Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagódkazlasu12345

mam podejrzenia wobec męża że jest bi albo wariuje??????

Polecane posty

Gość ballablblba
No, to fakt, babki mają intuicję, dlatego skoro podejrzewasz coś, to rzeczywiście może coś być na rzeczy. Dziwne to robienie fotek i wysyłanie koledze - bo po co? Jakby mój robił coś takiego to na pewno bym się też zastanawiała nad tym. Wiem po moim, że robi sobie zdjęcia np. jak wychodzi z siłki, żeby pokazać jaki to nie jest napakowany, ale wysyła je mnie, a nie kolegom. Wiem że koledzy mu cykają te zdjęcia jak się napina i pozuje, ale on ich kolegom nie przesyła... Bo PO CO? Dziwna sprawa, moze zapytaj wprost czy Cię zdradza z facetem?

Gość Truskawkowa mama ...
Jagódka musisz to rozegrać mądrze. Powiedz, że spasłaś się przez zimę, że zauważyłaś oponki, mąż Cie nie komplementuje i czujesz sie zaniedbana i będziesz biegać z nimi :) I musisz to powiedzieć poważną, grobową miną patrząc na siebie bardzo krytycznie przed lustem :) Musisz zagrać. Załatw koniecznie opiekę nad dziećmi w tym czasie i nie odpuszczaj. A do tego nowego kolegi spróbuj odnosić się bardzo miło. Męża całuj / tul niby mimochodem przy każdej okazji. I patrz na reakcje ich obu. Po jakimś czasie zacznij zapraszać go na winko. Wtedy dzieci do rodziców czy gdzieś poza dom. Chłopów spij i dodaj im coś na relaks. Udaj, że urżnęłaś się i idź spać. Wcześniej zamontuj kamerę w pokoju, w którym będą pić. Rano sobie wszystko obejrzysz i posłuchasz i będziesz wiedzieć. Jest to jakiś zachód i wymaga wysiłku oraz organizacji. Ale skoro już 2 lata jesteś w takim dziwnycm układzie to co Ci zależy pospiskować jeszcze z miesiąc.... ?

Gość gggrrrr
Może tamten go prosi, żeby mu robił te foty, bo nie wiem, nie ma pracy, mieszka z matką, jakiś mało ogarnięty jest. Może na te fotki szuka kobiety i dlatego je sobie robi? Takie w plenerze, że niby taki aktywny....TYlko to kasowanie telefonów podejrzane, ale może mąż wie, że nie lubisz tamtego i dlatego kasuje?

Gość jagódkazlasu12345
truskawkowa mama-scenariusz że hoho , mąż nieraz mi proponował bieganie bo jest maniakiem sportów, jesli chodzi o zdjęcia to w zeszłym roku jak zobaczyłam te fotki z ich wycieczki rowerowej ( wyłączony telefon) to powiedziałam mu że nie podobaja mi się że takie jakby dwa pedały sobie robiły jakies niesmaczne, mój stoi np. na drzewie i niby się wgryza z otwarta gęba.... no skoro mi mówi że tamtem chyba psychiczny, że tez mu się wydaje że pedał to po jaki hu... sie z nim uwawia i ciągnie znajomość

Jagódka ty sobie sama na wiele pytań już odpowiedziałaś i najwyraźniej czujesz jakiś niepokój związany z tym kolesiem. Te pozycje na zdjęciach jak dla mnie pedalskie...to twoje życie i sama musisz zadecydować co z tym fantem zrobisz, ale ja sobie nie wyobrażam sypiać z takim facetem sorry...

