Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalinoweLodyPosypaneCzekoladą

DZIEWCZYNY- CZY WY TEŻ NIE ZDRADZACIE INNYM KOBIETOM SWOICH SPOSOBÓW NA URODĘ?

Polecane posty

Gość MalinoweLodyPosypaneCzekoladą

cześć, dziewczyny spotkała mnie dziś dziwna sytuacja. otóż w pracy gadałyśmy sobie z koleżanką (pracujemy razem od 3 miesięcy) i rozmowa zeszła na kosmetyczkę. koleżanka ma śliczne rzęsy, myślałam, że przedłuża. ona powiedziała- nie, nie to tylko tusz i odżywka:), a ja na to "super, a jaki tusz?jaka odzywka", a ona WYBACZ, NIE ZDRADZĘ CI, TO MÓJ SEKRET! ja troszkę szok, ale ok zawsze jak mnie koleżanki pytają o kosmetyk, czy ciuch to zdradzam gdzie kupiłam...czy wy też tak macie, że robicie z tego tajemnice?

Gość .wredna jędza
Nie robię z tego sekretów, uważam to za śmieszne. :)

Gość brzydulka93
mnie nikt nigdy nie pytał o urodę bo jej nie posiadam :D ale też uważam to za śmieszne by robić z tego tajemnice, widać jakaś zakompleksiona :O

Gość La madame khóhik
Jak do mnie podchodzi jakaś kobieta to uciekam, podejrzewając ją iż będzie chciała z zazdrości wylać na mnie kwas. Jestem piękna, stanowię dla kobiet ogromne zagrożenie.

Gość kakadu76
NIGDY nie zdradzam jakich perfum używam. Mam niesamowity zapach, odkryłam go przypadkiem. Jest niecodzienny, nienachalny, seksowny i delikatny jednocześnie. Faceci na jego punkcie wariują. Kiedyś nawet jeden za mną leciał, zapytać co to za zapach, że chciałby żonie kupić!!! W dodatki mimo, że dość popularnej marki, to w ogóle nie jest modny, reklamowany. To taki mój sekret, a co mi tam:D:D:D Gdybym zdardziłą, to pół biura i 80% koleżanek już by tak pachniało

Gość dźoooana
długie i gęste rzęsy to sprawka revitalasha ja też nie zdradzam że go używam od x lat - sądzą że mam takie z natury nie zdradzę że chodzę na solarium i zabiegi z beta karotenem - sądzą że mam oliwkową karnację nie zdradzę że Kerastase mogą se wsadzić, ja używam szampony i odżywki niweę, a sądzą że właśnie Kerastase ;) i za nic nie zdradzę że cały czas jestem na diecie i nie zdradzę jak schudłam 15 kg i nie zdradzę że biegam PO co im to wiedzieć a na fb blokuję im oglądanie moich zdjęć :) praca to praca mam przyjaciółki i znajomych poza nią

Gość Zeberrrka
też nie zdradzam:) tz. jak ktoś zapyta o szminke , tusz jasne, że powiem ale mam swoje sposoby na cere (witamina C, tonik aspirynowy, takie tam)...nie gadam, bo mi sie nie chce tłumaczyć, zmyślam, że jakiś krem loreala czy coś...a cere mam przepiękną , jedno co mam fajne

Gość brzydulka93
a ja nawet nie pytam ładnych kolezanek jak to robią i mi tak nic nie pomoze :D mam paskudny trądzik , czerwone jak do żywego miesa, mnostwo krewmow dermatologicznych stosowalam i nic ;( pije karotke i duzo owocoeo i nic! :(

dzoooana Piszesz, że używasz Nivea do włosów.To jakie masz te włosy, długie lśniące i gęste? Pytam poważnie.Bo ja sama cały czas szukam czegoś odpowiedniego i nic mi nie odpowiada.

Gość Zuzzzaaaaaaaa
Do brzydulka93 Ja ostatnio zamówiłem sobie kilka kosmetyków marokańskiego, trochę czytałam na ich stronie i tam przy niektórych kosmetykach było napisane, ze są dobre na tradzik, skórę itd, sama nie mam takich problemów, kosmetyków jeszcze nie uzywalam bo paczka czeka na mnie w pl. ale od miesiąca myje sie w mydle z olejkiem araganowym i mam aksamitna skórę.

Gość Logistyka
Nie rozumie tych co robia z tego sekret, to wstretna cecha. Zauwazylam, ze niektore ukrywaja , przepisy kulinarne, sklepy. Paskudna wada , zawsze sobie wtedy mysle , wybaczam i oddaje w rece Boga. Izawsze ponosza jakas kare za egoizm.Robcie tak jak ja zobaczycie jak to szybko sie sprawdza i jak szybko te z sekretem beda potrzebowaly pomocy.

Ja od koleżanki, która pracuje w zachodniej klinice dowiedziałam się, jak dbać o skórę, używając naturalnych, ogólnie dostępnych środków, a bardzo skutecznych. Powiedziałam o tym koleżankom na babskim spotkaniu, bo sama to stosuję, a efekty widać gołym okiem. Wszystkie mnie wyśmiały, bo ich zdaniem to jest zbyt proste i tanie, żeby było skuteczne. One wola drogie balsamy do ciała. Od tej pory nic im na te temat naturalnych metod dbania o urodę nie mówię, ale sama je stosuję.

