Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do kobietek,dziewczat

PYTANIE do Pan.CO Wam sie nie podoba u facetow,facecikow,mezczyzn?

Polecane posty

Gość pytanie do kobietek,dziewczat

? czego nie lubicie w wygladzie u facetow,co was obrzydza?

Gość faceci z malymi wackami
-NIE LUBIE NISKICH FACETOW -Nie lubie facetow z brzydkim penisem lub zbyt malym ,dobry normalny penis zaczyna sie od 19 cm!

Gość zalofciana
Mnie na przykład przeszkadza zbyt długi pazur u małego palca u nogi:p nie wiem jak was drogie forumowiczki ale mnie bardzo

Gość nos zgnieciona truskawa
nie podobaja mi sie facececi: - Z ODSTAJACYMI USZAMI -Z duzymi uszami..:( - z nosem jak kartofel

Gość faceci z malymi wackami
No ale za to uwielbiam długie naplety:D

Gość tez bym chciala miec kolesia z
jak jest choojowo ubrany.

Gość facet z piegami..
okropni sa faceci Z PIEGAMI..porazka:( -lub z brzydkimi chudymi nogami krzywymi bleeeee fuu:

wiadomo, że nadwaga, popsute zeby i brak higieny:) a po za tym; -drobne dłonie -szeroka dupa (facet ma mieć waskie biodra, szerokie bary!) -piskliwy głos -mały siusiak -wąs

Gość przerazaja mnie male wacki..
FACET ktory ma PENISA mniejszego niz 19 cm --TO NIE FACET

Gość Same prostaczki tu się
wypowiedziały. porażka.

Gość CIELSKO sam chory tluszcz..
-obrzydzaja mnie faceci z nadwaga otyli... ZEPSUTE cielsko sam chory tluszcz.. lub strasznie chudych anorektykow --nie wyrzezbiona ladnie klata..

Gość rzęsyyyyyyyyy
Nie lubię: -nażelowanych chłoptasiów jak z dyskoteki w remizie, wieśniaków -wulgarnych rzucających się w oczy tatuaży, np. obleśny tribal :O -facetów-chucherków, czyli chudzielców bez szerokich barów, szerokiej klaty -z piwnymi brzuchami -takich z nalaną gębą, sprawiajacych wrażenie jakby codziennie chlali

Gość ndbbdbdbdbdbdbdbdbdbdbdbdbdbd
NIEEEE LUBIE!!: -GRUBASÓW -GRUBYCH -TŁUSTYCH -Z DUZYM BRZUCHEM -CHUDYCH -NISKICH -ŁYSYCH [LUB Z ZAKOLAMI] -RUDYCH -SIWYCH -Z WIELKA OGRĄGŁĄ GĘBĄ -Z BRODĄ -Z WLOSAMI W USZACH -Z WLOSAMI W NOSIE -Z WĄSEM -Z MAŁYM WACKIEM -Z CHUDYM WACKIEM -Z KRZYWYM WACKIEM -Z SINYM WACKIEM -Z MIĘTKIM WACKIEM -Z ŁYSYM WACKIEM -BEZ ZĘBOW -Z CZARNYMI ZĘBAMI -Z ZÓŁTYMI ZĘBAMI -Z DUŻĄ DUPOOM -Z CYCKAMI DUŻYMI [aaa sa tacy!] -Z TRZECIM PODBRODKIEM -Z WLOSAMI NA PLECACH -Z WLOSAMI NA KLACIE -Z BRUDNYMI GACIAMI -Z DZIURAWYMI GACIAMI -ŚMIERDZACYCH -BEZROBOTNYCH

Gość jedną nogą w rowie
A co zrobić, gdy ma się piskliwy głos, drobne kobiece dłonie, wielki tyłek, wzrost niski, łysinę, małego siusiaka? Opłaca się leczyć te zęby i zgolić wąsy, czy dać sobie już spokój? :classic_cool:

Gość BLONDAS OW NIE LUBIE
BLONDASY mi sie nie podobaja.. -lub nos jak u MICHAELA JACKSONA

Gość heloiza999
- zakola - wąsy - gruby brzuch - brudne paznokcie - nieschludny ubiór

Gość ndbbdbdbdbdbdbdbdbdbdbdbdbdbd
Jedna noga w grobie--------- cool

Gość nie lubie wyupiastych...:(
Mi strasznie nie podobaja si efaceci z -z zakolami - Z WYUPIASTYMI OCZAMI:( --leniow -liczacych na to ze kobieta mu jezszcze bedzie pomagala robila na niego.. - dresairzy= wiesiankow w sweterkach wiejskich -nie lubie kobiecych facetow

włoski na el, bluzy z bazaru, tauaże tribale, dziewiczy wąs, biełe płaskie adidaski pjumy lub abibasa lub długie z czubami, dzinsów z jakimiś dziwnymi wzorami a'la plemie z lasy lub smoaki i w tym styl ciuchów, cwaniakowanie, krótkie włoski, srebne łańcuchy, bransolety, grube nogi i brzuch, loczki, MONOBREW

Gość polskie spasle knury...
-NIE LUBIE OBRZYDZJA MNIE faceci z brudem pod paznokciami ,a tego pelno..:(::( -W SANDALACH do tego BIALE SKARPETY..typowo polskie...bleeeeeeeeeee

Gość jedną nogą w rowie
Jakim grobie? W ROWIE I jak ktoś, to znaczy nie mówię, że ja, ani nie ja, tylko taki ktoś, nie że niby ja. Jak ten ktoś, nigdy jeszcze nie trzymał kobiety za rękę, tylko raz w tramwaju, niechcący dotknął, naprawdę niechcący, dziewczyną w łokieć, to czy to się liczy do stażu prawiczka, czy trzeba zaczynać od nowa? :(

Gość nie potrafia sie ubrac ladnie
-POLSCY FACECI nie mAJA WOGOLE STYLU:: ....zamiast ubierac sie w czyste koszule eleganckie to nie prawie caly czas dresy..adidaski... -STOJACY KOLNIERZYK w koszulce polo ;) hehe

Gość zbyt napakowani sa brzydcy
OKROPNI sa zbyt napakowani faceci..OBRZYDLIWE TO WYGLADA.. taki napakowany paker.. jak PAPAJ przeciez to OKROPNIE WYGLADA bardzo nienaturalnie ..i mysli ze jest fajny cool hahahah dobre

Gość buraki ...................
-jak facet ma jakas narosl przy jajach OKROPNOSC!!! -WYUPISTE OCZY Nie podobaja mi sie takie buraki okropnosc fuu -MALY FACET ... -maly penis.. -krzywy penis... -podwojny podbrudek.. -zbyt duza glowa-leb..

Gość DUZE GEBY............
-okropni sa faceci z DUZYMII GEBAMI.. -lub szyja jak u psa gruba -drugi podbrodek..

Gość ssssssssssskkkkkkkkkskkkkkkkkk
Podsumowujac.. Polscy faceci to cioty i ogarnijcie sie frajerzy, byscie chcieli zeby to kobiety byly zawsze piekne i idealne, ze oh i ah, ale zacznijscie od siebie zapuszczone wsiuńskie parówy grube i niskie z malymi fujarami. Amen

Gość rzęsyyyyyyyyy
NAJGORSI SĄ CI Z GĘBAMI, PO KTÓRYCH OD RAZU WIDAĆ, ZE OD ALKOHOLU NIE STRONI :O CORAZ MŁODSI FACECI MAJĄ TAKIE GĘBY :(

Gość duze geby...
duza gruga geba ..

Gość knury brzuchate
mi nie podobaja sie facei nie wyrzezbieni ,FACET POWINIEN BYC WYRZEZBIONY LADNIE!! a nie jakis knur BRZUCHATY ..