Gość jagódkazlasu12345
ok dla ścisłości mój mąż jest mega męski zaden lalus wydepilowany w kolorowych łaszkach i ułożonej fryzurce , mam dość może sama za bardzo sie nakrecam, ktoś tam wczesniej napisał że nic złego w zdjęciach nie widzi.... eh

z całym szacunkiem, ale chbna nie myślisz, ze wszyscy geje wyglądają tak jak Sławek Oborski czy Tomejk Jacyków - w wiekszości to są normalni faceci, niczym się nie wyróżniający, normalnie ubrani, niewydepilowani, bez żadnych babskich fatałaszków i bez filmowych przykurczy rączek! obejrz sobie program kamasutra w polsacie play, tam zobaczysz prawdziwych gejów, nie tych lalusiowatych, wykreowanych przez tv...

Gość najlepszą radę dała
truskawkowa. przemyśl to i weź sprawę w swoje ręce.

Gość jagódkazlasu12345
no i nikt mi nie powie że nie mam przeczuć!!!! Wróciłam z pracy do domu mój mąż wrócił mega zjebany również zjedliśmy obiad ( połozyliśmy się na chwilę on zasnął , udało mi się do końca zalogowac na jego koncie ,po cichu zabrałam telefon i przyszedł sms ) . Wstalismy i ja mówię ze muszę jechać na działkę podlać kwiaty itp ale jestem zmęczona i pojade samochodem na co mój mąż że daj sobie spokój ja trochę odpocząłem pojade rowerem i ci podleje, mówię ok i pojechał. Ja do kmputeru loguję się w połączenia zdążył wyjść z domu i co i od razu telefon do kolegi.... wyszedł z domu o 18 zobacze o której wróci i czy coś powie , w między czasie dzwoni do mnie czy zrobić mi zdjęcie bo jedne roślinki padły, zobaczymy jak to będzie ( przetrzepałam bilingi od stycznia i w okresie zimowym nie ma tak dużo połaczeń ale są , natomiast co ciekawe w wigilię o godz. 20 wysyłał mu smsa....

Gość jagódkazlasu12345
od 1 kwietnia dzwonił 39 razy do niego ( nie wiem jak jest w sieci orange czy w bilingach sa tylko połączenia które ja wybieram czy tez przychodzące) nie wiem co robic rozwalona jestem na maxa a on taki do rany przyłóż ...

Gość nie dramatyzuj,
w końcu z tym można żyć. facet jest bi. Spróbuj odnaleźć się w nowym układzie, zaakceptuj jeżeli możesz. Mnie by to nawet podniecało, mogłabym sie dołączyć. Nie mozesz go potępić, bo to nie jest jego wina:( A że oszukuje? A co ma robić?

Gość Gruszka na sosnie
Moglas pojechac za nim na dzialke, moze to byla okazja zeby spotkac sie z tamtym kolega? Niestety, intuicja zazwyczaj nas nie myli, chociaz staraj sie nie popadac w skrajnosc. 39 polaczen od 1 kwietnia to sporo, ja z moja najlepsza przyjaciolka mialam 27, specialnie sprawdzilam przy czym widujemy sie 3 razy w tygodniu. Moze zainstaluj kamerke na dzialce w altance, jesli taka posiadasz i daj mu wiecej okazji do "podlewania kwiatkow"?

Gość jagódkazlasu12345
w środku cała się telepię nic nie jem od 2 dni , w trakcie jego podlewania kwiatów zadzwoniłam odebrał tel. spokojnie że zaraz będzie jak wrócił zaczał sie mnie czepiać , niemiły, opryskliwwy , ja prasuję, słucham radia a ten naszykował kolację podchodzi wyłącza radio itd. przebrał sie i mówi że wychodzi ja spokojnie ok o której wrócisz a ten nie wiem nie umiem sprecyzować , unika mnie i tego że będe chciała się bzykać !!!! a jak się przebierał to szybko do telefonu i oczywiście połączeń do tego kolesia nie ma w historiii!!!!!!!! Mój plan jest taki , jesli jeździ z nim na działke jedynym mozliym dla mnie chytem jest zostawić tam włączony dyktafon a potem wrócic do domu i wysłać go na podlanie kwiatków. Z drugiej strony dzieczyny może on kasuje te połączenia bo nie chce sie błaźnic przede mną że tamtego mam za idiote i geja a on się z nim zadaje nie nie wiem wariuje pomóżcie oceńce obiektywnie proszę może to nie to faceci inaczej myslą niż kobiety, jak nie było ciepło to tych telefonow było mało z 10 w miesiącu. Dalej nie wiem czy w bilingach w orange są tylko te numery co jak wybieram czy wszystkie połączenia? jak to jest

