Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka24444444444

mówia mi ,że mam słowiańską urodę. to zaleta ?

Polecane posty

Gość NoPoniosłoCię,HaHa
Scorupcko jeszcze ujdzie bo nie jest wcale taka jasna, tylko farbowana, ale Curuś to typowa wiejska dziewucha, a ta jej szczena to tragedia. Szczerze to bym się chyba załamała jakbym była taka jasna. Faktycznie zauważyłam, że blondyny nie depilują wąsików i nóg twierdząc, że tego nie widać, haha.

Gość mała blondyneczka...
a tak btw to twarz nie zalezy od koloru włosów :) więc brunetka też może mieć świńską urodę jesli ma małe oczy , zadarty nos np Albo co gorsza duzy nos czy wąskie usta

mała blondyneczka... mnie natura obdarzyla ciemnymi wlosami ale nie szydze z kogos dlatego, ze ma inny lub dlatego, ze jego wyglad nie wpada w moj gust. Takie zachowanie jest typowe dla ludzi o niskim ilorazie inteligencji dlatego nie zwracalabym zbytnio na to uwagi.

ale ja z nikogo nie szydzę podaje tylko przykład ,że to działa w dwie strony :) widziałam i paskudne brunetki i blondynki tak samo jak te ładne. A wojna miedzy kobietami ,który kolor wlosow , wzrost , sylwetka itd są lepsze jest żałosna i świadczy o tym ,że maja kompleksy i za zdroszcza sobie nawzajem

ja uwielbiam blondynki sporo czasu zmarnowalem na taka naturalnie zlotowlosa jasnooka osiemnastke wyglada wspaniale i do tego miala taki pogodny charakter zawsze usmiechnieta wesola sympatyczna boskie polaczenie

Gość NoPoniosłoCię,HaHa
Tak zazdroszczą, yhy. Szczególnie ja jako naturalna brunetka zazdroszczę bo mam ciemną oprawę oczu, nie muszę malować brwi czy rzęs, aby je było widać, zazdroszczę bladości i tego, że nie muszę śmigać zimą na solarke, bo mam oliwkowa karnację, haha. Miałam taką jedną lokatorkę, co no stop latała na solarę, co 3 tyg. farbowała na czarno włosy, robiła brwi, nosiła ciemne kontakty i farbowała sobie pipkę, aby chłopakowi wmówić, że jest 'naturalna". Miała 21 lat a wyglądała na 30, chodząca porażka.

NoPoniosłoCię,HaHa - ja tam sie farbowac nie mam zamiaru mimo ,ze kiedys przymierzałam ciemna peruke sie wszyscy zachwyacali ,że mi ładnie :P ja mysle ,że poprostu ładnemu we wszystkim ładnie :) jesli ktos ma ładną twarz to kolor włosów jest tylko oprawą do niej