Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzucamczary

brak okresu a ciąza

Polecane posty

Gość rzucamczary

Okres spóźnia mi się już 9 dni, uprawiam sex regulanie z chłopakiem.zawsze jest to stosunek przerwany,i.jest gumka, pobolewa mnie brzuch jak na okres i mam krosty takwwłaśnie jak na a go brak, boję się że mogę byc w ciąży, jak.myślicie.zrobić test?

Gość udhfsudf
Jak ja bylam w ciazy to tez mnie tak bolalo jakbym miala dostac okres, ale okazalo sie, ze to ciaza.

Gość rzucamczary
A dotego jakieś objawy dochodziły jeszcze?

Gość udhfsudf
Pamietam, ze mocno bolaly mnie piersi na poczatku ciazy, ale nie pamietam dokladnie kiedy to sie zaczelo. Ja zrobilam test pierwszego dnia kiedy nie dostalam okresu i wyszly dwie wyrazne kreski.

zwykle na początku ciąży objawy są takie same jak na okres, jednak ten nie na chodzi (objawy to ból brzucha, bolące piersi, rozdrażnienie, senność) stosunek przerywany nie jest formą antykoncepcji, ale piszesz że zabezpieczałaś się prezerwatywą, jeśli z nią się nic nie stało to jest małe prawdopodobieństwo , 9 dni spóźienia to już kilka dni, możesz zrobić test lub badanie krwi, udaj się też do lekarza bo nie zawsze spóźniający się okres oznacza ciążę

Gość rzucamczary
A takie pytanie czy spuzniajacy okres może być spowodowany nad używanie alkoholu? Kiedy najlepiej zrobić test, bo ilu dniach jak mi się spuzni

Gość jola19
test w dniu spodziewanej miesiączki najwcześniej :) a beta z krwi 10 dni po stosunku juz