Gość jagódkazlasu12345
wiem że zalewam tu myslami jak petarda ale nie mogę sobie znależć miejsca weszłam teraz na skrzynke mojego męża a tam mail od " kolegi" z jakimś linkiem i tytuł komunia ( nasze dziecko w tym roku idzie do komuni) tytuł maila: może cię troszkę zainteresujei buźka, kurwwa może filmię albo zwariowałam może to po prostu kumple nie wiem co mam robić ..............:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość nic nie rób
przy czaj się i obserwuj

Gość jagódkazlasu12345
nie daje rady slowoooooooooooooooooo

Gość Bambaryla147
Buzka???????

Gość bebbi123
ale gdzie on teraz wyszedl?

Gość jagódkazlasu12345
sory nie nuźka tylko :-) ale mimo wszystko huj mu do kouni mojego dziecka!!!!!!!!!!!! o czym on z nim gada!!!! teraz poszedł na mecz z innym kumplem znam tego kumpla jest ok. Ponadto dlaczego on z tym pieprzonym kolesiem nigdy nie jest w towarzystwie innych swoich kolegó zawsze jak są to we 2 kurwa mac chyba mam gorączkę z nerwów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!powiedźcie czy ja się czepiam i wyolbrzymiam całą tą sprawe a może mój mąz ma swiadomość tego że ten koles to debil i może gej ale wychodzi z założenia że dobrego kompana do sportów który sie na tym zna i to mu wystarcza i na tym poprzestaje a ja odchodze od zmysłow .......:-(((((((((((

Gość bebbi123
Dla mnie opisane przez ciebie zachowanie twojego meza nie jest normalne, i niestety podzielam zdanie wielu, ze jest cos na rzeczy.

Gość jagódkazlasu12345
co mam robić :-( zawaliło mi się wszystko proszę o obiektywizm jak w sądzie za i przeciw ludzie sa różni roznie myślą czasami coś nam się wydaje a jest inaczej nie wiem nie wiem nie wiem

Gość Bambaryla147
Powiedz mu, ze ktos ci doniosl, ze widzial gomw dwuznacznej sytuacji z tym kolesiem i zobacz jak zareaguje. Jeslimnie spotykaja sie w wiekszym gronie tylko oni we dwoch...dziwne

Gość bebbi123
Nie pytaj nas co o tym sadzimy, bo wiekszosc juz wyrazila swoje zdanie. Obiektywnie patrzac na to co napisalas niestety tak to wyglada. Choc nikt z nas pewnosci miec nie moze, ze tak jest. Najwazniejsze to zebys nie tracila teraz zimnej krwi, bo jak on sie domysli, ze cos podejrzewasz, to moze cie zbuc z tropu. Obserwuj sytuacje, ja bym jakis podsluch mu doczepila jak idzie biegac, na allegro mozna kupoic niedrogo.

