż może do końca sobie nie zdawać sprawy z tego kim jest, może fajnie mu z tym facetem i tyle,

Gość Książkowa Visenna
zimą nie miał z nim kontaktu bo nie biegali tylko spotykali sie gdzieś w hotelu

Gość jagódkazlasu12345
no może i tak jest , może za bardzo sobie wkręcam ale obserwuje to już drugi sezon wiosenno-letni i nie podoba mi sie to . Gdy nawet wie o tym i mówie to otwarcie to po co mi mówi że on też tak podejrzewał że tamten jest gejem, że go zapytał o to ,że on wogóle ma coś z głową itp.itd. normalnie odpowiedział by kazdy no i co z tego że tobie nie pasuje, ja lubię z nim biegac , grać itp. a tu takie durne kłamstewka kasowanie połaczeń, zdjęc itp. Moża to moja obsesja ale srednio co drugi dzień się bzykamy -teraz od czwartku jak codziennie sie z nim widuje bzykalismy sie dwa razy ale tylko przez krótki czas tak że on nie dokończył bo stwierdził że nie może byc zmęczony bo ma dużo roboty a ja od razu podejrzenia ehhh naprawdę zwariuję

Gość jagódkazlasu12345
Książkowa Visenna- hotele kategorycznie odpadają po pierwsze on nie pracuje i groszem nie smierdzi a mój mąż jest mega oszczędny odpadaja takie przypuszczenia

Gość teresazmjakmiłość
Żaden facet który jest ok nie pstryka kolesiowi zdjęć bo po co??? ja się pytam. Na twoim miejscu byłabym czujna chociaż ciężko będzie bo jeśli jest coś na rzeczy to pięknie to ukrywa.

Gość jagódkazlasu12345
no pewnie ze nie koniec świata ,ale ciekawe jakbyś sie dowiedziała o tym nie od męża tylko bawiąc się w policjanta- gdzie zaufanie,gdzie wiara itp. po za tym może to głupie ale oczekuję obiektyizmu -czy wasi faceci tez tak robią pstrykają zdjęcia kolegom???

autorko. :) dla mnie to nie problem. W moim związku oboje jestesmy bi i żyjemy szczęśliwie. To jest chyba kwestia zaufania, zrozumienia. Ale każdy inaczej na to patrzy. Pozdrawiam :)

Gość jagódkazlasu12345
dżizus mało mnie dziwi chyba do dzisiaj , ja po prostu w to nie wierzę , ten koleś nie jest ani ładny ani mądry nie pracuje brrrrrrrrrrr

Gość dlaczego miałaby dostać
mnie chyba śmieszy, że na tym forum z całą powagą wszyscy twierdzą nie wyłączając szanownej małżonki, że mąż tej małżonki to gej:D

Gość jagódkazlasu12345
podbijam-a co mam mysleć ???? wczoraj wrócił wieczorem tez z nim był biegać -spalismy w jednym łóżku nawet mnie nie dotknął jakby nie było niby padnęty, jak to sprawdzić ??? może sa jakies portale dla bi lub gejów żeby sprawdzić czy ma tam profil?

Gość Waldek bez majtek
hyba przesadzacie drogie panie:-) ja tez sobie fotki strzelam oraz kumplom

Gość po angielsku
jesteś bluszczem i krew Cię zalewa, że nie możesz tego faceta całkiem omotać to nie jest zdrowe

Gość Karinkaaa...
Powiem krótko: TO NIE JEST NORMALNE! Żaden - podkreślam ŻADEN facet hetero nie bawi się w robieni trzydziestu zdjęć koledze! Jedno, dwa pamiątkowe - ok, to jeszcze zrozumiałe, ale sory - 30? Po co koleś wysyła mu zdjęcia twarzy - dla mnie to mega niemęskie, dziwne zachowanie, poza tym - nie jestem do końca przekonana (nie obrażając gejów) czy mój facet chciałby wogóle tak blisko kumplować się z facetem, co do którego ma podejrzenia, że jest bi lub gejem...Śmierdzi to na kilometr - a te połączenia które kasuje? Dlaczego to robi? Facet go zaintrygował, a może nawet zafascynował - być może mąż dopiero teraz odkrył swoją drugą naturę i oboje są na etapie motylków w brzychu, ale chyba jeszcze nie posunęli się dalej... Jak mąż reagował na zimową 'rozłąkę'? Czy wspominał o nim, dzwonił, mailował? Jaki był wtedy seks, bo sory, ale to niedokończenie stosunku z jego strony to dziwne jak dla mnie, mój facet chociażby padał na przysłowiowy ryj to zawsze musi dokńczyć

Kurde, przeszlam przez to. Ojciec mojej coreczki jest bi. Pozbylam sie go jak sie dowiedzialam ze mnie oklamuje. Kopnelam go w tylek az milo. Twoj przynajmniej sie nie szmaci tylko ma jednego kolege, a moj stawial mnie w ryzyku chorob i to podczas ciazy. Wywalilam go z chaty a potem wszyscy mowili ze ja jestem samotna mama bo to facet spier... A to wlasnie nie prawda byla. Ech zycie.. Współczuję Ci autorko.

Gość Stwórzcie trójkąt!
zajebiście będzie, mąż będzie ci lizał pichę, a sam w tym czasie użyczy tyłu koledze - może taki sport też im się spodoba?

Bi faceta można poznać po tym, że ma dziwne preferencje w łóżku, na przykład proponuje swojej żonie seks w trójkącie z innym facetem, ma duży apetyt seksualny, chce pasywnego anala z użyciem wibratora itd. Chyba że się maskuje chłopak i wtedy masz trudniejsze zadanie. Ogólnie to współczuję i tyle.

Gość jagódkazlasu12345
Jagódka jak się zorientowalaś?????????? Tak naprawdę jest super ojcem i dobrym mężem ale to robienie zdjeć mnie tak zmroziło - w zeszłym roku mu powiedziałam że to takie niemęskie robić sobie wzajemnie foty na tle przyrody to teraz przyłapałam go że zrobił wysłał mu i usunął pytam sie po co???? nie kumam tego

Gość jagódkazlasu12345
sory do siebie pisze z nerwów... de facto napisz coś więcej jak na to wpadłaś plisssss

Gość jagódkazlasu12345
rozmowa nic nie daje rozmawiałam mówiłam że koles mi sie nie podoba, że jest dziwny , jakis gejowaty itp. co usłyszałam: że mojemu męzowi tez tak się wydawało zapytał go wprost on powiedział że nie jest , byłabym w stanie w to uwierzyc i chce w to wierzyć ale ALE JEST TAKIE ŻE NIE JEST DLA MNIE NORMALNE TO ŻE FACET 2 DZIECI IDĄC BIEGAĆ ROBI ZDJĘCIE KOLEDZE TWARZY I WYSYŁA MU NA SKRZYNKĘ PO CZYM USUWA ŚLAD . Nie rozumiem tez tego że sam mój mąż mówi ze on chyba jest po prostu durny ale co tam we dwóch lepiej uprawia sie sport i weź to ogarnij

Gość Kloeś śmierdzi na kilometr!
Podejrzany jest jeszcze ten jego dość duży temperament po tylu latach małżeństwa - najwyraźniej dalej szuka, bo dalej nie cuje się spełniony... Współczuję...