Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedroneczki sa w kropeczki,26

Poodbaja mi sie starzy ,nierzystojni (?) faceci, tez tak macie???

Polecane posty

FACECI NIECH TU NIE PISZA...TOPIK DLA DZIEWCZN:) mam 26 lat...szalenczo pociagaja mnie faceci kolo 50 tki... (ale nie rolnik,sprzedawca warzyw i murrarz...ale jeden doktor,drugi doktor,dentysta,wykladowca,filozof,inzynier itp. :) nie chodzi o to ze jestem materialistka,bo ani razu nawet sobie nie wyobrazilam ile ten doktor zarabia.... ale ci starzy faceci....maja to cos... cos czego nie maja moi rownoaltkowie:) nie wiem...inteligencja,błysk w oku,charyzma,jakas dojrzalosc,opeikunczosc...opanowanie...? kurcze niektorzy z nich maja dzieci w moim wieku !!!:D tez tak macie??? facet jest łysy,trochę tegi....drugi jest flejtuchem nieogolonym...trzeci troszkę kartofel...inny ma dlugie wlosy! :O ale gdy mamy sie spotkac...to jestem podniecona :)

Gość uiyuyuyuuu
podobają ci sie faceci na stanowiskach, lecisz na kase i pozycje, nie chodzi nawet o wiek...

Gość tez bym chciala miec kolesia z
Wiesz, że jak tak miałam! Np. mój wykładowca rudy,gruby, stary ale wyobrażałam sobie seks z nim i szelenie mnie pociągał, nie wiem dlaczego tak jest :o

nie lece na kase i pozycję...! znam 30 latka ktory ma swoją firme i obraca milionami....(ni epociaga mnie)...znałam pewngo posła -narzecoznego znajomej....(zawsze pod krwatem,z pozycją)....tez mnie nie pociaga... Pociagają mnie faceci kolo 50 tki...ktorzy nie sa przystojni :) facet z dlugimi wlosami i wąsami-normalna kobieta pomysli "bleeee"...ale on jest taki zabawny,skormny,delikatny,subtelny....mądry...