Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalinoweLodyPosypaneCzekoladą

DZIEWCZYNY- CZY WY TEŻ NIE ZDRADZACIE INNYM KOBIETOM SWOICH SPOSOBÓW NA URODĘ?

Polecane posty

Gość ble fe fuj
na długie rzęsy krople przepisywane przez lekarza na jaskrę, ale nie zapuszczać do oka tylko wetrzeć w linię rzęs. leczą jaskre a ich skutkiem ubocznym jest porost rzęs. na twarz wieczorem biooil, ale stosuję to od niedawna, wiec nie wiem jaki będzie efekt później. na włosy CUDA działa olejek kokosowy, albo rycynowy z żóltkiem jajka i sokiem z cytryny

Gość Limonka23851
do ja tez mam super zapach Zastanawiam się, czy ten czysty olejek migdałowy można kupić na allegro i to możliwe, żeby kosztował ok. 13 zł za 300 ml?

Gość ble fe fuj
zdradźcie wasz sposób na figurę? moja pracownic schudła ostatnio 5 kg tylko dlatego, ze nie je nic DO 12... ja też tak próbuje i chyba rzeczywiście działa... ale zobaczymy

Gość Limonka23851
A tak naprawdę to przecież nie ma uniwersalnego kosmetyku czy sposobu na urodę, który zagwarantowałby ją każdej kobiecie. Na każdego podziała coś innego. Mogę napisać tutaj, co ja robię kiedy chcę wyglądać naprawdę wyjątkowo i sprawić, że faceci nie mogą oderwać wzroku ode mnie ;-) Pewnie i tak mi nie uwierzycie :) Mam taki sprawdzony kosmetyk od liceum - jest to samoopalacz w sprayu Kolastyny - obecnie dostępny głównie na allegro. Przed każdą randką, albo ważną rozmową czy wielkim wyjściem smaruję odrobinką sprayu twarz, szyję i dekolt. Odrobinką, bo nie chodzi o to aby uzyskać opaleniznę. Z ilością samoopalacza na szczęście nie da się przesadzić,gdyż atomizer umożliwia odpowiednią aplikację. Ten samoopalacz zbawiennie wpływa na moją cerę - staje się gładsza, świetlista, zdrowsza, a cała twarz promienieje. Po użyciu tego kosmetyku makijaż trzyma się dłużej i wygląda o wiele lepiej. Do włosów stosuję ostatnio maskę OROFLUIDO z popularnym olejkiem arganowym - dostępna na allegro niestety w dość wysokiej cenie za 250 ml. Co prawda przy częstej pielęgnacji włosów nie starcza na długo,ale zamyka łuski włosa, wygładza, nadaje połysk i naprawdę ułatwia układanie włosów - takie efekty obiecuje co prawda wiele drogeryjnych odżywek, jednak na moje włosy one już zupełnie nie działają. W komplecie używam też olejku arganowego z tej samej linii co maseczka. Raz w tygodniu na noc smaruję też włosy olejkiem z kiełkami pszenicy i myję je rano normalnie. Odżywia on włosy i wzmacnia, ogólnie czuję, że są piękniejsze po jego użyciu. Bardzo natłuszcza włosy także najlepiej nakładać go na noc.

Gość jakas akuku
jak chcesz miec ladne rzesy dlugie i geste wyczesuj na noc szczoteczka(moze byc po starym tuszu umyta oczywiscie:-))nasaczona olejiem rycynowym na brwi tez dziala :-) nie ma nic lepszego olejek znajdziesz w aptece nie jestem pewna ale w drogeriach chyba tez.a kolezanke olej jakas dziwna jest

Ja używam perfumy Marc Jacob-Dasy, piękny zapach, ale od jakiegoś czasu przymierzam się do kupienia perfum DKNY- Be Delicious, pachną jak świerze jabłuszko, aż chce się je zjeść :-)

Gość Khadi
ta super odzywka do rzes to olejek rycynowy, naparwde dziala, ja smaruje na nocrzesy,

Gość gość
Fajny temat podbijam