Gość Srokandea
Wyprobuje rady od Logistyka , bo mnie tez takie tajemnice denerwuja.

Gość lilaaaaaaaaaaaal
bosa bosa a mozesz nam coś zdradzic z tych metod?

Gość a ja to mam problem
koleżanka ma coś z główką nie teges:D

Gość dzoannaaaa.
Na tradzik kosmetyki SFr, albo eucerin grunt by w skladzie mialy kwas hialuronowy w apteksch, mnie one wybawily, co do wlosow tak po nivei mam lsniace i zdrowo eygladajace, grube mam z natury, po kerastade matowe, nivea 10 zl a kerastase 100

Gość onaonanoaona
dzoana ale o jakiej dokładnie odzywce mowisz? Ja np. używam tej do włosów suchych i zniszczonych i druga to diamentowy blask, obie są super mam świetne po nich włosy. I tez wyprobowałam wiele drogich odżywek które nie umywają sie do nich.

Gość kwiaty i motyle
bosa bosa, możesz opowiedzieć coś więcej o tej naturalnej pielęgnacji?

Gość kwiaty i motyle
Co do pielęgnacji włosów, to nie powinno się używać kosmetyków z silikonami, bo one oblepiają i niszczą włosy, dobre są szampony dla dzieci, olejowanie zamiast chemii, tu na kafe jedna fryzjerka o tym napisała :) i polecał olej z wiesiołka w kapsułkach i calcium pantothenicum (wit.B5), podobno włosy szybciej rosną, biorę to od niedawna tak z ciekawości.

Gość error error
a ja mam to w dupie Mam kilka swoicj sekretow-na temat ladnej cery,ladnych,niewypadajacych wlosow i szczuplej sylwetki bez cwiczen ;) wszystko razem kosztuje 10 zl i wymaga zero wysilku :) I nic nikomu nie mowie bo baby sa wredne..one wydaja tysiaki i dalej wygladaja jak kaszaloty..:(

Gość error error
a ja mam to w dupie Mam kilka swoich sekretow dot. pieknej cery,niewypadajacych wlosow i szczuplej sylwetki bez cwiczen ;) wszystko razem kosztuje 10 zl i wymaga zero wysilku I nic nikomu nie powiem Bo baby sa wredne i tyle...;)

Gość te ktora
zmyslaja albo wprost nie mowią tzn ze maja straszne kompleksy, dla nich zagrozeniem bedzie cokolwiek, nie wazne ze ogolnie urody nie ma , niech ma np ladne rzesy, przeciez faktycznie ktos na to zwroci uwage. jednej pasuje, drugiej nie. ja mam sliczna cere, kazdy ja chwali, byla taka od zawsze. tak samo oczy, ale na nie nie mam zadnego wplywu, ciesze sie ze to moj atut:) i nikomu nie zazdroszcze, bo to zalosne. doceniajcie co macie i pomagajcie jesli macie taka sposobnosc.

Gość mk_ona
no to szkoda że nie powiecie bo ja bym chciała schudnąć i mieć ładne włosy

Gość ja tez mam super zapach
znan firma ale malo kto uzywa to Lacoste-żółta, taka niepozorna a jaki efekt, nie slyszlalam zeby ktos ja uzywal, na drugi dzien ma niesamowity zapach, jak otworze swoja szafe to czuc odrazu, i nie jedna osoba mnie pytala czego uzywam, ale ja nie ukrywam olejek migdalowy-czysty, ja akurat kupilam w hinduskim sklepie, uzywam go jako balsamu, kremu do twarzy i nakladam odrobine na wlosy mokre-potem splukuje, i fryzjerki pytaja mnie czego uzywam na wlosy bo rozjasniam na blond bo mam zdrowe i zadbane....a to tylko olejek migdalowy

Gość kwiaty i motyle
No, ale tu jesteście anonimowe, mogłybyście mogły chociaż trochę podpowiedzieć, proszę :) (do tych osób, które znają fajne sposoby za grosze, a nie chcą zdradzić).

Gość kwiaty i motyle
* mogłybyście chociaż...

Gość kora82
Ja uzywam perfum Kenzo-opakowanie biale z lilia i Ralpha Lorena jasno niebieskiego. Faceci wariuja na puncie tych zapachow. Ale kobietom ich nie zdradzam bo nie chce zeby wszytkie zaczely pachniec taka jak ja. Co do tuszu to od x lat uzywam ten sam z maybellina ale z natury mam dlugie rzesy i nie kazdej on przypadnie bo ma doosc duza okragla szczoteczke (tym ktore maja krotkie rzesy ten tusz nie pomorze). Kazdemu pasuje cos innego. Bez sesnu jest takie papugowanie. Metoda prob i bledow kazda powinna odnalezc swoje kosmetyk i perfumy.

Gość akijhy
nie powinno zdradzac sie inym -poza rodzina -sekretu swego sukcesu urody figury