Gość niezły temat, nie ma co
Nie tak łatwo założyć podsłuch do ubrania, przecież to można od razu zauważyć.. jeśli już, to w miejscu w którym się widują. Ktoś tu pisał cały plan jak ich przyłapać, można częściowo go wykorzystać; tj załatwić tak, żeby Cię nie było cały dzień, np wyjedź gdzieś do rodziny czy coś na dwa dni tak żeby on miał wolną chatę. Założyć w którymś pokoju podsłuch i wtedy może coś wyniknie; jak to będzie dzień w którym się spotykają i będzie miał do dyspozycji dom to na pewno wpadną się napić po treningu czy coś, a jeśli faktycznie coś jest na rzeczy, to wyjdzie i dowiesz się potem z podsłuchu. Wiadomo, że sam pomysł podsłuchu jest okropny ale chyba pozostaje Ci autorko uciekać się tylko do takich środków skoro on ewidentnie ukrywa całą sprawę. Co do wniosków; ja bym tak definitywnie nie była pewna, że coś jest na rzeczy, ale na pewno nie jest to zupełnie normalne i na pewno warto to sprawdzić. Jeżeli on po prostu wstydzi się przed Tobą tej znajomości, bo wie, że gościa nie lubisz to super, ale niestety to co piszesz równie dobrze może wskazywać na to, że Twoje obawy są słuszne. Najlepszym rozwiązaniem, jak to już Ci pisali, byłby detektyw, no ale to podejrzewam spore koszta. Sama możesz węszyć dalej ale ciężko to tak rozgrywać, żeby szybko wyszła prawda, a im dłużej się tak męczysz tym bardziej wykańczasz się psychicznie. W każdym razie moim zdaniem najwyższy czas na jakieś zdecydowane kroki; detektyw, podsłuch, cokolwiek.

Gość heh moze cie troche pociesze
ja dla świętego spokoju bym ich sprawdziła. 1. moze popros jakas kolezanke by ci pomogła np powiedz mezowi ze masz samotna kolezanke i pomyslałas o jego kumplu ze mozna ich spiknąć...zobaczysz reakcje 2. albo załoz mu podsłuch - na allegro mozna kupic niedrogo takie małe gówno, kiedys widziałam 3. albo wyslij go na działke i popros jakas kolezanke lub kogos zaufanego zeby pojechał go poszpiegować.. 4. albo dołacz sie do tego ich biegania i wykmiń jak sie zachowuja - sama pisałas ze maz ci to proponował no nie wiem opcji jest wiele, ja juz dawno bym cos wymyśliła a ty sie meczysz 2 lata!! masakra

Gość heh moze cie troche pociesze
a taki podsłuch mozna np włozyc do buta w którym on biega..np do podeszwy

Gość Kochana prosisz o obiektywną
ocenę sytuacji - więc proszę bardzo - przekopałam się przez wszystkie Twoje posty i jestem w 100% pewna ze musisz bezwzględnie coś z tym zrobić. NIE JEST TO NORMALNA SYTUACJA! Jestem zdaje się kolejną osobą która Ci to pisze :(

Gość dunbergia
śmierdzi na odległość weź się za dziada

Gość NIE POPUŚĆ-PEDZIE PRZYPRAWIAJĄ
CI ROGI, A TY MYŚLISZ, ŻE MĄŻ SIĘ ZNAJOMOŚCI WSTYDZI? DOROŚNIJ, ALBO PRZEJRZYJ NA OCZY, NO CHYBA, ŻE TAKI UKŁAD CI ODPOWIADA...

Gość jagódkazlasu12345
Wczoraj wrócił nawet szybko przed 22 :00 oglądał mecz, nie spałam całą noc wstałam rano o 4 pochodziłam po domu i spowrotem położyłam się do łóżka( wieczorem mnie nie zaczepiał) , a on na to czemu nie mogę spać ,czy coś sie stało i CZY MĘCZĄ MNIE JAKIEŚ PRZECZUCIA .Odpowiedziałam, że po prostu nie mogę spać i tyle, przytulił się mocno do mnie , wstał i poszedł po prezerwatywę, sex był taki nijaki na koniec ściągnął prezerwatywę i mówi od soboty się nie ...... zobaczymy i skończył .sorry za te szczegóły ale ciężko mi strasznie gubię się wmyslach i brzydzę się tym że mam podsluch zakładać , sory ale będę tu pisac przynajmniej tyle z siebie spuszcze emocji:-((((((((((