Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pegisu

czuje sie podle

Polecane posty

Gość pegisu

bylam w sobote na domowce, bylo ze 30 osob zreszta zmieniali sie, znałam kilka osób a mialam doła, wiec zabalowałam, wypiłam za dużo i stało sie, wylądowałam z jakimś nieznajomym gosciem ze 20 lat starszym ode mnie w wc, nie wiem co mnie naszło ale zrobiłam mu loda ale nie mógl dojść, wiec wsadził mi w anala, zrobil to tak szybki, obrócil mnie majtki na bok , ze nawet nie zdażyłam zareagować, zreszta byłam na maksa znieczulona, trwalo t wieczność, az w końcu doszedł. Mam strasznego moralniaka, nigdy nawet teraz z moim chlopakiem nie pozwalałam mu na anala. A najgorsze, ze piecze mnie pupa od srodka jak cholera, boli okrutnie, mam pytanie a moze ten gość zaraził mnie czymś, czy to normalne zeby tak pupa bolała, nawet siedziec nie mogę, leżę na boku. poradzcie czy to normalne, wstydze sie iść do lekarza, moze jakies lekarstwo, a najgorsze jak to jakis aids albo weneryczna choroba.Pytałam sie kumpel czy go znaja, ale nawet nie kojarzyły, ale jestem durna

Może on nie wsadził Ci penisa, tylko np to była domówka rancherów i on Ci włożył gorący pręt? Byłaś odwrócona to nie ma pewności co miałaś :P