Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elynor

Powracający sen.

Polecane posty

Gość Elynor

Nigdy nie analizowałam swoich snów, nie próbowałam tłumaczyć, czasem śniły mi się jakieś dziwne rzeczy, ale to chyba jak każdemu, szybko zapominałam. Ale mam jeden sen, on powraca dość regularnie, budzę się przerażona i ciężko mi dojść do siebie. Moja przyjaciółka ma dwójkę dzieci, czasem z nimi zostaję na kilka godzin, bawimy się, nazywają mnie ciocią. Ten sen po raz pierwszy pojawił się 2 lata temu, w nim dała mi na ręce swoją kilkumiesięczną córeczkę i wyszła, a wtedy dziecko się zaksztusiło i udławiło. Potem... te sny różnie wyglądały, ale za każdym razem temu dziecku dzieje się krzywda, jakiś wypadek a ja jestem w pobliżu. A teraz ona jest w ósmym miesiącu ciąży i już wie, że to będzie dziewczynka, a ja chyba zwariuję. Teraz mam te sny prawie co tydzień, niby nie wierzę w to, że sny mogą się spełniać, nie jestem przecież żadną wróżką czy jasnowidzem, ale to wszystko wygląda tam tak przeraźliwie realistycznie, ze kiedy sie budze to potrzebuje chwili zeby sie zorientowac ze to w ogole byl sen a nie rzeczywistość. Nie mogę jej o tym powiedzieć, bo nie chcę jej straszyć, ale nie wiem co robić. Zignorować te sny? Nie zblizac sie do dziecka? Być w poblizu i czekacna wypadek gdyby ktoras z tych wizji miala sie spełnić zeby móc zapobiec? Czy ja zwariowałam?

Gość ytrttty
po prostu zacznij sie modlic i prosic Boga, zeby zmienil przeznaczenie i tyle, nie ma co szalec. mow cos w stylu: dziecko jest bezpieczne, bog je chroni teraz i zawsze.